Ko bi rekao da ce Vieria da zavrsi karijeru bas u SitkuCartman je napisao/la:Bio si toliko blizu da prvi put u zivotu napises normalan post, i onda to useres sa zadnjom recenicom.Cautinho je napisao/la:Dzeko ce i navjerovatnije ostati u Cityju.
Ove priče oko njega i odlaska treba smatrati kao laz.
Dosao novi trener,koji kaze da racuna na njega,u klubu trenutno 2 napadaca.
Dzeko ako ovu sezonu dobro odigra,mozda mu City ujedno bude i zadnji klub u karijeri.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
evo kako hrvatska djeca dozivljavaju Dzeku, svi mole za jednu fotku... i onda ovdje neki seru o Dzeki vise je frajer uradio za nas nego bilo ko od nas.

Semper Fidelis
Cartman je napisao/la:Bio si toliko blizu da prvi put u zivotu napises normalan post, i onda to useres sa zadnjom recenicom.Cautinho je napisao/la:Dzeko ce i navjerovatnije ostati u Cityju.
Dzeko ako ovu sezonu dobro odigra,mozda mu City ujedno bude i zadnji klub u karijeri.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Cautinho
- Kontakt:
Šta ću ja,frajer tek kasnije izjavio da ce karijeru zavrsit u Zelji.I usto odigrati jednu sezonu za Hajduk.Cartman je napisao/la:Bio si toliko blizu da prvi put u zivotu napises normalan post, i onda to useres sa zadnjom recenicom.Cautinho je napisao/la:Dzeko ce i navjerovatnije ostati u Cityju.
Keep walking.
Džeko oduševljen Splitom i Torcidom: "Odigrat ću s Ibričićem jednu sezonu u Hajduku"
Što se dijamant uvlači u pakšu Hrvatima.
Što se dijamant uvlači u pakšu Hrvatima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Uvijek sam mrzio bosansku iskompleksiranost i potrebu da se svakom uvlaci.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
tako je to brateEnzoFerrari je napisao/la:Uvijek sam mrzio bosansku iskompleksiranost i potrebu da se svakom uvlaci.
jedna od pametnijih što sam pročitao na forumu.EnzoFerrari je napisao/la:Uvijek sam mrzio bosansku iskompleksiranost i potrebu da se svakom uvlaci.
Nad tobom sunce najljepše sja
Samo da nam se ovaj nas maneken vrati treninzima i utakmicama,stalno nesto po nekim vasarima i odmorima
Ps,ne zavidim mu uopste.
Ps,ne zavidim mu uopste.
Na odmoru je, pripreme jos pocele nisu. Dzeko je imao produzenu sezonu jer je igrao u Americi na par utakmica.sedra je napisao/la:Samo da nam se ovaj nas maneken vrati treninzima i utakmicama,stalno nesto po nekim vasarima i odmorima![]()
Ps,ne zavidim mu uopste.
PS: ja mu zavidim jer je uspio u zivotu
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
yebo ga ajduk usta
svidja mu se more, pice, grad i to... a to sto on govori, doce u 38 godini.... tako djaba se nadate da ce te dobit dzeku ovog sada, on dok moze igrat i dobijat ugovore na kojima ce skupljat finu sumu, igrat ce, ko i svaki profesionalac, tek kad mu zeljo ostane zadnja opcija, uz trecoligase u bogatijim drzavama, onda je tek moguce da dodje..... isto bolic kad je zavrsio karijeru i rijeci.... e u tim godinama
J*** vam italiju pa gdje su to ostali sto oni ne izjave vraticu se u Zelju niko se nevrati.Dobro doso DZeko pa makar u 40 opet ces bit 10 puta bolji od Adilovica.
Upravo tako, taj problem imaju samo Bošnjaci, ta bolesna potreba da se uližu svojim komšijama.hroni je napisao/la:tako je to brateEnzoFerrari je napisao/la:Uvijek sam mrzio bosansku iskompleksiranost i potrebu da se svakom uvlaci.![]()
mi balijaneri smo cudna sorta (stoka),,zato smo tu gdje jesmo.....podanicki mentalitet, i izgleda nazalost da se nikad necemo osloboditi tog poganluka u sebi gdje je sve tudje bolje,,a sve svoje treba srozati do p.... lijepe materine..... ni period 92 do 95 nam nije dovoljan da progledamo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nema veze s temom al ima sa svime ostalim
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Dzeko je Dzek 
sta je to Dzeko napravio da se nekme ulize,sto je ljetovao tamo s ibrom i odzvao se na poziv da odigra turnir,malo se sikao s djecomi slicno.Sta je problem ako kaze da su ga lijepo prihvatili i docekali,ako te doceka 4000 ljudi nemozes ostat ravnodusan pogotovo na ovim prostorima gdje ti se gleda svaka recenica svaki pokret,jesil otisao tamo kod "njih".Ocito Edin i ostali ovi sportisti zive iznad ovih cobaksih podjela i cobaskih kompleksa da moras rezat na komsiju susjedna,jer se to zaglupljenom narodu svidja.I njemu svaka cast jer i ovom radnjom je pokazao da je velik jer vise uradio na tom famoznom zblizavanju naroda ovih nego sve delegacije i ekselanecije poltike u ovoj zemlji koji se razmjenju i nesto mire svijet.I to o tom podanickom mentalitetu je komicno i prica onih koji su zeljni nekoih zategnutih odnosa kao da szna ko smo mi a ko su onii sta je nase i sta je njihovo.fuj papci.Velicina je kad mozes rec bez laganja da ti se nesto kod drugoga svidja i rec svaka ti cast na tome.Isto ko sto ima normalnog svijeta pa nam odaju priznanje za zmajeve koji razvaljuju.Al ne vi se zatvorite u svoja 4 zida u sve sto je izvan toga nek nevalja i nek vas se netice i uzivajte u svom jadu
Na ovoj temi uvijek neke gluposti. Amra, ulizivanje, kako Dzeko trosi pare itd.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nadjite mi jednog hrvatskog reprezentativca koji ce biti dobrodosao u BiH, ali u grad sa bosnjackom vecinom i koji ce biti cijenjen i postovan od naroda i docekan kao zvijezda i uzor mladima. A Dzeko je u Hrvatskoj uvijek dobrodosao i cijene ga, zato se uvijek vraca i svake godine ucestvuje na tamosnjim sportskim manifestacijama. Nikom se ne uvlaci i nikom nije duzan. Pa kod nas nije u stanju ni kafe popiti da mu neki uhljup ne pridje i ne zatrazi 100 km, ima ih i na ovom forumu koji misle da bi Dzeko mogao bolje da raspolaze SVOJIM novcem (for example Pauk). Svi koji u Dzekinom ponasanju pronalze podanicke i slicne karakteristike neka podju od sebe i svog doprinosa promociji ove zemlje. Vidjet ce da su mimo ovog i slicnih foruma potpuno bezznacajne mase spremne samo da pljuju i truju sve sto vrijedi u ovoj zemlji...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Pa nije u Bosni retardiran narod . Kad bi se negdje odrzao turnir u Bosni , a vasa zvijezda Modrić odluči da dođe bila bi navala sigurno . Ne zbog toga sto ce svi navijaci Reala potrčati da ga vide , nego zbog toga sto bi svi htjeli vidjeti zvijezdu i dobrog nogometasa kako igra .lolcina je napisao/la:Nadjite mi jednog hrvatskog reprezentativca koji ce biti dobrodosao u BiH, ali u grad sa bosnjackom vecinom i koji ce biti cijenjen i postovan od naroda i docekan kao zvijezda i uzor mladima. A Dzeko je u Hrvatskoj uvijek dobrodosao i cijene ga, zato se uvijek vraca i svake godine ucestvuje na tamosnjim sportskim manifestacijama. Nikom se ne uvlaci i nikom nije duzan. Pa kod nas nije u stanju ni kafe popiti da mu neki uhljup ne pridje i ne zatrazi 100 km, ima ih i na ovom forumu koji misle da bi Dzeko mogao bolje da raspolaze SVOJIM novcem (for example Pauk). Svi koji u Dzekinom ponasanju pronalze podanicke i slicne karakteristike neka podju od sebe i svog doprinosa promociji ove zemlje. Vidjet ce da su mimo ovog i slicnih foruma potpuno bezznacajne mase spremne samo da pljuju i truju sve sto vrijedi u ovoj zemlji...
Vidis koliko si ogranicen i homofoban da si iz jedne moje recenice zakljucio da sam Hrvat
Ne, ljudi u BiH nisu retardirani, retardirani su oni koji koriste forume da pljuju po svojim najboljim sinovima.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Ja u svom postu nisam stavio nikakve naznake vrijeđanja . Samo sam naveo primjet i eto pogrijesio u vezi toga misleći da si Hrvat al' poenta ostaje ista . Ti si sad uzdigao Edina kao da je on bolji od svih . Ja mu skidam kapu jer je najveci ambasador ove drzave , ali to neznači da nebi neko drugi da je imao njegov talenat za nogomet isto tako nesto radio . U tvom postu onom ranije se jasno vidi da smatras da su Hrvati bolji ljudi nego Bosanci zbog toga sto su Dzeku lijepo primili . Necu da ulazim u raspravu ko je kakav no ne treba da stavljas pod pitanje sav narod ako ti smatras da ne bi primio dobro nekog iz susjedne nam drzave.lolcina je napisao/la:Vidis koliko si ogranicen i homofoban da si iz jedne moje recenice zakljucio da sam HrvatNe, ljudi u BiH nisu retardirani, retardirani su oni koji koriste forume da pljuju po svojim najboljim sinovima.
Trenutno korisnika/ca: IgmanskiVukovi i 16 gostiju.