Vedad87 je napisao/la:3 0 gubimo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Eee blago nama... cccterabajt je napisao/la:Vedad87 je napisao/la:3 0 gubimo![]()
![]()
mnogo brate.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Ubio nas Bakar
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ovo neki ganci klub aluminijAsharaK je napisao/la:Ubio nas Bakar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
jos kad se uzme u obzir da Rijeka uzme 8:0 Celje a da nas prvak tako gubi od ekipa koja je ispala iz lige
onda stvarno postoji problem

Ako s uzme u obzir da mi odigramo sa dinamom nerjeseno a oni dobiju Rijeku onda smo mi bolji od Rijekedelko je napisao/la:jos kad se uzme u obzir da Rijeka uzme 8:0 Celje a da nas prvak tako gubi od ekipa koja je ispala iz ligeonda stvarno postoji problem
![]()
Opusteno ba pripremne tekme, mozda igramo sa drugom postavom jer su juce igrali ovi hu ha igraci
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ma delko, ovo mi zavaravamo viktoriu... pazi sta ti kazem... necemo izgubiti tamo vise od 1 razlike... 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
hehe nadam sejovanmaksimovic je napisao/la:ma delko, ovo mi zavaravamo viktoriu... pazi sta ti kazem... necemo izgubiti tamo vise od 1 razlike...
no sacekajmo viktoriu, levski i ostale protivnike u drugom pretkolu
Zadnja izmjena: delko, dana/u 06 jul 2013, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
- corleone87
- Kontakt:
Plzen 2:2 zavrsio
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
imam isti osjecajjovanmaksimovic je napisao/la:ma delko, ovo mi zavaravamo viktoriu... pazi sta ti kazem... necemo izgubiti tamo vise od 1 razlike...
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Rijeka nije dobila NK Celje, nego treceligasa NK Sampion Celje.delko je napisao/la:jos kad se uzme u obzir da Rijeka uzme 8:0 Celje a da nas prvak tako gubi od ekipa koja je ispala iz ligeonda stvarno postoji problem
![]()
A to znam iz svog loseg iskustva sa kladionicom.
hahaha, upravopile87 je napisao/la:ovo neki ganci klub aluminijAsharaK je napisao/la:Ubio nas Bakar
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Za informaciju ovom gore Rijeka je igrala protiv drugoligasa Sampion Celje se ekipa zove i dobila 8-0 i haj sada u troskoku. Samo gledate crne stvari kako Vas nije stid evo i Celtic nijecnu prijateljsku nije dobio pa sta ima veze.
nadam se da amar isprobava u ovim tekmama nesto ili igrace taktiku formacije ... Al ako cemo sa ovim timom i u ovoj formaciji igrati ligu prvaka nek nam je bog na pomoci.
Kako ga zabi u same rašlje ovi pucaju sa 25 metara jesu dobri im napadači .
Evo ga i 4 gol milina božja kako samo igra ovaj aluminij oni su čak bolji od Maribora **** sve ako nisu. 
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
4-0 za Aluminij. Ovo ce dobro doci ovi porazi jer zasigurno Amar ce dovesti pojacanja
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 27 gostiju.