FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Omerbavarac » 01 dec 2009, 21:51

cappy je napisao/la:U subotu dobit juventus i rijesiti pitanje scudeta za ovu sezonu..malo se okrenuti na ligu prvaka
Njih ostavite za nas. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

legy
Kontakt:

Post Postao/la legy » 02 dec 2009, 00:12

koliko god mrzio juve , vas ne mogu ocima gledati i zelim da juve prodje dalje , iako tesko da italijani pjevaju na njemackom volio bih cuti ali da se ori ZHIN DIE BAYERN LEDER HOSE AUS

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 03 dec 2009, 18:53

Cini se da ni Sneijder nece biti spreman protiv juventusa...Eh sad me interesuje ko ce na beka umjesto Maicona, najbolja opcija bio bi Zanneti..A u vatru bi od prve gurnuo Ballotelija,,i sa tri spica razvaliti juve :mrgreen:

tuga_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la tuga_sa_sjevera » 04 dec 2009, 16:20

Sneijder ne igra, nego na njegovo mjesto ide Stanković. A Balotelli na klupu, jer u napadu će igrati Eto'o - Milito. I Sulley Muntari igra. Imaš kompletnu najavu na http://calcioitaliano.blog.hr/

legy
Kontakt:

Post Postao/la legy » 05 dec 2009, 12:20

za danas prognoziram u obe tekme 2

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 05 dec 2009, 13:57

Veceras 1-3 Eto, Milito i po mogućnosti Balloteli... i milanu i juvetu poslije ovog kola bjezimo na dvocifrenu razliku... :mrgreen:

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 05 dec 2009, 14:03

evo da i ja prognozu bacim jednu :P

jubentus 1-4 Inter
___________Milito
___________Lucio
___________Eto'o
Del Piero (P)
___________Milito
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 05 dec 2009, 14:12

Mourinho: Inter prvi i nakon Juventusa (nema Maicona)

Standardnu press konferenciju održao je trener Intera Jose Mourinho uoči utakmice 15. kola Serie A između Juventusa i Intera na stadionu “Olimpico” u Torinu u subotu s početkom u 20:45.

“Juventus - Inter je utakmica koja vrijedi tri boda, a mi ćemo svakako poslije nje biti još uvijek prvi. Prošle sam sezone shvatio što znači ova utakmica. Nisam odavde, pa je ne doživljavam tako što je i dobro. Dobro je da nisam emotivno upleten kako bih mogao lakše voditi dvoboj. Ovo je važna utakmica, a koroz povijest ih je bilo puno. Ponavljam, osobno mi ova utakmica vrijedi tri boda, isto kao što vrijede oni osvojeni protiv Fiorentine ili izgubljeni protiv Sampdorije. Mi smo sigurni: iz Torina se vraćamo kao prvi na tablici.”

O prednosti nad pratnjom: “Rano je još govoriti o favoritima. Ja prvenstvo počinjem shvaćati tek nakon 50% odigranih utakmica. Tada mogu reći kako će otprilike završiti. Ako postoji jedna momčad na vrhu onda je gotovo sigurno tko će biti prvak. Talijanska je teška liga, vidjeli ste u sezoni prije mog dolaska Inter na čelu nakon 50% prvenstva s 12 bodova prednosti. Pola sata prije kraja sezone taj isti Inter je gubio naslov.”

Juventus: “Kada razmišljam o Juventusu razmišljam o velikom klubu s iskusnom momčadi. Ti igrači proživljavaju iste situacije kao igrači Intera, znači utakmice s visokim moralom i velikim psihološkim pritiskom. Znaju da su im dvije sljedeće utakmice ključne. Kada vidim Cannavara, Camoranesija i Del Piera ne vidim preplašena lica. Očekujem momčad koja želi napraviti rezultat, ali koja zna da to neće biti lako protiv Intera. Prošle sezone smo dobili jednu utakmicu zasluženo, a u drugoj dominirali i uzeli samo bod. Taj nam je bod praktički osigurao naslov. Znamo što trebamo raditi.”

Sneijdera nema (Maiconu potvrđena kazna): “Neću o tome pričati, neću plakati. Razmišljam samo o igračima koje imam na raspolaganju. Pred nama su super važne utakmice i svi igrači žele u njima igrati. Maicon je među pozvanima jer ne znamo ishod žalbe na kaznu. Što očekujem? Očekujem nepravednu presudu.” (Mourinho je imao pravo, tijekom popodneva potvrđena je kazna Maiconu od dvije utakmice, dakle žalba Intera je odbijena, pa Maicon neće igrati u Torinu).

Balotelli: “Mario je među pozvanima, jer su to svi koji su zdravi osim Arnautovića i Beleca. Balotelli je opcija više. Svi znate kako ćemo igrati. No ne volim takva pitanja. Ja ako nađem vrata tvoje kuće otvorena nazovem te da ih zatvoriš, ali sigurno ne guram glavu kroz njih. Kod mene su vrata uvijek otvorena, a na vama je hoćete li gledati unutra. Poznavanje kako će protivnik igrati dobro je za pripremu utakmice. Jedino što se ne zna je što ću reći igračima.”

Svađa s doktorom: “Ne, nema problema, jer smo nas dvoje pravi prijatelji. Sigurno je da je meni prvome trebao javiti o ozljedi Quaresme, a ne novinarima, ali ja sam osoba koja svoje probleme rješava odmah, nisam čekao tjedan dana. S nama je sve u redu, pravi smo prijatelji.”

Medijska šutnja: “Predsjednik Juventusa je pozvao na smirivanje tenzija i dobro je napravio. Mi smo napravili maksimalno, nismo govorili baš ništa. Sutra će iz tog razloga biti nogometa, i samo tog.”

Prednost: “Već lani je Juventus imao kvalitetnu momčad, a prije ove sezone su potrošili još 50 milijuna Eura što ne može svatko. Ima odlične igrače, a na osam bodova zaostatka je jer Interu ide jako dobro i izgubio je samo jednu utakmicu. Ja se ne radujem tuđim problemima, ali veseo sam kada mi igramo dobro. To je mentalitet ove momčadi. Juventus je prošli tjedan kiksao i zbog toga ćemo mi iz Torina otići sigurno kao prvi, ali od njih se očekuje reakcija, jer su ljuti sami na sebe. To nam otežava stvari, jer je motivacija u tim situacijama jako velika.”

Rasizam: “Balotelli na klupi je isključivo tehnička odluka.”

Na klupi Barcelone: “Ja? Zašto bih ja trenirao Barcelonu kada ona ima strašnog trenera i osvaja sve.”

Najsimpatičniji igrač Juventusa: “Danas nitko. Pitajte me ponovno preksutra pa ću vam reći.”

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 dec 2009, 21:37

HT Juventus [1 - 1] Inter Milan
21' [1 - 0] F. Melo
23' S.A. Muntari
25' F. Melo
26' [1 - 1] S. Eto´o
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 dec 2009, 22:27

juve - inter 2:1 83 minuta...ako juventus izdrži još ovih nekoliko minuta borba za titulu će se zakuhati
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

azzar
Kontakt:

Post Postao/la azzar » 05 dec 2009, 22:32

jooooojjj.....sto volim ovaj juventus....bravo juve.... :D :D :D :D :D :ugeek:

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 dec 2009, 22:47

legy je napisao/la:za danas prognoziram u obe tekme 2
haj budi drug češće ovako prognozu baci, da se zaradi koja para, naravno samo kontru udariti
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 05 dec 2009, 22:58

Nemogu da vjerujem koliko je juve sretna i da ne kazem jos kakva ekipa...90 minuta su se branili nisu golu prisli izuzev kad su dali dva glupa gola u jeku napada Intera, bas ciganski...Onaj samuel je katastrofa od igraca kako ga samo baci marciso i zabi nam gol..,i kako taj igrac moze biti u ekipi pored Cordobe i Materazzia...al eto nezasluzena pobjeda juveta...u ovom slucaju pobjedio je puno slabiji, al dešava se i to u fudbalu

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 05 dec 2009, 23:29

tony-mortale je napisao/la:
legy je napisao/la:za danas prognoziram u obe tekme 2
haj budi drug češće ovako prognozu baci, da se zaradi koja para, naravno samo kontru udariti

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ljutite se ali djaba vam.. ali najjaci su ovi sto kazu da smo losije igrali... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :lol: :twisted:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 06 dec 2009, 03:04

Murinhu se Boga mi stolica opasno klima. Ima igrace,al nikako da od njih napravi tim. Budu li onako igrali protiv Rubina najebali su!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 06 dec 2009, 10:26

Ma nema nista od toga..Mou me nekad nervira zbog pojedinih igraca sto igraju a ima puno boljih na klupi, al ipak on ostaje i dalje tu..ipak smo numero 1 u Serie A i to cemo biti do kraja prvenstva..ni milan ni juve nece nas moci pratiti, jer nije lagano zaredati 5-6 pobjeda u nizu ko Inter, jest to sad Milan uradio ali i oni ce kiksati pa krenuti nizbrdo..sto se tice juveta nemoguca misija za njih je da zaredaju 3-4 pobjede u prvenstvu..vec u sljedecem kolu ce kiksati jer su jako losi i nisu stabilna ekipa..a Inter to jeste, vec u srijedu Rupin kazan pada pa Atalanta, i ponovo se vracamo pobjednickim navikama..tako nek se juve raduje nad velikom pobjedom jer osim toga rijetko imaju priliku slaviti... FORZA INTER

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 06 dec 2009, 10:56

cappy je napisao/la:Ma nema nista od toga..Mou me nekad nervira zbog pojedinih igraca sto igraju a ima puno boljih na klupi, al ipak on ostaje i dalje tu..ipak smo numero 1 u Serie A i to cemo biti do kraja prvenstva..ni milan ni juve nece nas moci pratiti, jer nije lagano zaredati 5-6 pobjeda u nizu ko Inter, jest to sad Milan uradio ali i oni ce kiksati pa krenuti nizbrdo..sto se tice juveta nemoguca misija za njih je da zaredaju 3-4 pobjede u prvenstvu..vec u sljedecem kolu ce kiksati jer su jako losi i nisu stabilna ekipa..a Inter to jeste, vec u srijedu Rupin kazan pada pa Atalanta, i ponovo se vracamo pobjednickim navikama..tako nek se juve raduje nad velikom pobjedom jer osim toga rijetko imaju priliku slaviti... FORZA INTER
aha, rijetko.. valjda smo se puno naslavili u proslosti pa nam sad trofeji nisu za veselja.. :lol: :lol: :lol:

ne budi pica i cestitaj na postenoj pobjedi..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

legy
Kontakt:

Post Postao/la legy » 06 dec 2009, 19:02

evo ja cu cestitati , pobijeda je pobijeda i bodovi su upisani, o zasluzenoj ili ne necu pricati , jos uvijek smo prvi i ostacemo prvi do kraja zato bez neke drame oko ovog poraza iako sigurno nije nikad fino kad se izgubi od juventusa , ono sto je najvaznije sad je pobjeda protiv rubina i prolaz u drugi krug . i juventusu zelim prolaz protiv bayerna

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 07 dec 2009, 09:25

Onaj Baloteli je najveci kloc danasnjeg fudbala, lik je retardiran i zalutao u fudbal. Povede loptu metar-dva i sam sebi zapne. Ja ono u zivotu svom nisam vidio od kako pratim fudbal.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 dec 2009, 12:01

Harrison je napisao/la:Onaj Baloteli je najveci kloc danasnjeg fudbala, lik je retardiran i zalutao u fudbal. Povede loptu metar-dva i sam sebi zapne. Ja ono u zivotu svom nisam vidio od kako pratim fudbal.

pojedinci još u njemu vide talenta a kad bi malo bolje pogledali on veze nema sa fudbalom
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.