Ma otici ce oni kad tad samo treba podrzavat ove momke sto igraju a nece ovi dovijeka u savezuTarik14 je napisao/la:Nazalost ja mislim da ce opet doci do nicega i da celnici Saveza nece napustiti.
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nogometni savez BiH
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
e sada mi je ljepsi dan.e ako posle ovoga svega opet bude izabran onda stvarno treba da gori nebo u belgiji
-
- Kontakt:
ali vazno je da kad ovi odu (ako uopste odu) da ne dodju slicni ovima!!! jer nema nikave fajde onda!!!
T r i V j e r e J e d n a N a c i j a !!!
Nije savez kriv za nase rezultate reprezentacije. S istim ovim savezom Blaz Sliskovic je dva puta "gotovo" odveo nasu repku na jedno od zavrsnih turnira. Pa nije samo kod nas problem u savezu...ima ga i hrvatska,al bez obzira na sve oni se uvjek kvalificiraju na takmicenja i prilicno su uspjesna na njima. Njemacka,ekipa koja je osvojila drugo mjesto na EP ima problema sa savezom,ali su takodjer uspjesni. Vi ste svi navrli da u savezu budu kodro i bolic. Zbog cega? Zbog cega su bas njih dvojica istinske legende? Haj,Bolic je davao u repki uvjek 100 % od sebe,zabio je i 40 golova mislim,al nista posebno. Imao sam o njemu visoko misljenje,ali brate kad je potpisao za N.K Rijeka,e od tada je za mene "potonuo". A Kodro,on je odigrao 10-15 utakmica u repki i postao je svetac za vas. Mene ne zanima sto je on zabio 80 golova za Barcelonu,to je bilo 5-6 godina prije nego sto je nastala nasa drzava. Ja 1 igraca cijenim,i za njega mislim da bi trebao da bude u savezu,ili mozda cak i selektor. A to je Barbarez... Mogao jos stosta dodati,al mi se fakat ne da. Znam da nam savez nije sjajan,al nije sve do njega.
Ma da i odu i
da ovi novi dodju i mi se ne plasiramo nigdje bas me zanima kakva bih prica onda bila!?

FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- CheGuevara
- Kontakt:
Jel ovdje sad pocela propaganda cuvanja i branjenja saveza???
Naravno da savez nije 100% kriv sto se mi nikad nismo nigdje plasirali, ali je sigurno igrao isto tu neku ulogu...npr kad smo igrali na marakani na jednom su se pojavili neki likovi poput jakirovica..pa kako to?? nije bio sliskovicov ljubavnik, nego je ga sigurno neko "gurnuo"..jer i baka sliskovic bi sigurno volio vise nego ista da se kvalifikuje na to takmicenje, ali izgleda neke sile su bile jace od njega! al hajd to, nego sta bi sa proslog ciklusa?? kad su ovi svi igraci bojkotovali!! sto su bojkotovali?? nisu sigurno iz zezancije
..eh i sad dodzemo na tu temu, ZASTO savez treba napolje??!! mislim glupo mi je totalno da sad nabrajam neke stvari koje su se muljale itd...ko nije u toku takvim nebi ni htjeo objasniti, ali samo malo prokontajte sta se trenutno radi oko usanovica i onog drugog supka..sad su ptice pocele da pjevaju..a to je samo jedan dokaz..mnogo toga ima tu jos sto se treba dokazati...ali neka ba, samo vi branite savez..nek onda nas mister presidento i dalje moze propustati tekme nase repke dok navija za hrvatsku repku a na sebi nosi sokacki dres!!!
YES...takvi nas trebaju da predstavljaju!!!
Naravno da savez nije 100% kriv sto se mi nikad nismo nigdje plasirali, ali je sigurno igrao isto tu neku ulogu...npr kad smo igrali na marakani na jednom su se pojavili neki likovi poput jakirovica..pa kako to?? nije bio sliskovicov ljubavnik, nego je ga sigurno neko "gurnuo"..jer i baka sliskovic bi sigurno volio vise nego ista da se kvalifikuje na to takmicenje, ali izgleda neke sile su bile jace od njega! al hajd to, nego sta bi sa proslog ciklusa?? kad su ovi svi igraci bojkotovali!! sto su bojkotovali?? nisu sigurno iz zezancije

- CheGuevara
- Kontakt:
I jos nesto...svako ima svoje misljenje, to je ok..i niko vas netjera da vi budete protiv saveza..ali nemojte sad bogati pocinjati braniti savez ili govoriti kako je savez dobar itd...nemojte dzabe uzbunu stvarati 

Drug,nadam se da se neljutis sto te tako zovem,ali vecina ovdje je 100%uvjerena da je savez jedini krivac za sve ovo. Ja njih ne opravdavam, Ali **** ga. Evo cujem UEFA ce pratiti rad naseg saveza itd,ali od toga nema nista. Nece nista otkriti,a ionako su prije par mjeseci dali puno podrsku BH savezu. I znas sta ce se na kraju desiti??? NISTA!!!CheGuevara je napisao/la:I jos nesto...svako ima svoje misljenje, to je ok..i niko vas netjera da vi budete protiv saveza..ali nemojte sad bogati pocinjati braniti savez ili govoriti kako je savez dobar itd...nemojte dzabe uzbunu stvarati
- CheGuevara
- Kontakt:
Eh, ni tu nisam izgubio nadu..pogotovo nakon sto je prije par dana Fifa sankcionisala Peru zbog nekih stvari tamo sto su se desile u savezu..pa ko zna, mozda i mi to dozivimo...majestic je napisao/la:Drug,nadam se da se neljutis sto te tako zovem,ali vecina ovdje je 100%uvjerena da je savez jedini krivac za sve ovo. Ja njih ne opravdavam, Ali **** ga. Evo cujem UEFA ce pratiti rad naseg saveza itd,ali od toga nema nista. Nece nista otkriti,a ionako su prije par mjeseci dali puno podrsku BH savezu. I znas sta ce se na kraju desiti??? NISTA!!!CheGuevara je napisao/la:I jos nesto...svako ima svoje misljenje, to je ok..i niko vas netjera da vi budete protiv saveza..ali nemojte sad bogati pocinjati braniti savez ili govoriti kako je savez dobar itd...nemojte dzabe uzbunu stvarati
Ma boli njih qrac za nasim savezom,to su oni dosli u sarajevo na cevape.Hehe. Znas li kako je bilo s hrvatskim savezom prije 2 godine? Svi su bili "skocili" na Markovica,ovo-onu i na kraju nista. Cim su se kvalificirali na SP vise niko nije ni spomenuo savez. Tako ce biti i kod nas. Ako kojim slucajem ciro uspije odvseti nas u JAR,niko vise nece ni reci nesto protiv saveza sljedecih nekoliko godina.
Tako je. Ako mi odemo na SP onda ce svi, nazalost, zaboraviti Savez.
ma jok....Tarik14 je napisao/la:Tako je. Ako mi odemo na SP onda ce svi, nazalost, zaboraviti Savez.
PUTUJ EVROPO NEMOJ CEKATI NA NAS.................
ma nek se sud bavi njima nase je navijat za repku a ono na tekmama savez napoje je pregupo to demoraise nase igrace jer ne igra savez nego oni ak hocemo protiv saveza pjevat ijepo ispred njihove zgrade pa citav dan savez napolje vikat a to treba prestat na tekmamastarmo76 je napisao/la:ma jok....Tarik14 je napisao/la:Tako je. Ako mi odemo na SP onda ce svi, nazalost, zaboraviti Savez.
ovde se neslazem lave.....pa pola tih igraca bi volilo kao i mi da savez ode jer bi i za njih bilo to bolje jer bi dobijali jace prijateljske tekme stvorila bi se bolja atmosfera u svlacionici itdzmajj je napisao/la:ma nek se sud bavi njima nase je navijat za repku a ono na tekmama savez napoje je pregupo to demoraise nase igrace jer ne igra savez nego oni ak hocemo protiv saveza pjevat ijepo ispred njihove zgrade pa citav dan savez napolje vikat a to treba prestat na tekmamastarmo76 je napisao/la:ma jok....Tarik14 je napisao/la:Tako je. Ako mi odemo na SP onda ce svi, nazalost, zaboraviti Savez.
treba bagru otjerat pa kako god a igraci znaju da je publika uz njih....nije sad da cjelih 90 min se cuje samo "savez napolje"
ne treba ratovati sa savezom kao do sad pogotovo ne sada u belgiji, mogao bi biti prekid i tako bi naškodili samo sebi i igračima, ljudi u savezu nemaju nikakve štete jer za kazne koje dobiju ne daju svoje pare
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Naziv teme mozda bi bolje stajalo - Nogometna mafia BiH

Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
neko je pokrenuo i peticiju na internetu pa da i na ovaj nacin pokusamo nesto.
http://www.ipetitions.com/petition/BiH
http://www.ipetitions.com/petition/BiH
ma nek se sud bavi njima nase je navijat za repku a ono na tekmama savez napoje je pregupo to demoraise nase igrace jer ne igra savez nego oni ak hocemo protiv saveza pjevat ijepo ispred njihove zgrade pa citav dan savez napolje vikat a to treba prestat na tekmama[/quote]
ovde se neslazem lave.....pa pola tih igraca bi volilo kao i mi da savez ode jer bi i za njih bilo to bolje jer bi dobijali jace prijateljske tekme stvorila bi se bolja atmosfera u svlacionici itd
treba bagru otjerat pa kako god a igraci znaju da je publika uz njih....nije sad da cjelih 90 min se cuje samo "savez napolje"[/quote]
cuj prijatelju na tekmama se treba navijati za repku mislis da savezu smeta sto ih se proziva i sto se bacaju baklje njima je to svejedno al momcima na terenu nije za njih se treeba navijati i srcem i dusom sto se npr na poluvremenu ne pjeva savez napolje oni bi culi i to jer sjede u lozi al ne nije to zanimljivo nema kamera da to snime za vrijeme tekme se treba navijati za repku a savezu se skandirati i na polouvremenu
ovde se neslazem lave.....pa pola tih igraca bi volilo kao i mi da savez ode jer bi i za njih bilo to bolje jer bi dobijali jace prijateljske tekme stvorila bi se bolja atmosfera u svlacionici itd
treba bagru otjerat pa kako god a igraci znaju da je publika uz njih....nije sad da cjelih 90 min se cuje samo "savez napolje"[/quote]
cuj prijatelju na tekmama se treba navijati za repku mislis da savezu smeta sto ih se proziva i sto se bacaju baklje njima je to svejedno al momcima na terenu nije za njih se treeba navijati i srcem i dusom sto se npr na poluvremenu ne pjeva savez napolje oni bi culi i to jer sjede u lozi al ne nije to zanimljivo nema kamera da to snime za vrijeme tekme se treba navijati za repku a savezu se skandirati i na polouvremenu
ovde se neslazem lave.....pa pola tih igraca bi volilo kao i mi da savez ode jer bi i za njih bilo to bolje jer bi dobijali jace prijateljske tekme stvorila bi se bolja atmosfera u svlacionici itdzmajj je napisao/la:ma nek se sud bavi njima nase je navijat za repku a ono na tekmama savez napoje je pregupo to demoraise nase igrace jer ne igra savez nego oni ak hocemo protiv saveza pjevat ijepo ispred njihove zgrade pa citav dan savez napolje vikat a to treba prestat na tekmama
cuj prijatelju na tekmama se treba navijati za repku mislis da savezu smeta sto ih se proziva i sto se bacaju baklje njima je to svejedno al momcima na terenu nije za njih se treeba navijati i srcem i dusom sto se npr na poluvremenu ne pjeva savez napolje oni bi culi i to jer sjede u lozi al ne nije to zanimljivo nema kamera da to snime za vrijeme tekme se treba navijati za repku a savezu se skandirati i na polouvremenu[/quote]
Bravo za ovaj post 100% si u pravu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.