FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 07 jul 2013, 11:18

Ma je.be mi se sta ce oni uvidjeti i kad ce uvidjeti, novci su bitni :)
NO PYRO NO PARTY

mirce
Kontakt:

Post Postao/la mirce » 07 jul 2013, 11:20

Ma jasno, ja ovo više čisto da razjasnimo da takav igrać nikad neće igrat u LP, barem ne u grupnoj fazi. :D

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 07 jul 2013, 11:23

Pricaj ti sta hoces ali covjek je dao gol u LP koji se to jos napadac iz PL BiH moze s tim pohvaliti ? :D
NO PYRO NO PARTY

Glodar
Kontakt:

Post Postao/la Glodar » 07 jul 2013, 11:28

Devotion je napisao/la:Prije par dana pisali ste o marketingu, i kako su za loš marketing krivi pojedinci koji su zaduženi za ovaj segment kluba. Naravno da je dio krivice i na njima, međutim na sportski marketing jednog kluba najviše utiče rezultat. Klub kada ima rezultate tada su i marketinški efekti mnogo bolji, tako je svagdje pa i u našem Želji. Za afirmativne rezultate kluba največa je odgovornost na stručnom štabu i treneru. Budite sigurni da je Bayern marketinški zaradio više zahvaljujući osvajanju LP nego samom radu ljudi zaduženih za marketing. Kada vaš klub ostvaruje dobre rezultate javlja se osjećaj ponosa i tada svaki navijač lakše troši novac na razna obilježja kluba, loši rezultati izazivaju loš osjećaj a tada sigurno niko neće da troši novac. Stoga ove pripremne utakmice ne treba shvatati samo kao uigravanje ekipe nego i čuvanje obraza, jer kako objasniti da u 70% međunarodnih što prijateljskih što službenih utakmica mi primimo po 4 komada i više. Ako će ovo pomoći marketingu kluba onda je do mene. Ako neko misli da će Svraki porasti cijena poslije utakmice sa Aluminijem (4:0) ili bilo kojem igraču vara se. E ovaj dio marketinga je do stručnog štaba. Stalno prozivamo E.Ćolića, Jamaka ... pa nisu oni naš izbor nego Amarov pa valjda je na njemu i odgovornost, a ako on smatra da nema boljih a mi kažemo da on najbolje zna, nemojmo ih ni mi pljuvati. Zato smatram da nisu samo pravi navijači Želje mister postovi: 4460, mistrer postovi: 7646, glodari i sl., nego i neko ko napiše neku dobronamjernu kritiku na račun Amara.
Tebi @golijat, @Radmilo, @željoooo aka skener, @kvalitet izgledaju kao likovi koji pišu dobronamjerne kritike ? Dušmanluk, dušmanluk.

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 07 jul 2013, 11:31

joj GLODAR koja je tvoja funkcija ovdje sviju ti samo nesto napadas, atakujes cim se nesto prokomentarise eto ti njega da lafo brani Zelju pusti ba ljude imaju svoje misljenje i nek komentarisu ti bi da svako ima jednostrano misljenje kao ti pa ne bi bilo problema OVI STO PISU KONTRA TVOG MISLJENJA SU LJUDI KOJIMA JE STALO DO ZELJE a ne kao ti dobro je, bajno je, Amar zna, treba gledat naprijed i raditi sto bolje kako nam se ne bi desavale pomenuti dogadjaji
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jul 2013, 11:35

QWERTZ je napisao/la:joj GLODAR koja je tvoja funkcija ovdje sviju ti samo nesto napadas, atakujes cim se nesto prokomentarise eto ti njega da lafo brani Zelju pusti ba ljude imaju svoje misljenje i nek komentarisu ti bi da svako ima jednostrano misljenje kao ti pa ne bi bilo problema OVI STO PISU KONTRA TVOG MISLJENJA SU LJUDI KOJIMA JE STALO DO ZELJE a ne kao ti dobro je, bajno je, Amar zna, treba gledat naprijed i raditi sto bolje kako nam se ne bi desavale pomenuti dogadjaji
Ako vam je stalo do Zelje po 100 eura odnesite u klub a ne pisat po forumu.Da me ne napdas odmah ja sam to uradio!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 07 jul 2013, 11:36

Možeš misliti čovjek registrovan u decembru 2012 napisao samo 70 postova, gdje je taj bio evo blizu godina sad odjednom došao tu on nešto pametovati, najgore što sve živo vređa, ko god ne misli kao on.

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 07 jul 2013, 11:38

pile87 je napisao/la:
QWERTZ je napisao/la:joj GLODAR koja je tvoja funkcija ovdje sviju ti samo nesto napadas, atakujes cim se nesto prokomentarise eto ti njega da lafo brani Zelju pusti ba ljude imaju svoje misljenje i nek komentarisu ti bi da svako ima jednostrano misljenje kao ti pa ne bi bilo problema OVI STO PISU KONTRA TVOG MISLJENJA SU LJUDI KOJIMA JE STALO DO ZELJE a ne kao ti dobro je, bajno je, Amar zna, treba gledat naprijed i raditi sto bolje kako nam se ne bi desavale pomenuti dogadjaji
Ako vam je stalo do Zelje po 100 eura odnesite u klub a ne pisat po forumu.Da me ne napdas odmah ja sam to uradio!
daj da vidimo priznanicu?

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 07 jul 2013, 11:38

pile87 je napisao/la:
brate sto se tice toga ja konstantno uplacujem Zelji na svaki moguci nacin od artikala u fan shopu, karti, utakmica, pa kad su se stolice pravile dao sam od sebe tako da nemoj pricat ako me ne znas, znao sam sa mora doci , pregledat tekmu protiv maccabija pa onda istu noc nazad, i jos mnogo toga suvisno je nabrajati

BlueTigers1987
Kontakt:

Post Postao/la BlueTigers1987 » 07 jul 2013, 11:43

Goran Galesic se pridruzio momcima valjda ce potpisat :)

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 jul 2013, 11:44

BlueTigers1987 je napisao/la:Goran Galesic se pridruzio momcima valjda ce potpisat :)
ako je istina, mustuluk veliki ;)

a vidim zrinjski raskida s marjanovicem, i on nije los
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 07 jul 2013, 11:46

BlueTigers1987 je napisao/la:Goran Galesic se pridruzio momcima valjda ce potpisat :)
Uhhh bi nam legao, on je klasa :D

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 07 jul 2013, 11:46

Nekako svi se samo prepucavamo,pa iako neko napise i stvarnu cinjenicu nadju se drugi da to popljuju bez ikakvih argumenata.Izgubili smo pripremnu(totalno nebitnu) utakmicu od slovenackog drugoligasa...jesmo i tacka.Jesmo li je trebali izgubiti?Nismo niti sa junirskom ekipom.Cinjenica je da su igrali vecinom nasi juniori i mediteranci koji nisu uigrani,ali bore se za mjesto ne u ekipi nego medju 20 igraca pa su ih trebali "pojest" ali na zalost nisu i to je nas mentalitet zbog toga smo tu gdje jesmo.Slazem se sa onim koji su misljenja da pada ugled kluba ovakvim porazima,a isto tako se slazem da porazi u prijateljskim pripremnim utakmicama nisu mjerilo nicega i da ne moraju znaciti nista.Takodje nije u redu podrzavati Amara u svim mogucim situacijama.Cinjenica je da je ubjedljivo najjaci i najtrofejniji trener u Bosni trenutno,ali isto tako cinjenica je i da uz sve rezultate takodje ima i gresaka posebno u managiranju igraca(ne bi izlazio sa detaljima sada)
Takodje ono sto je fakat je da finansijska situacija nije nikad gora bila,i kao posebnu pricu moramo shvatiti da nam je kvalitet uprave mozda na najlosijem nivou u istoriji kluba(mozda je jedino Landzina postava bila gora)
U takvoj situaciji mi navijaci samo mozemo(i moramo) zbiti redove i podrzati ne Amara,ne igrace nego klub,jer situacija je takva da ZELJI nasa podrska treba vise nego ikada....

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 07 jul 2013, 11:48

brzo ce clanske pa eto da vidimo koliko to ljudi zivi za Želju ;)
Željeznicar za život cijeli !

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 07 jul 2013, 11:49

Cekajuci Acu ili nekog drugog da odbaci spekulacije za Galesica..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 07 jul 2013, 11:50

exbabilon je napisao/la:Cekajuci Acu ili nekog drugog da odbaci spekulacije za Galesica..
koju poziciju on igra ?
Željeznicar za život cijeli !

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 07 jul 2013, 11:51

Monci je napisao/la:Nekako svi se samo prepucavamo,pa iako neko napise i stvarnu cinjenicu nadju se drugi da to popljuju bez ikakvih argumenata.Izgubili smo pripremnu(totalno nebitnu) utakmicu od slovenackog drugoligasa...jesmo i tacka.Jesmo li je trebali izgubiti?Nismo niti sa junirskom ekipom.Cinjenica je da su igrali vecinom nasi juniori i mediteranci koji nisu uigrani,ali bore se za mjesto ne u ekipi nego medju 20 igraca pa su ih trebali "pojest" ali na zalost nisu i to je nas mentalitet zbog toga smo tu gdje jesmo.Slazem se sa onim koji su misljenja da pada ugled kluba ovakvim porazima,a isto tako se slazem da porazi u prijateljskim pripremnim utakmicama nisu mjerilo nicega i da ne moraju znaciti nista.Takodje nije u redu podrzavati Amara u svim mogucim situacijama.Cinjenica je da je ubjedljivo najjaci i najtrofejniji trener u Bosni trenutno,ali isto tako cinjenica je i da uz sve rezultate takodje ima i gresaka posebno u managiranju igraca(ne bi izlazio sa detaljima sada)
Takodje ono sto je fakat je da finansijska situacija nije nikad gora bila,i kao posebnu pricu moramo shvatiti da nam je kvalitet uprave mozda na najlosijem nivou u istoriji kluba(mozda je jedino Landzina postava bila gora)
U takvoj situaciji mi navijaci samo mozemo(i moramo) zbiti redove i podrzati ne Amara,ne igrace nego klub,jer situacija je takva da ZELJI nasa podrska treba vise nego ikada....
ma to je to ali **** prijateljske haj ali je stvar takva da ovi igraci i jos ovakvi kakvi jesu JADNI izgube samopouzdanje mos mislit sta je u njihovim glavama kontaju kad su nas ovi nabili sta ce biti jos sa Plzenom, izgubis moral, izgubis sve, jos tamo kad nam se ovi iz Plzena pocnu kurciti pa kad je rokne a vec u 4 min neka precka ili stativa ma ima da nasim noge otkazu, e toga me je strah, daj boze samo ispadanja bez kakve velike blamaze bio boih najsretniji

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 07 jul 2013, 11:53

likusa je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Cekajuci Acu ili nekog drugog da odbaci spekulacije za Galesica..
koju poziciju on igra ?
Desno krilo primarna, ofanzivni vezni i lijevo krilo po potrebi, prema transfermarketu. Al dok neko ovo ne potvrdi nema puno price.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 07 jul 2013, 11:58

jest, al malo sutra, frajer u koper otisao
likusa je napisao/la:brzo ce clanske pa eto da vidimo koliko to ljudi zivi za Želju ;)
cudi me da ti to ne znas, ionako si u sve zivo upucena

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 07 jul 2013, 12:03

http://www.nogomania.com/Slovenski-Nogo ... Kopru.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, mnon46 i 42 gosta.