Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
City - Chelsea 2 k'o kuca!
hmm ... Chelsea jest' u extra formi, glavni favorit za osvajanje premier lige ... al City ipak nije za odbacit, 5 zadnjih kola ne znaju za pobjedu, svaki nerijesen rezultat ... siguran sam da ce 200% snage ulozit u ovu utakmicu kako bi izvukli povoljan rezultat ... moj prijedlog je 1X *kvota 1.65* ...Madafaka je napisao/la:City - Chelsea 2 k'o kuca!
7 kola zaredom igraju X. Sutra tu seriju prekidaju, tako sto ce biti porazeni. 
mah
vidjet' cemo
ipak najbolji savjet za taj par jest' da ga preskocite 
Aston Villa - Hull City 1 1.45
PAOK Thessaloniki - Larisa 1 1.50
Newcastle United - Watford 1 1.55
Borussia Dortmund - Nürnberg 1 1.70
Total odds 5.73
Total stakes € 30.00
Total potential payout € 171.93
Nisam ja siguran u PAOK nikako... Ne znam što.. :/
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
poprilicno sam siguran na PAOKa, treci su na tabeli i medju boljima u grckoj nakon PAO i olympiakosa, dok je larisa tek 10 na tabeli. 3-0-2 je score PAOKa u zadnji pet utakmica(oba gubitka na teskim gostovanjima kod PAO i AEKa), dok larisa ima 2-2-1. vise me brine bvb za sutra al trebali bi valjda dobiti nurnberg.....GunnerS je napisao/la:Nisam ja siguran u PAOK nikako... Ne znam što.. :/
**** im svetac... uh neću... zadnje pare na njih stavljam i opet neće... :/
jos ja odigro onaj fazon dupla sansa ili na poluvremenu da vode ili na kraju da pobjedeGunnerS je napisao/la:**** im svetac... uh neću... zadnje pare na njih stavljam i opet neće... :/
19TM87 to sam ja
jbg.. kad neće neće... Mene ovu sedmicu neće nikako...
vidim vec ste izbrisali post onog sto nam je nudio nakav blog...ali eto ja probo poslat poruku i evo odgovora "sorry, sunch service was not found in fortumo. this service isn't active yet or you have made a spellind mistakr"...e ovo su mi odgovorili kad sam poslao poruku 
19TM87 to sam ja
Šta ima za sutra ?! Vidio sam par finih parova, onih koji bi morali dobit, s obzirom da im je konkurencija danas dobila...
Anderlecht - 2
Dinamo - 2
Fiorentina - 1
Napoli - 1
Ajax - 2
PSV - 2
Werder - 2
Mallorca - 1
Kvota 30...
Dinamo - 2
Fiorentina - 1
Napoli - 1
Ajax - 2
PSV - 2
Werder - 2
Mallorca - 1
Kvota 30...
brate nakon danasnjeg ofirnog pada samo na wolsburgu necu nista reci...a moglo bi se na 2km ovo odigratGunnerS je napisao/la:Anderlecht - 2
Dinamo - 2
Fiorentina - 1
Napoli - 1
Ajax - 2
PSV - 2
Werder - 2
Mallorca - 1
Kvota 30...
19TM87 to sam ja
Da, slažem se... Više ne mogu reći ovo je sigurno, ovo nije... Jednostavno, nema danas sigurnog. Klade se mješaju svugdje i to je očigledno... Treba imat samo sreće i to je to...
Mah, naravno jarane, 2 KM najviše na ovo ide... Jer ovo nije toliko sigurno, 90 %
Mah, naravno jarane, 2 KM najviše na ovo ide... Jer ovo nije toliko sigurno, 90 %
timove kao sto su wolfsburg, lyon, sevilla, hsv i citava bundes liga treba izbrisat sa ponude!!!!
Dobro, teško je ba kada se gubi i preokrenut rezultat, kao npr.sevilla, doduše jest da je podbacila al jbg. kao i Wolsfburg.. Ja sam rekao, od sada, ne igram na timo koji nemaju snage preokrenut rezultat. A za švabe, milion sam puta rekao da neću igrat al opet ih stavim, privuće ponuda... Kao danas Werder, kvota đabe... Mislim da Werder će stić do pobjede lakše nego Schalke sa Herthom...neOX je napisao/la:timove kao sto su wolfsburg, lyon, sevilla, hsv i citava bundes liga treba izbrisat sa ponude!!!!
potpis...ja njemcima ne mogu nista vec 3 vikenda za redomneOX je napisao/la:timove kao sto su wolfsburg, lyon, sevilla, hsv i citava bundes liga treba izbrisat sa ponude!!!!
19TM87 to sam ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.