VFL Wolfsburg

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

GunnerS
Kontakt:

Re: VFL Wolfsburg

Post Postao/la GunnerS » 06 dec 2009, 03:20

Uh, mislim da će CSKA dobit... Itekako... Samo malo, gdje igraju CSKA i Beskitas, u Tursokoj ili Rusiji ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 06 dec 2009, 03:22

GunnerS je napisao/la:Uh, mislim da će CSKA dobit... Itekako... Samo malo, gdje igraju CSKA i Beskitas, u Tursokoj ili Rusiji ?!
U Istanbulu igraju.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 dec 2009, 03:24

Eh, nema pobjede za CSKA dole... Jednostavno, kad ti 30 000 turčina puhaju za vratom ne možeš igrati normalno, jedino Arsenal može :D Jer su oni jedini dole glatko prošli :)

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 06 dec 2009, 03:31

Ne znam, kako god, prizeljkujem kiks CSKA. United nece izgubiti, tako da od Wolfa nista ne zavisi. Jedino sto moze zeznuti United je da se Ferguson igra sa sastavom. Mada opet kad pogledam onu danasnju utakmicu, pravo me je strah za Wolf. :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 dec 2009, 03:34

Ma bit će njima teško... Mislim, i jednima i drugima i trećima i četvrtima... Doduše ovim drugima ( Manchester U. ) je najlakše al teško će bit jer nisu oni klub kojeg boli briga bio 1 ili 2 ;) Beskitas, koliko ja znam, a mislim da znam, može do Euro Lige ako pobjedi CSKA, tako da, i tu će da bude gadno... A CSKA mora pobjedit želil dalje. Dok, najteže je "vukovima", igraju kući, a kući igraju slabo, a ako ne mogu dobit kući Freiburg-a ili Nurnberga onda šta očekuju igrat protiv jedne od najjačih ekipa starog kontinenta ?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 dec 2009, 17:37

GunnerS je napisao/la:Ma bit će njima teško... Mislim, i jednima i drugima i trećima i četvrtima... Doduše ovim drugima ( Manchester U. ) je najlakše al teško će bit jer nisu oni klub kojeg boli briga bio 1 ili 2 ;) Beskitas, koliko ja znam, a mislim da znam, može do Euro Lige ako pobjedi CSKA, tako da, i tu će da bude gadno... A CSKA mora pobjedit želil dalje. Dok, najteže je "vukovima", igraju kući, a kući igraju slabo, a ako ne mogu dobit kući Freiburg-a ili Nurnberga onda šta očekuju igrat protiv jedne od najjačih ekipa starog kontinenta ?
Jedno je sigurno M.U 100% ide u LS a Wolfsi u evropu.Samo pitanje je na velika ili mala vrata.
Sa ovakvim Vehom koji ih je definitivno unazadio dalje takmicenje sto se tice LS mogu samo da ih vile nosaju,evropska liga malo vise sanse imaju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 07 dec 2009, 14:38

Mijajlović prenosi Wolfsburg – M. United

Utakmicu šestog kola Lige prvaka između Wolfsburga i Manchester Uniteda koja će sutra biti emitovana na FTV direktno će prenositi popularni sportski komentator Marjan Mijajlović. Kako nam je rekao Mijajlović, on se već nalazi u Njemačkoj i sa nestrpljenjem očekuje početak dvoboja na Volkswagen Areni.
Piše: E. I.
„Potvrđujem, radiću prenos. Naravno, navijaću za Wolfsburg. Volio bih da Džeko opet poentira“, kaže Marjan.

Sigurno je da će ova vijest obradovati brojne zaljubljenike nogometa, jer pomenuti komentator pobrao je brojne simpatije gledalaca u našoj zemlji. Da li ovo znači da je ostvarena dugoročna saradnja, ili će prenositi samo jednu utakmicu, ostaje da vidimo.

U dosadašnjih pet kola Wolfsburg ima dvije pobjede, dva poraza i jedan remi. Nalazi se na drugom mjestu iza tima sa Old Trafforda. Međutim, isti broj bodova sakupio je i moskovski CSKA, posljednji je turski Besiktas sa četiri boda

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 07 dec 2009, 14:41

rob do bagro je napisao/la:Mijajlović prenosi Wolfsburg – M. United

Utakmicu šestog kola Lige prvaka između Wolfsburga i Manchester Uniteda koja će sutra biti emitovana na FTV direktno će prenositi popularni sportski komentator Marjan Mijajlović. Kako nam je rekao Mijajlović, on se već nalazi u Njemačkoj i sa nestrpljenjem očekuje početak dvoboja na Volkswagen Areni.
Piše: E. I.
„Potvrđujem, radiću prenos. Naravno, navijaću za Wolfsburg. Volio bih da Džeko opet poentira“, kaže Marjan.

Sigurno je da će ova vijest obradovati brojne zaljubljenike nogometa, jer pomenuti komentator pobrao je brojne simpatije gledalaca u našoj zemlji. Da li ovo znači da je ostvarena dugoročna saradnja, ili će prenositi samo jednu utakmicu, ostaje da vidimo.

U dosadašnjih pet kola Wolfsburg ima dvije pobjede, dva poraza i jedan remi. Nalazi se na drugom mjestu iza tima sa Old Trafforda. Međutim, isti broj bodova sakupio je i moskovski CSKA, posljednji je turski Besiktas sa četiri boda

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! 8-)

jel to sigurno?? gdje si to procitao...posalji link ako moze...pozzz

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 07 dec 2009, 14:43

Sarajevo crtica x. com

SMRT FASIZMU!!!

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 07 dec 2009, 15:13

rob do bagro je napisao/la:Sarajevo crtica x. com
a jesu li ga to zaposlili? sto bi to mocno bilo 8-)
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 07 dec 2009, 15:15

Evo istina je:
http://www.rtvfbih.ba/loc/template.wbsp ... g&id=16252

Joj, sad ne znam bil gledao bayern ili wolfsburg

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 dec 2009, 16:12

Cuj gledati Bajern kraj jos ziva Wolfsburga i uvijek kvalitetnog M.U :shock:
Sto se vukova tice ako Dzeko i co. ne zabiju po koji gol M.U koji dolazi bukvalno bez kompletne odbrane.
Nevile,Brown,Vidic,Ferdinand,O'Schea oni su van stroja. :o
Kako rekoh ako ne uspiju da protiv potpuno druge i slabije odbrane i da zabiju za pobjedu.Nebi im ni preporucio da idu dalje u nove blamaze.Jer moguci protivnici ih mogu razbiti ko beba zvecku.
Odigra li Dzeko na nivou kako zna,otici ce u dobar klub za dobre pare.Budu li zijanili cifra ce itekako da spadne.Znaci do njega je.Ne iskoristiti sansu sad kad nema Vidica ili Ferdinanda nece je nikad imati vecu.
Ovi iz uprave Vukova vec bi sad trebali da razmisljaju da daju ''cestitku''Vehu.Jer bilo ko da dodje drugi nece biti losiji od ovog klocine.Inace mogu vec sada otpisati Evropu sto se tice plasmana kroz BL.
Ne treba im da glume Stutgart.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 dec 2009, 17:01

Ja izgleda necu ni jednu od pomenute dvije utakmice gledati :mrgreen: Mislim, ono kako treba :D
Satracu se od saltanja, vise nego kad vozim "dajc" ili "fap" :lol:

Cisto sumnjam de ce Manchester izgubiti, ice na bod koji ce im biti dovoljan za prvo mijesto u grupi.
Ko je kriv Vukovima sto nisu makar bod odalamili u Rusiji. Sada neka se nadaju da ce Turci igrati za njih, tj. za sebe, jer i njih pobjeda ostavlja u Evropi.
Vom Jäger zum Gejagten

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 07 dec 2009, 17:04

Ne moze me ni Kemo Ahmetovic vratit da gledam Wolfse...Bayern na prvom mjestu

SMRT FASIZMU!!!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 08 dec 2009, 14:33

Hajde Džeko zabij gooooo.. :D
Željo - My first love!!!

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 08 dec 2009, 21:29

stvarno jadno
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 dec 2009, 21:43

Ne mogu dobiti onakav United koji nema odbranu. Gori od Bayerna.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 08 dec 2009, 21:44

Jao Marijana! Smijao sam se citavo poluvrijeme. Frajer ce se u.rati koliko se nateze. :lol:

Steta sto CSKA vodi. Sad prizeljkujem X na obje tekme. Jbg, Wolf je mogao ovo rijesiti i prije, ali sami su sebi stavili omcu oko vrata. A za United ne treba komentar. 8-)

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 08 dec 2009, 22:48

Tako ti je kad si mali klub protiv velikana...,jednostavno nemas srece...Velikan te proguta pa makar i sa djecurlijom

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 08 dec 2009, 22:48

Steta za Wolf, ali opet nastavljaju u Evropi igrati. Dzeko je odigrao ocekivano i vjerujem da ce nastaviti da zabija u Ligi Evrope. Svaka cast za sve i sretno!

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.