FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

stadion
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la stadion » 06 jul 2013, 21:10

nek uprava bude pametna i dovede 2 igrača i isplatiće im se već u kolu kasnije

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 06 jul 2013, 21:13

Nisu problem ovi konobari jer realno ne mogu senzaciju napraviti medjutim ako se ne dovede barem jedan napadac (treba tu jos i bek i jedan vezni ali napadac je prioritet trenutno) do drugog pretkola onda ce biti velikih problema sa Albancima/Estoncima koje su realno opet slabije ekipe od Sarajeva ali mnogo jace od ovih konnobara i svega bi onda tu moglo biti jer kad Melunovic iz onoliko sansi pogodi samo jednom protiv amatera sta ocekivati protiv ozbiljnije ekipe :roll:
Pyro is not a crime !

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 06 jul 2013, 21:18

Pratio sam u 2 poluv protiv ovih amatera kako se Melunović kreće i kako se postavlja . Da te Bog sačuva..pa onaj što ga je čuvo..svaki put je utrčo ispred njega, samo jednom ga je Melunović nadskočio a ono što izuzetno nervira je ..indolentnost i sistem lako ćemo

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 06 jul 2013, 21:40

stadion je napisao/la:Pratio sam u 2 poluv protiv ovih amatera kako se Melunović kreće i kako se postavlja . Da te Bog sačuva..pa onaj što ga je čuvo..svaki put je utrčo ispred njega, samo jednom ga je Melunović nadskočio a ono što izuzetno nervira je ..indolentnost i sistem lako ćemo
Nazalost nas mentalitet je takav(mislim na sve nase klubove), protiv malih klubova nam se cesto obije o glavu, dok opet protiv jacih klubova znamo zapeti i dobro ih namuciti pa i izbaciti...ugl Sarajevo koliko god je imalo srece sa zrijebom imalo je toliko i nesrece jer mnogo slabije igraju protiv ekipa koje su slabije od njih (barem na papiru) i ako se ne uozbilje na vrijeme mogla bi opet Zeta da se ponovi
Pyro is not a crime !

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 06 jul 2013, 21:45

Rekoh ja da nekog iz juniora treba zvat'.
Allegri je gospodin!

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 06 jul 2013, 22:14

Mislim da će šipci proći i biti naš sljedeči protivnik. Bolji su od one flore i faune iz Talina.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 06 jul 2013, 22:18

Ma k'o god da dođe. Bitno da malo para ugrabimo i da Husref radi da djeca iz kluba igraju a ne neki iz Gradine.
Allegri je gospodin!

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 06 jul 2013, 22:57

Ne može Husref sam ako nema 100% podršku iz uprave. Do sada mi je prilično nejasna situacija. Ne efikasna igra sa jednom pobjedom protiv amatera iz San M . A on optimista koji traži još 2 igrača a iz uprave ni glasa. Mislim da će sve biti jasnije poslije 2 predkola....

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 jul 2013, 22:58

stadion je napisao/la:Ne može Husref sam ako nema 100% podršku iz uprave. Do sada mi je prilično nejasna situacija. Ne efikasna igra sa jednom pobjedom protiv amatera iz San M . A on optimista koji traži još 2 igrača a iz uprave ni glasa. Mislim da će sve biti jasnije poslije 2 predkola....
Da ne bude kasno...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

PACO
Kontakt:

Post Postao/la PACO » 06 jul 2013, 23:18

Nikad sigurniji u prolaz nisam, makar to bilo kako ih većina zove, protiv konobara. Moje mišljenje i to nakon
pregledane snimke je da smo odigrali odlično, makar se neki i neće složiti samnom. Pa čak je i Melunović odigrao solidno, jedino po mom mišljenju stajao malo predaleko od gola ali momak je radio i istina trebao (morao) zabiti bar još jedan. A što se tiče rasprave o Tadejeviću, dečko imao dvije loše lopte u 84 minute koliko odigrao, pametnom dosta.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 jul 2013, 00:14

stadion je napisao/la:Mislim da će šipci proći i biti naš sljedeči protivnik. Bolji su od one flore i faune iz Talina.
I sta treba u sred ramazana sve pekare po Sarajevu da se pozatvaraju da bi oni gledali tekmu svojih zemljaka na Kosevu,a Sarajevski narod da ostane bez somuna,e nemoze

Ajmo Estonci :!: :!:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 07 jul 2013, 00:17

k3lla je napisao/la:
stadion je napisao/la:cini mi se da je zavrseno 3-2
jeste 3:2 i 2 gola famosu ponistena :D
Jesi li bio na utakmici, jesu li regularno golovi poništeni?Zašto ne govoriš o penalu nad Todorovićem, zašto ne govoriš opet o dvije stative i prečki i zašto ne kažeš šta je sve odbranio golman Famosa i zašto omalovažavaš pobjedu i igru Sarajeva?Ako već pišeš nemoj lagati ljude,jer igre nije bilo za lige prvaka ali je čista i zaslužena pobjeda Sarajeva a trebalo je da bude izražena i sa večim rezultatom.
Sarajevo ljubavi moja!

High

Post Postao/la High » 07 jul 2013, 00:52

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/rukovo ... acima/1075" onclick="window.open(this.href);return false;

To je to.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 07 jul 2013, 01:16

PACO je napisao/la:Nikad sigurniji u prolaz nisam, makar to bilo kako ih većina zove, protiv konobara. Moje mišljenje i to nakon
pregledane snimke je da smo odigrali odlično, makar se neki i neće složiti samnom. Pa čak je i Melunović odigrao solidno, jedino po mom mišljenju stajao malo predaleko od gola ali momak je radio i istina trebao (morao) zabiti bar još jedan. A što se tiče rasprave o Tadejeviću, dečko imao dvije loše lopte u 84 minute koliko odigrao, pametnom dosta.

a Đe ti ima ta snimka, nabaci link buraz, meni se bas gleda!?

Hvala unaprijed!

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 07 jul 2013, 01:21

SUpeR!!! Hvala, Hvala, fala svima!!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 jul 2013, 01:47

Nek se nista ne zahvaljuju sta mi imamo od njihovog zahvaljivanja? :x
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

PACO
Kontakt:

Post Postao/la PACO » 07 jul 2013, 09:49

azizmpj je napisao/la:
PACO je napisao/la:Nikad sigurniji u prolaz nisam, makar to bilo kako ih većina zove, protiv konobara. Moje mišljenje i to nakon

a Đe ti ima ta snimka, nabaci link buraz, meni se bas gleda!?

Hvala unaprijed!
Dao HIGH link na 3687 stranici.

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 07 jul 2013, 12:32

zna li se išta za prenos iz san marina ili da već sad kontamo o streamovima

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 07 jul 2013, 12:52

stadion je napisao/la:zna li se išta za prenos iz san marina ili da već sad kontamo o streamovima
mozda ce face da prenosi ponovo posto oni prenose gostujuce utakmice :mrgreen:

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 07 jul 2013, 13:36

Sarajlijc@ je napisao/la:
Nek se nista ne zahvaljuju sta mi imamo od njihovog zahvaljivanja? :x
Ovo vam je fin potez kluba,ne ocekujes valjda da vam podjele po 20 maraka sto ste navijali.Ljudi pohvalili dolicno ponasanje jer im je sacuvano par hiljada maraka kazne koje su dosad vecinom placali.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.