Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la harishp » 06 jul 2013, 18:20

muXmania je napisao/la:Baci sliku "ljepotice" da vidimo na sta ti licis.
Ne farbam obrve k'o taj tvoj Argentinski lav na avataru,sto pitas?
Sad ce ispasti i na regionalnim osnovama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 06 jul 2013, 18:31

Tako dakle, sad nam je jasno sto ti kao musarcu smeta kad muskarac nije lijep, isto koliko I meni kad vidim ne tako lijepo zensko. Mogo si reci samo da nije tvoj tip I da ga nebi vodio u krevet da se ne blamiras jer smo vec poceli misliti da ti smeta njegova nacionalna pripaenost. Al evo ja cu te podrzati I poslati za kraj recenicu podrske:

Gej iz okej ;)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jul 2013, 18:38

muXmania je napisao/la:
Gej iz okej ;)
Onda ih ganjaj i dalje.
Povedi i skocimisa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 06 jul 2013, 18:41

Dobra odluka Pjanketa,Italija majka..u Rusiju se ide kad se ostari,da se zaradi koji dinar..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 jul 2013, 18:42

Modrić je dobar ali i precjenjen igrač, Mire već u svojoj 22 g pokazuje magiju kakvu Modrić neće ni sa 35g.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 jul 2013, 18:43

Samo postavis obrnutu situaciju:

Pjanic- igrac Reala, top 3 ekipe svijeta, cijena 35 miliona, gotovo sigurno prvi sastav naredne sezone
Modric- igrac Rome, 6-7 ekipe nikad losije Serie A, pola klupa-pola prvi sastav, sezona isprekidana stalnim ozljedama, nesigurna buducnost...

Pa, mi s njima ne bi ni ulazili u rasprave o nekom poredjenju.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 jul 2013, 18:52

Nema mi ništa mrže od nekog poređenja igrača.

:)

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 06 jul 2013, 19:12

Čekaj , netko kaže da je Modrić ružan i odmah krene rasprava o tome jel Modrić bolji od Miralema (što je očito da jeste) .
Pa ružan je , ali opet zna igrati lopte .. ccc , joj naroda majko mila :lol: I ne , modrić se nije izvukao kroz ozlijede u EPL time što je imao ružnu facu , bez obzira što nije jak , on je jednostavno imao dosta sreće da ga nije zadesila neka kobna ozlijeda koja bi ga unazadila .. I što je duže igrao u EPL , nekako je "odrvenio" i postao žilaviji na te grube startove i igru Engleza..

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 06 jul 2013, 19:15

Nema šanse da neko ko se koliko-toliko razumije u fudbal i ko je Modrića pogledao u više od 3-4 utakmice kaže da je loš igrač. Da je precijenjen, pa haj', mislim i ja za mnoge da su precijenjeni, ali da je baš loš... Garant su u Tottenhamu sve budale kad su ga doveli, pa onda i Mourinho. Svi budale pored stručnjaka sa foruma da ih upute kako je on ustvari loš. A spominjanje fizičkog izgleda više govori o forumašu i njegovim kompleksima nego o Modriću...
Zadnja izmjena: Edol, dana/u 06 jul 2013, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 jul 2013, 19:16

Zasad je Modric bolji igrac od Pjanketa, ne bi ovaj dzabe igrao u Realu, ali bi ga mogao stici za par godina, samo ako iskoristi svoj potencijal.

Ali ako cemo po ljepoti, onda: Modric < Pjanke :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jul 2013, 19:53

STEVIE je napisao/la:
harishp je napisao/la: Jest,a mogao je proci i kao Arsavin ili Eduardo.
Njega Italijani isprebijase,sta bi mu tek mesari iz Engleske ucinili.pogotovo sto su u Arsenalu svi naograisali :lol:
igrao je i onaj pacov modric tamo tolike godine pa mu nista.. ;)
Fakat :lol: :roll: :mrgreen: ,zbog ovog ''pacov'',navede se svasta nesto od nacionalnih,igrackih,regionalnih,gej i ostalih razloga :lol: .
Vise je nego ocito da se islo na fizicku konstrukciju igraca,jer je ocito da su ova dva igraca slicni u tome.
A ne ko je bolji i druge gluposti.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 06 jul 2013, 19:58

@haris: nemogu vjerovati da je do svega ovog doslo na temi nakon jednog "pitomog" komentara o modricu :lol: ne daju majorizirani na njega ;) .
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 jul 2013, 20:10

Nije pocelo radi tog jednog komentara, nego stalno se nesto ovdje prica negativno o Modricu kao igracu i covjeku, a nije mi jasno zasto. Zato sam reagovao, a nisam Hrvat ni 1%.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 06 jul 2013, 20:15

Saurman je napisao/la:Modrić je dobar ali i precjenjen igrač, Mire već u svojoj 22 g pokazuje magiju kakvu Modrić neće ni sa 35g.
To jel Luka Modric precjenjen igrac i kolko se definitivno moze diskutovat. Isto tako se moze diskutovat koje bio bolji kada je Modric imao isto godina ko Miralem. Ono sto se ne moze diskutovat i sto je totalna glupost pokusavat je to da je Modric bolji igrac. I pojma nemam zasto se Modricevo ime vjecito spominje u ovoj temi. Ako morate komplekse vjezbat ima puno drugih foruma za to, ili na komentarima na nekom Modricevom Youtube videu.

P.S. Miralemu nisu 22, nego 23 godine. Godine lete i on nije vise onaj 20-godisnji mladic koji je 2010. izjednacio na Santiago Bernabeu i izbacio Real Madrid iz lige prvaka, i od kojeg se realno ocekivalo vise kada bi u to vrijeme se pitalo pitanje "Gdje vidite Miralema Pjanica za tri godine?"

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 06 jul 2013, 21:21

Razlika izmedju ova dva igraca je sto je jedan Hrvat, drugi Bosnjak.

Da je Mire Holandjanin, cijena bi mu bila 30 mil eura, ovako se mora nositi da je Bosnjo, neko ko nikad nije vidio veliko takmicenje..to ce se sve nakon Brazila promjenit'.

Meni licno je Pjanic kvalitetniji igrac...ne uzimajuci u obzir sklonost povredama.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 jul 2013, 02:58

Kakve veze ima ko je koji ili ciji?
Pjanic do sada nije ispunio svemirki staus i talent u kojeg se svi kunemo.
Ako bude igr'o u Real za 3-4 godine, k'o Modric svaka mu cast.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 07 jul 2013, 03:55

Glupo je misliti ako Pjana ne bude igrao u Realu za 2,3 godine da je promasaj ili propali talenat sta je to Real?? Pa nisu oni jedini velikan zadnji godina cak sto vise su truba u LS. Sta npr da Pjana potpiese za PSG ili recimo Borusiu I osvoji ligu sampiona sa jednim od tih klubova dali bi i dalje gledali na njega kao "nizerazrednog" igraca?? Hocu reci da Real ili Barca nisu jedino mjerilo, mada se ja ipak nadam da ce od za koju godinu zavrsiti u Barci ili Bayernu jer sa svojim talentom moze da igra za bilo koju ekipu na svijetu.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 07 jul 2013, 04:19

Ja bi sretniji bio da Pjana ostane u Romi i postane novi Totti.
shandrlike-tandrlike

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 07 jul 2013, 04:25

Moze postat samo novi Perotti, nista drugo.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 07 jul 2013, 09:25

reptile je napisao/la:Ja bi sretniji bio da Pjana ostane u Romi i postane novi Totti.
Da Messi sutra u Romu predje, on nebi novi Totti postao. Mozda bi igrao jos bolje od Tottija ali navijaci ga nebi voljeli kolko Tottija vole.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.