Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
gOlijat je napisao/la:Lazite vas par sami sebe, a mi koji mislimo suprotno ne morate ni citirati a isto tako ne vrijedati...
pile ovaj golijat je najvjerovatnije samir ahmetbeg.. zeli da se vrati pa tjera amaraDevotion je napisao/la:Moj Pile87 možda ćemo mi i ove godine sa ovakvom igrom biti prvi u ovoj našoj ligi, ali nemoj se čuditi kada na sljedećoj proslavi bude 4.500 gledalaca (2011/12 Željo-Kozara 10.000 gledalaca; 2012/13 Željo-Leotar 6.500 gledalaca). Ja znam da ću aBd biti, međutim neću se puno iznenaditi malom broju gledalaca. Očito da i stručni štab mora napokon nešto mijenjati u filozofiji igre.
juniorDARE_DEVIL_SA je napisao/la:Ko je ovaj Zaimovic
Drago mi je sto vidim da su svi nasi mladi momci igrali, sto se Svraka vratio u pogon i to je to. Gledajuci ovaj sastav nista bolje se nije ni moglo izvuc iz ove prijateljske. Idemo dalje, hvala na odgovoru.petisesti98 je napisao/la:Danasnji Sastav :
Karić (Kjosevski), Hasanhodžić, Kerla (Hasanović), StaniĆ, Čolić E. En. Sadiković, Svraka, Zaimović, Bajić, Hodzic i
Pehilj (Alibašić)
Ima tu i do pada u kvalitetu, a i do činjenice da je Viktoria daleko najjači protivnik sa kojim se srećemo u Europi od povratka Osima. Ljudi su prije par mjeseci u dvomeču sa Napolijem igrali 5-0, logično je očekivati puno slabiji rezlutat od nas.velez_mostar je napisao/la:Simpatisem Zelju, ali mislim da ce u dvomecu protiv Plzena gol razlika biti dvocifrena.
Zalosno je da iz godine u godinu Premijer liga rapidno pada u kvalitetu.
BlueTigers1987 je napisao/la:Jedva cekam utakmicu da se usute cave....Razbit cemo malog Plzena!!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.