aleksandar_veliki je napisao/la:gOlijat, Savica i iz Zvijezde otjerase, Zebu iz Splita, Stanceskog iz Zvijezde, Bekric zavrsi u strasnom fudbalskom prvenstvu Islamske Republike Iran, a Smajić nije otjeran, odnosno ponudjen mu je novi ugovor s malo drugacijim uslovima i isti je korektno odbio jer je smatrao da mu jednostavno Grbavica ne lezi, da nema srece. Nemoj se ljutiti, ali ne poznajes situaciju, pratim sta pises, kako se provaljujes sa primanjima igraca i slicno. Price iz Maciata, rekli bi zlobnici, ali opet kazem, imas pravo na svoje misljenje. Pricate svi o parama, gdje su pare, a znate li koliko je klubu dao kanton, opstina, federacija, u posljednjih godinu i pol. Ne, nemate pojma ili vas ne zanima, a trebalo je zivjeti i tu godinu i pol. Da ima igraca koji i meni nisu kvalitet za Zelju ima, ali sta sad. I sa takvim se ovaj kojeg mrzis, proseta ligom. Da li ti to nesto govori.
Ne daj boze da ja Osima mrzim, bio bi ne covjek kad bih tako nesto samo pomislio. Ovdje su u pitanju neke druge stvari koje ja pisem vec nekoliko postova a nece niko da pise realno, nego se prebacuje lopta stalno znas ti koliko treba za ovo, znas ti koliko je ovo. Sve ja znam, nisam upucen u tom smislu da znam koliko su plate i slicne stvari, ali kao posmatrac mogu vidjeti neke stvari.
Za ove cetiri godine koliko je Osim tu, poslije silnih titula, para od igraca, rata od Dzeke pa do novca od Uefe zelim da gledam Zelju koji ce se prostetati ovom ligom, kao nekad 1999 godine kad zakasnis 20 minuta propustio si 5 golova.
Ponavljam poslije svega ovoga sto sam nabrojao mi umjesto da napredujemo, pa bar u smislu 2 dobra igraca, pa dovoljno za pocetak mi konstatno tonome sve dublje, tjeramo dobre igrace, ove sto su istroseni pustamo, a dovodimo jos vece odrone od tih.
Ja mozda lupam, ja mozda nemam blage veze, ja mozda nisam upucen u nista, ja mozda ne znam da Zeba nije igrac, da Bekric nije igrac, ali sigurno znam da proslava titule pred 5.000 je pokazatelj kakav se fudbal igra na Grbavici, odnosno anti-fudbal.
Zasto, zbog cega, vi znate? Ja nemam pojma.
Imam jos mnogo toga da napisem, ali ne vrijedi to ovdje pisati, vlada jednomulje, svi su zatupljeni i gledaj 5 metara oko sebe, tako da je suludo se upustati u neke dublje stvari, jer vi necete biti realni, i vrtiti ce te pet stvari svaki treci post.
Igraci koji su trenutno u Zelji ne mogu igrati protiv Famosa a ne da igraju protiv Plzena. Bruka nam se opet sprema, zivi bili pa vidjeli, a kako pile kaze ja cu dobit cir koliko smo losi i stagniramo.