nas sprčiše na kraju svi
2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013 NBA Off-Season
ahahaha hoću se popišat ako howard kaže da neće u houston aahahha lol, sve je moguće 
nas sprčiše na kraju svi
nadao sam se da će otići howard ali da ćemo dobiti nešto zauzvrat, ovako ništa...
nas sprčiše na kraju svi
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Alem brat.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
nije moguce, kad je done deal. trenutno zavrsavaju oko ugovora.kokuz je napisao/la:ahahaha hoću se popišat ako howard kaže da neće u houston aahahha lol, sve je moguće
nas sprčiše na kraju svinadao sam se da će otići howard ali da ćemo dobiti nešto zauzvrat, ovako ništa...
kralju, s howardom je sve mogućealemsa je napisao/la:nije moguce, kad je done deal. trenutno zavrsavaju oko ugovora.kokuz je napisao/la:ahahaha hoću se popišat ako howard kaže da neće u houston aahahha lol, sve je moguće
nas sprčiše na kraju svinadao sam se da će otići howard ali da ćemo dobiti nešto zauzvrat, ovako ništa...
Kralju Howarda ces slijedece 4 godine gledat u dresu Rocketsa, sto prije prihvatis lakse ce ti bitikokuz je napisao/la: kralju, s howardom je sve moguće
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
pa ovo je jace od svakog orgazma, bio sam u mallu kad sam cuo, drekno se svi su se okrenuli, ovo mi je najsretniji dan u zadnjih Bog zna kolko godina sto se sporta tice.DejaNMG je napisao/la:
Alem brat.
MOREY BOZE
aahahahaha jbo te howard, već sam rekao da mi nije žao što je otišao, nego što nismo ništa dobili za njega...alemsa je napisao/la:Kralju Howarda ces slijedece 4 godine gledat u dresu Rocketsa, sto prije prihvatis lakse ce ti bitikokuz je napisao/la: kralju, s howardom je sve moguće
ali me strah da ne popušite istu foru ko i mi...
i ja sam se isto tako radovao kad je došao u lakerse, pa eto vidi šta bi, msm vi svakako imate daleko bolju poziciju, imat će osiguran ugovor i ostalo, ali kao što sam ti rekao, dwight je dwight
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Aleme očekujemo redovnije posjećivanje tekmi Raketa od tebe, propraćene multimedijalnim sadržajem namijenjenim nama običnim smrtnicima sa foruma, ofkors 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Eo govore i Josh Smith dolazi, jer je Howard zahtjevo i treceg all stara osim Hardena. Tako da je i to vjerovatno done deal.
Howard
Smith
Harden
Parsons
Beverly/Lin
BETON
Howard
Smith
Harden
Parsons
Beverly/Lin
BETON
jedva cekam burazrio_Ferdy88 je napisao/la:Aleme očekujemo redovnije posjećivanje tekmi Raketa od tebe, propraćene multimedijalnim sadržajem namijenjenim nama običnim smrtnicima sa foruma, ofkors
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A na klupi mogu i ja igrati!alemsa je napisao/la:Eo govore i Josh Smith dolazi, jer je Howard zahtjevo i treceg all stara osim Hardena. Tako da je i to vjerovatno done deal.
Howard
Smith
Harden
Parsons
Beverly/Lin
BETON
Harden će držati napad podmazanim.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Eo Asik rekao da hoce da ide, jer nece da bude backup.NEZALAGANJE je napisao/la: A na klupi mogu i ja igrati!Ako Josh dodje,defanzivno jako mocan tim,ali ofanzivno limitiran,posebno ako Beverley bude startao...Usput:Best reaction to @DwightHoward going to Rockets: "Houston, you've got a problem."
Ma napravit cemo klupu buraz, ima role players, odradit cemo mozda jos koji trade, plus Lex je rekao da luxury taxa nije problem, samo da se sastavi championship ekipa.
Defanzivno cemo biti najbolji u ligi sigurno, ukoliko i Harden pocne igrat odbranu
Eo Houston i Atlanta pregovaraju za Josh Smitha... joj sedmice joj vikenda hvala ti Boze
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne moze ga drzati,kad nema sutera na terenu dovoljno,ako Beverley bude PG.Spaceing bi bio uzasan...LBJ MVP je napisao/la:Harden će držati napad podmazanim.
Ne treba ti vise od 2 dobrih sutera, a to Parsons (bit ce bolji slijedece sezone) i Harden jesu sigurno.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne moze ga drzati,kad nema sutera na terenu dovoljno,ako Beverley bude PG.Spaceing bi bio uzasan...LBJ MVP je napisao/la:Harden će držati napad podmazanim.
Sa Smithom i Howardom na postu smo ubitcani buraz, vidjet ces, extra ce ovo fukcionisati, plus zavisno sta cemo jos uraditi.
Sastavit ce Morey ekipu ne sikiraj se, Morey je Tito
Vjerovatno će nekog tricaša tu dovesti,nije ovo još gotovo.Beverley može biti backup.,ne vjerujem da na njega računaju da bude prvi play.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne moze ga drzati,kad nema sutera na terenu dovoljno,ako Beverley bude PG.Spaceing bi bio uzasan...LBJ MVP je napisao/la:Harden će držati napad podmazanim.
Parsons i tricaš na bokovima,Harden kao vođa,Smith i Howard drže odbranu...pristojna ekipa.
Samo da Smith ne počne šutati trice.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa gdje ti je tu PG u toj petorci?LBJ MVP je napisao/la:Vjerovatno će nekog tricaša tu dovesti,nije ovo još gotovo.Beverley može biti backup.,ne vjerujem da na njega računaju da bude prvi play.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne moze ga drzati,kad nema sutera na terenu dovoljno,ako Beverley bude PG.Spaceing bi bio uzasan...LBJ MVP je napisao/la:Harden će držati napad podmazanim.
Parsons i tricaš na bokovima,Harden kao vođa,Smith i Howard drže odbranu...pristojna ekipa.
Samo da Smith ne počne šutati trice.
Moze i Harden voditi loptu, nije to frkaNEZALAGANJE je napisao/la: Pa gdje ti je tu PG u toj petorci?
NEZALAGANJE je napisao/la: Pa gdje ti je tu PG u toj petorci?

Ionako ne igra odbranu.
Bolje im je uzeti kakvog 3&d da može čuvati jače igrače i na 1,2 i na 3 nego bezveze uzimati playa kad će lopta biti uvijek kod Hardena.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.