FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

iVar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la iVar » 07 jul 2013, 03:04

Sarajlijc@ je napisao/la:Stari manijak sa 15 godina?
:lol: :lol: nemoj tako, računa se i staž dok ga je mati nosila, i dok ga je stari mućko u eggs :mrgreen:
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Manijak1998
Kontakt:

Post Postao/la Manijak1998 » 07 jul 2013, 03:05

Hehehhe 1998 to nije moje godiste samo sam to postavio zbog derbija 1998 na Zubanpolju,na kojem sam bio.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 07 jul 2013, 03:08

E ako je tako, ja povlačim riječ. Samo smo siti maloljetnika koji se furaju. Sorry drug ;)
ZA ŽIVOT CIJELI!
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 07 jul 2013, 03:11

Sta ste napali lika sviju mi. :roll: Dobrodos'o jarane .
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 07 jul 2013, 03:15

fsdghdsfs je napisao/la:Sta ste napali lika sviju mi. :roll: Dobrodos'o jarane .
ti kladionica voz :mrgreen: :P

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 07 jul 2013, 03:20

iVar je napisao/la:
fsdghdsfs je napisao/la:Sta ste napali lika sviju mi. :roll: Dobrodos'o jarane .
ti kladionica voz :mrgreen: :P
Odo vala .Yebala te kladionica jes' cuo . :mrgreen:
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

Manijak1998
Kontakt:

Post Postao/la Manijak1998 » 07 jul 2013, 03:22

Jeste otkaceni .. heheheee

samozeljo1921
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1921 » 07 jul 2013, 03:25

Izgleda da se kod nas ne isplati biti najbolji jer po pricama prakticno ti od toga nemas nista, pri tom mislim na finansijsku podrsku nekih drzavnih organa, sramota
1921

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 07 jul 2013, 04:25

samozeljo1921 je napisao/la:Izgleda da se kod nas ne isplati biti najbolji jer po pricama prakticno ti od toga nemas nista, pri tom mislim na finansijsku podrsku nekih drzavnih organa, sramota
isplati se osvojit' kup i ići u EL, a ne u LP. veća šansa bgm, 2 kola za uhar love ako se ne može dalje, a ovdje ćemo dobiti .!.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 07 jul 2013, 08:36

8231 stranica napisana o nama znaci da nas ima masala.Pozdrav svim manijacima od najmladzih pa do dzuturuma ko sto sam ja.Ja cu pratit Zelju dok ne riknem pa kakav god bio samo molim ako pisem kritike ili malo realnosti bez napada jer napast nekog preko foruma na osnovu njegovog misljenja neide.Mi smo svi plava braca i u dobru i u zlu.Lako je bit navijac kad sve stima ali je **** bit navijac kad neide e tu se onda osjeti ljubav prema klubu jer ako gubis od nekih levata a nije ti krivo moras se malo zamislit sta je problem.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 07 jul 2013, 09:15

Alipasino je napisao/la:8231 stranica napisana o nama znaci da nas ima masala.Pozdrav svim manijacima od najmladzih pa do dzuturuma ko sto sam ja.Ja cu pratit Zelju dok ne riknem pa kakav god bio samo molim ako pisem kritike ili malo realnosti bez napada jer napast nekog preko foruma na osnovu njegovog misljenja neide.Mi smo svi plava braca i u dobru i u zlu.Lako je bit navijac kad sve stima ali je **** bit navijac kad neide e tu se onda osjeti ljubav prema klubu jer ako gubis od nekih levata a nije ti krivo moras se malo zamislit sta je problem.
Slažem se većinom sa svime navedenim. Samo pitanje je ko je ovdje levat :?: Aluminijum ili kako se već zovu ili mi. Od stare slave se ne živi. Realno sad smo mi levati i kanta za nabijanje, koliko god to bolno bilo
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 07 jul 2013, 09:26

Glodar je napisao/la:
ja sam je napisao/la:pitarska je sudbina teška...
Vjeruj da nisu svi pitari, ima tu i "naših" Landža, Ahmedbegovića, Sipovića koji bi nešto da hajruju. Doduše, sve te "naše" bi složio u bijelo roblje ili im prodao organe, džaba :mrgreen:
pitarluk je stanje uma, način razmišljanja, a poneki "navija" za Želju, ali je mentalno njihov, tamo bi se bolje osjećao. na to sam mislio ;)
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 07 jul 2013, 09:31

ma nije tačno ne lupaj bolan čim neko razmišlja normalno odmah je pitar pa ne možeš nikog ubjediti da je mlijeko crno, ako je bijelo, ti sad hoćeš pored naših očiju da praviš sve ludim 4-1 od slavena pa 4-0 od aluminija nekakvog instant klubovi i sad hoćeš reći da je to ok znači ovim protivnicima znače prijateljske i ostvareno nabijanje gol razlike nad nama, a nama to nije mjerodavno ?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 jul 2013, 10:54

slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Devotion
Kontakt:

Post Postao/la Devotion » 07 jul 2013, 10:55

Prije par dana pisali ste o marketingu, i kako su za loš marketing krivi pojedinci koji su zaduženi za ovaj segment kluba. Naravno da je dio krivice i na njima, međutim na sportski marketing jednog kluba najviše utiče rezultat. Klub kada ima rezultate tada su i marketinški efekti mnogo bolji, tako je svagdje pa i u našem Želji. Za afirmativne rezultate kluba največa je odgovornost na stručnom štabu i treneru. Budite sigurni da je Bayern marketinški zaradio više zahvaljujući osvajanju LP nego samom radu ljudi zaduženih za marketing. Kada vaš klub ostvaruje dobre rezultate javlja se osjećaj ponosa i tada svaki navijač lakše troši novac na razna obilježja kluba, loši rezultati izazivaju loš osjećaj a tada sigurno niko neće da troši novac. Stoga ove pripremne utakmice ne treba shvatati samo kao uigravanje ekipe nego i čuvanje obraza, jer kako objasniti da u 70% međunarodnih što prijateljskih što službenih utakmica mi primimo po 4 komada i više. Ako će ovo pomoći marketingu kluba onda je do mene. Ako neko misli da će Svraki porasti cijena poslije utakmice sa Aluminijem (4:0) ili bilo kojem igraču vara se. E ovaj dio marketinga je do stručnog štaba. Stalno prozivamo E.Ćolića, Jamaka ... pa nisu oni naš izbor nego Amarov pa valjda je na njemu i odgovornost, a ako on smatra da nema boljih a mi kažemo da on najbolje zna, nemojmo ih ni mi pljuvati. Zato smatram da nisu samo pravi navijači Želje mister postovi: 4460, mistrer postovi: 7646, glodari i sl., nego i neko ko napiše neku dobronamjernu kritiku na račun Amara.

Ikos

Post Postao/la Ikos » 07 jul 2013, 10:59

Jel to u srijedu pocinju clanske?

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 07 jul 2013, 11:01

Devotion je napisao/la:Prije par dana pisali ste o marketingu, i kako su za loš marketing krivi pojedinci koji su zaduženi za ovaj segment kluba. Naravno da je dio krivice i na njima, međutim na sportski marketing jednog kluba najviše utiče rezultat. Klub kada ima rezultate tada su i marketinški efekti mnogo bolji, tako je svagdje pa i u našem Želji. Za afirmativne rezultate kluba največa je odgovornost na stručnom štabu i treneru. Budite sigurni da je Bayern marketinški zaradio više zahvaljujući osvajanju LP nego samom radu ljudi zaduženih za marketing. Kada vaš klub ostvaruje dobre rezultate javlja se osjećaj ponosa i tada svaki navijač lakše troši novac na razna obilježja kluba, loši rezultati izazivaju loš osjećaj a tada sigurno niko neće da troši novac. Stoga ove pripremne utakmice ne treba shvatati samo kao uigravanje ekipe nego i čuvanje obraza, jer kako objasniti da u 70% međunarodnih što prijateljskih što službenih utakmica mi primimo po 4 komada i više. Ako će ovo pomoći marketingu kluba onda je do mene. Ako neko misli da će Svraki porasti cijena poslije utakmice sa Aluminijem (4:0) ili bilo kojem igraču vara se. E ovaj dio marketinga je do stručnog štaba. Stalno prozivamo E.Ćolića, Jamaka ... pa nisu oni naš izbor nego Amarov pa valjda je na njemu i odgovornost, a ako on smatra da nema boljih a mi kažemo da on najbolje zna, nemojmo ih ni mi pljuvati. Zato smatram da nisu samo pravi navijači Želje mister postovi: 4460, mistrer postovi: 7646, glodari i sl., nego i neko ko napiše neku dobronamjernu kritiku na račun Amara.
Ja te volim, volim Željo..

mirce
Kontakt:

Post Postao/la mirce » 07 jul 2013, 11:03

Taman i jest za treće lige. :D

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 07 jul 2013, 11:11

Adila treba prodati AEK-u, jeste da su u banani i da necemo dobiti lovu odma. Ali kad tad ce igrati u LP ili LE.
NO PYRO NO PARTY

mirce
Kontakt:

Post Postao/la mirce » 07 jul 2013, 11:14

Naravno da neće, s obzirom da će im trebati minimalno 3 godine da se pojave u LP, to će im biti dovoljan period da uvide kakvu su krampu kupili.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 17 gostiju.