Nek se ne vraca smetljar,postujem ga ko reprezentativca i radujem se golovima u repki,ali to je sve,daleko mu kuca od svetinje! Od srca mu zelim da ga svake polusezone prodaju i to je to,za mene,a bgm i za vecinu koji su malo vise upuceni je on prekrizen kao igrac zelje.CARSON je napisao/la:svaka cast za ovu izjavu Edine, stvarno klub treba nesta da uradi kako bi se zahvalio i svidja mi se ideja koju je imao Nijaz BrkovicChoks je napisao/la:EDIN DŽEKO oduševljen je Hajdukom i Torcidom, te je najavio da bi za splitski klub mogao i zaigrati jednu sezonu.
Senijad Ibričić nagovorio ga je da sudjeluje na ovogodišnjem izdanju Torcida Kupa. Napadač bosanskohercegovačke reprezentacije i Manchester Cityja postigao je i pogodak za svoju momčad Hercegovac Visoko, te zatim otkrio suigračima:
"Karijeru ću sigurno završiti u Želji, ali obećavam da ću prije toga sa svojim prijateljem Ibričićem doći u Split i odigrati jednu sezonu u Hajduku."
Niko od njega nista nije trazio,osim par bezznacajnih sitnica,a to su npr. 15to minutno potpisivanje autograma na otvaranju fan sopa,2min intervju na zeljo tv,lajk jb.ni fb stranice kluba... I tako jos par gluposti... Pa jel to tesko bilo??? Niko nista vise nije trazio,a smetljar nihe htio,jer se pila kafa u vatri u to vrijeme sa mahalcima pitarima. Eto im ga kloc nad klocevima. Fol kaze:"dobili ste pare od mene ,sta hocete?" Nije niko dobio pare od tebe,nego od klubova u kojima si igrao i to po zakonu koji je stariji od tebe,smetljaru...
Abd nikad se ne vratio u zelju,ma kakav god da je igrac!!! Ili da godinu dana slusa 90to minutno prozivanje s tribina
@dare - niko njemu nije presutio,zna on svu ovu pricu,receno mu je vise puta,a ako bude danas tu i danas ce