FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Trequartista
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Trequartista » 06 jul 2013, 01:57

Pjevaj borbene, ba, ovo je forum, nije želim želim, ja kao bolestan čovjek ne mogu uvažiti tvoje molbe, fakat mi je žao.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 06 jul 2013, 09:23

neroazzuro je napisao/la:
Trequartista je napisao/la:Kakva ba bolest sad? Tevez je nakon sigurnog odlaska Cavanija među tri najbolja napadača lige, ako ne i najbolji. Libo me taki što vi to ne možete da svarite i pomirite se, samo se vi falite i dižite ovako tokom ljeta, a mi ćemo vam tokom sezone održavati temu. Neka vama i dalje Palacio i ostali budu najboljih igrači pa će opet biti minus 33.

Lafo mi bolesni, a ovdje pojedinci pišu Tevez nikakav igrač jer nije odigrao ni utakmice u Seriji A. Jarane, to je bolest.
Molim te,kumim,preklinjem,ljubim u paksu... samo nas postedi svojih mudrolija. Evo lijepo sam te zamolio. Sve si u pravu,samo zaobidji ovaj topic. Povedi i ostale intelektualce sa sobom ako ikako mozes.
Pustite nas da se valjamo u svom "blatu i bijedi,do novog calciopolija".
Kad pisete bajke o interu i Cavaniu, tacnije jedan doticni lik, ljudi izraze svoje misljenje i kazu da je to smijesno.
Sloboda interneta i foruma.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 06 jul 2013, 10:45

Vidim da ne shvatate sta vam pokusavam rec. Znaci,fakat postujem cinjenicu da imate svoja misljenja. To je normalno. Isto tako razumijem da imate potrebu pisati ovdje gluposti zbog slicnih uleta na vasem topicu.
Ali shvatite da time tjerate mnoge malo ozbiljnije clanove da razmijene misljenja o Interu. Ljudima se ne da diskutovat s balavurdijom jer ste sve zatrpali nekim debilizmima.
To sto imate potrebu ovdje unaprijed omalovazavati sve sto radi uprava Intera takodje govori ponesto o vama, podsvjesno. Razmislite o tome.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 06 jul 2013, 11:18

EnzoFerrari je napisao/la: Kad pisete bajke o interu i Cavaniu, tacnije jedan doticni lik, ljudi izraze svoje misljenje i kazu da je to smijesno.
Sloboda interneta i foruma.
Lezi kad o njemu pises 8-) ako ne kontas sta je taj napisao procitaj jos sedamdesetsest puta taj post,,za sve ostalo tu je psihijatar ;)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 jul 2013, 12:18

Trequartista je napisao/la:Budući da Tevez nije odigrao niti utakmice u Seriji A, a Bergessio je odigrao stotinjak, je li to znači da je Bergessio bolji napadač od Teveza? :lol: :lol:
A gdje je to točno itko ovdje spomenuo da je Bergessio bolji napadač od Teveza?Citat?
Trequartista je napisao/la:Lafo mi bolesni, a ovdje pojedinci pišu Tevez nikakav igrač jer nije odigrao ni utakmice u Seriji A. Jarane, to je bolest.
Gdje je itko ovdje napisao da Tevez nije nikakav igrač?Citat?

A citata nema jer nitko nije pisao.Ide prijava za trolanje.

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 06 jul 2013, 12:58

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sto me nasmijase fino;

A sada malo ozb., imamo dva mlada napadaca koja u pokaza potencijal , Icardia sam gledao vise puta i mogu reci da taj decko se dobro krece po ternu nesto kao Milito, dok Belfodila nisam gledao osim ono sto ima na youtube pa tako iz onog sto sam vidjeo mogu reci da je jaki i da je prodoran nesto kao mozda Adriano u vakat, ja se iskreno nadam da ce Mazzarri kombinirati jednog od mladi sa jednim od Palacio/Milito ili cak ponekad im dati obojici priliku da pokazu sto znaju, ali mora ih forsirati u svakoj tekmi da bi pokazali sto znaju i stekli sto vise iskustva.

Jos se treba rjesiti oni Chivua, Stankovica, Schelotta i Silvestrea i dovesti tu neke mlade igrace dat im priliku.

Nadam se da Duncan ostat i jos koji omladinac iz one NextGen Series generacije.

slika
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 06 jul 2013, 13:12

Huskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! :D

Pustite ljude nek trolaju, nije rjesenje prijava, pravi odgovori su rješenje.:) Uostalom pozelio sam prepirke s Juventusovcima, pa pet godina nisam znao da postoje ni kao klub ni kao navijacka skupina .

@ Scarpini - slika u sredini beton, nadam se da cemo to forsirati...
Amar Osim selektor BiH

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 06 jul 2013, 13:33

slika

Carissimi tifosi nerazzurri, vi parla il vostro Drago con grande emozione e grande piacere.

Non so se troverò le parole giuste per salutarvi e ringraziarvi per tutto quello che mi avete dato, a partire dall'affetto, dalla fiducia e dalla sincerità. Sono stati i dieci anni più importanti della mia vita. Anni in cui sono cresciuto prima come uomo e poi, con mio grandissimo piacere, come calciatore.

Io e la mia famiglia ringraziamo la famiglia Moratti. Ci tengo a nominare il mio Presidente in particolare, che mi ha dato l'opportunità di vestire la maglia dell'Inter, con la quale ho avuto il piacere ed il grande onore prima di tutto di indossarla e poi di vincere ogni cosa che c'era da vincere.

Ci sono tantissime persone con le quali sono stato benissimo e con questa lettera li voglio salutare tutti, sempre con queste parole, guardandovi negli occhi, voglio dirvi che rimarrete nel mio cuore per sempre anche se non posso e non voglio nominarvi tutti.

Non dimenticherò mai il giorno in cui sono arrivato, e non potrò mai dimenticare la presentazione con il nostro Presidente onorario Giacinto Facchetti, una grandissima persona sotto tutti gi aspetti. La foto di quel giorno la tengo stretta fra i miei ricordi più cari.

Quel giorno è cominciata la mia vita da nerazzurro. Se penso che non indosserò più la maglia dell'Inter mi vengono le lacrime, ma sono stato sempre sincero e le mie sono lacrime vere, purtroppo nella vita si deve andare e guardare avanti, voi che mi conoscete sapete che lo farò con grande orgoglio e grande determinazione, come ho sempre cercato di fare nella mia storia di uomo e di atleta.

In tutti questi anni a Milano ho giocato con grandissimi calciatori e soprattutto con grandissimi uomini, è difficile trovare le parole per ringraziare di nuovo tutti. Ho avuto l'onore di indossare questi colori che rimarranno per sempre sulla mia pelle, non lo potrò mai cancellare, nessuno potrà mai cancellarlo.

Con tutto il mio amore.

Dejan Stankovic

Sretno Dragoooooo!!! :cry: :cry:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 06 jul 2013, 13:37

Toliko godina je u Interu, uvijek je davao sve od sebe ali doslo je vrijeme za rastanak, sve najbolje u karijeri Deki.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 06 jul 2013, 13:46

Vidim da je moja konstatacija o Palaciu od sinoc pokrenula lavinu prepirki i dosta prijavljenih postova.

To je moje licno misljenje i ja se njega drzim. Mozete to prihvatiti ili ne, ali cinjenica je da je covjek u poslednje dvije sezone jedan od najubojitijih napadaca u ligi i ne vidim zasto ga ne bih gurao u sami vrh.

Ne znam kako bi se danas o njemu pisalo i govorilo da je 2007. prihvatio ponudu Barcelone, a nije. Kod nas je dosao vjerovatno i prekasno, ali Boze moj.

No ostavimo to po strani.

slika

Zvanicno se oprostio od Intera pismom koje je uputio navijacima. Moze se komotno reci legenda kluba, jedan od najzahvalnijih veznjaka, covjek sa najboljim i najpreciznijim sutem sa distance. Trofeji koje je osvojio u karijeri tesko da ce ijedan igrac sa ovim prostora to ponoviti. Zmaj.

To je nas Il Drago. 8-)

Sretno majstore.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 06 jul 2013, 13:51

Deki majstore hvala za sve ove godine...

[youtube][/youtube]

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 06 jul 2013, 14:08

Evo pismo Stankovica za nas koji smo ostali ovdje tokom rata
hahahaha xD

Pismo Dejana Stankovića (Inter.it)

Dejan Stanković pozdravlja Inter. U pismu koje se pojavilo na klupskoj službenoj stranici, "Il Drago" šalje poruku navijačima Inter:

Dragi Interovi navijači, govori vam vaš zmaj s velikim emocijama i velikim zadovoljstvom.

Ja ne znam da li ću pronaći prave riječi da vas pozdravim i da se zahvalim za sve ono što ste učinili, na ljubavi, povjerenju i iskrenosti.

Ovo su deset najvažnijih godina mog života.

Godina u kojoj sam odrastao kao čovjeka, a zatim, na moje veliko zadovoljstvo, kao igrač.

Ja i moja obitelj se zahvaljivamo obitelji Moratti.

Želio bih prije svega da se zahvalim svom predsjedniku, koji mi je dao priliku nositi dres od Intera, s kojim sam imao zadovoljstvo i veliku čast nositi u velikim pobjedama.

Postoji puno ljudi s kojima sam bio dobro i sa ovim pismom želim da pozdravim sve, uvijek s tim riječima, gledajući vas u oči, želim vam reći da ćete ostati u mom srcu zauvijek, iako ja ne mogu i neću spomenuti sve vas.

Nikada neću zaboraviti dan kad sam stigao, i nikada neću zaboraviti prezentaciju s našim počasnim predsjednikom Giacinto Facchettijem, velika osoba u svim aspektima.Fotografiju tog dana,držim među mojim najljepšim sjećanjima.

Tog dana Inter je postao moj život.

Žao mi je što neću više nositi ovaj dres, ali ja sam uvijek bio iskren i moje suze su istinite, na žalost, u životu morate ići i gledati naprijed, vi koji znate, da znam da ću to učiniti sa velikim ponosom i odlučnosti, kao što sam uvijek pokušao učiniti u svojoj povijesti kao čovjek i kao sportaš.

U svim tim godinama u Milanu sam igrao sa svjetski poznatim igračima, a pogotovo s vrlo velikim ljudima, teško je naći riječi kojima bi se zahvaliti svima opet.

Imao sam čast nositi ove boje, i to će ostati zauvijek na mojoj koži, ja to nikad ne mogu izbrisati, a ni niko drugi.

Sa ljubavlju...

Dejan Stanković

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 06 jul 2013, 14:15

Veliki je to igrač u svoje vrijeme bio i puno je dao Calciu...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 06 jul 2013, 14:24

[youtube][/youtube]

Hvala ti Deki za sve :(

Nadam se da ga ceka neko mjesto u upravi kluba po zavrsetku karijere.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 06 jul 2013, 14:27

Ma Deki je igracina, dovoljno je samo sjetiti se, Mourinha kojem je Deki postao glavna uzdanica, da ga nisu povrede sjebale ne bih se nervirao sada za to jedno mjesto veznjaka, veliki majstor i veliki INTERISTA, nedostajat ce svima nama kojima je Inter u srcu !

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 06 jul 2013, 14:34

Kad se samo sjetim koliko sam se obradovao kad smo ga dovodili i pokazao je kroz sve ove godine kako se nosi dres Intera.
Hvala Dekiju za sve a bilo je preyebenih i utakmica i golova za sve ove godine.

A sto se tice Palacia njegovo mjerilo je teren, i sami smo bili skeptici kad je dolazio ali nas je sve razuvjerio svojim igrama.
Sigurno jedan od najboljih napadaca lige.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 06 jul 2013, 14:37

:lol: :lol: :lol:

Puma, kad si maher, izbriši postove i onoga što me citirao, ja trollam jer odgovaram, on ne trolla jer me citira. Jadno. Baš ste mi simpatični. :lol:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 06 jul 2013, 15:02

Puma je napisao/la:Vidim da je moja konstatacija o Palaciu od sinoc pokrenula lavinu prepirki i dosta prijavljenih postova.

To je moje licno misljenje i ja se njega drzim. Mozete to prihvatiti ili ne,
Tuga al' eto neka ostane na ovom.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 06 jul 2013, 15:07

Deki je legenda stijena od igraca samo kad se sjetim kakav je projektil imao u nozi svaku je igrao srcem i veliko mu hvala za sve :) Zanimljiv podatak je da je u derbijima dao 4 gola koliko i jedan napadac pipo

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 06 jul 2013, 15:08

Puma@ je namazan jednu pricu prica a drugo radi :oops: :oops: :roll:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []