Hajduk Split
Re: Hajduk Split
Andrijašević je neinteligentan igrač, a i nije tehnički potkovan. On jest sad desetka, ali to je samo na papiru, nema on osjećaj za igru na taj način da bude presudan igrač u veznom redu i da diktira tempo i razigrava napadače i ostale suigrače. Više mi je to pozicija za Sušića.
Al zadnja prava desetka je bio Ibro. Takav netko kao Ibro nam fali.
Od juniora ima taj Pašalić, on mi "smrdi" na kvalitetnog veznog. Al, bumo vidli.
Al zadnja prava desetka je bio Ibro. Takav netko kao Ibro nam fali.
Od juniora ima taj Pašalić, on mi "smrdi" na kvalitetnog veznog. Al, bumo vidli.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Pasalic je veliki talent,strasan je bio na turniru u Zagrebu,sta je samo radio Portovoj obrani 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ostalo je još 6 dana do početka nove sezone za Hajduka i gostujuće utakmice u Stanovima kod Zadra, pa da predstavimo ekipu koja će iznijeti ovu sezonu. Iako prijelazni rok još traje, ne vjerujem u neko kvalitetno (a jeftino pojačanje), tako da trenutno momčad čini 31 igrač i to;
Golmani: - Blažević - dosadašnja sigurna jedinica, vjerujem da će se on prodati ovo ljeto, na pripremama je već uveliko branio mladi Kalinić, a zamjena mu bila Dante Stipica. Kalinić će tako biti jedinica, dok će Dante
morati tražiti svoju priliku kroz eventualno Kup ili na treningu. Kalinić (1990.god.) je mrcina od 2 metra, ali mi (trenutno) ne ulijeva neko povjerenje, slabo igra nogom, tako da će na golmanskoj poziciji Hajduk slabiji nego prošlu sezonu. Inače, Kalinić je branio u finalu Kupa prije 2 mjeseca protiv Lokomotive kada je primio 3 gola. Ali, ima vremena za dokazivanje, pa bumo vidli.
Obrana: Maloča - dosadašnji (i još uvijek trenutni) kapetan od kojeg se očekuje da će klub na njegovoj prodaji zaraditi ovo ljeto, ista stvar kao i za Blaževića (i Vukovića). Nije puno ni igrao na priprema, upravo iz tog razloga što se očekuje da se proda. Dalje, Milović - Milić - ovu dvojicu se forsiralo na pripremama kao stup obrane, tako da ako ne bude ozljeda, oni će sasvim sigurno biti u prvih 11. Tu su još, kao iskusni igrači i Jozinović (vjerujem, novi kapetan) i Vršajević koji igraju na istoj lijevoj strani, s tim da i jedan i drugi mogu (i trebaju) igrati i naprijed. Od njih se i očekuje malo više jer su već iskusni igrači u ionako pomlađenoj ekipi. Mikanović (19 god.) bi trebao pojačati konkurenciju u obrambenom dijelu, te bi trebao igrati desnog beka. Tu su još Nižić, Jonjić i Elez koji su tu još od prije i koji mogu uskočiti kad bude potrebno, ali njihova kvaliteta je upitna, tako-tako, prije svega Nižićeva. Od juniora priključen je mladi Zoran Lučić.
Vezni red; Caktaš-Andrijašević-Sušić bi trebali biti ključne figure ovog Hajduka. Andrijašević će biti desetka, ali on je daleko od toga. Kao što sam već rekao, prije mi Sušić miriše na tu poziciju nego on jer je tehnički potkovaniji i ima bolji pregled igre. Caktaš bi prema pripremnom dijelu trebao igrati povučenije u veznom redu nego prošle sezone. Mislav Anđelković, novopridošlica iz Istre bi trebao biti zadnji vezni. Igrao je sad protiv Dinama, ali mi nije baš bio nešto uspješan u razbijanju napada. Ovi ostali dečki što su tu u veznom redu su nedovoljno afirmirani i još nedokazani da bi se nešto o njima moglo pisati, osim da ih spomenem i najavim. Riječ je o dojučerašnjim juniorima i dečkima koji su se vratili sa posudba; Pašalić (igrao od prve protiv Dinama i riječ je navodno velikom talentu), Kovačić (igrao za mladu U21 reprezentaciju na SP u Turskoj), Bencun, Bašić, Tomičić, Tomaš, te jedan starosjedioc za kojeg ne znam što više radi u klubu i kakav mu je status, jer je u prošloj sezoni imao minutažu na kapaljci, Steven Luštica.
Napad: Najbolji prošlogodišnji napadač, Vuković će u prodaju, tako da se priprema teren za druge momke. Tu se ostavlja prostor za jednog hitrog, spremnog i agilnog momka koji je pokupio simpatije Torcide svojom srčanošću, Bjelokošćanin Kouassi koji je došao na polusezoni za male pare, a već je sad dobitak za klub. Prva špica definitivno. Za drugu poziciju napadača ravnopravno će se boriti Maglica i Kiš, a Mujan i Džoni kao lanjski juniori su tu da uskoče kada bude potrebno i da budu konkurentni i stalno grizu.
I to bi bilo to, ako sam dobro upratio. S takvim sastavom Tudor i njegovi pomoćnici ulaze u novu HNL sezonu. Hajduk je tanak, ali i kao takav uvijek su velika očekivanja.
HAJDUK ŽIVI VJEČNO
Golmani: - Blažević - dosadašnja sigurna jedinica, vjerujem da će se on prodati ovo ljeto, na pripremama je već uveliko branio mladi Kalinić, a zamjena mu bila Dante Stipica. Kalinić će tako biti jedinica, dok će Dante

Obrana: Maloča - dosadašnji (i još uvijek trenutni) kapetan od kojeg se očekuje da će klub na njegovoj prodaji zaraditi ovo ljeto, ista stvar kao i za Blaževića (i Vukovića). Nije puno ni igrao na priprema, upravo iz tog razloga što se očekuje da se proda. Dalje, Milović - Milić - ovu dvojicu se forsiralo na pripremama kao stup obrane, tako da ako ne bude ozljeda, oni će sasvim sigurno biti u prvih 11. Tu su još, kao iskusni igrači i Jozinović (vjerujem, novi kapetan) i Vršajević koji igraju na istoj lijevoj strani, s tim da i jedan i drugi mogu (i trebaju) igrati i naprijed. Od njih se i očekuje malo više jer su već iskusni igrači u ionako pomlađenoj ekipi. Mikanović (19 god.) bi trebao pojačati konkurenciju u obrambenom dijelu, te bi trebao igrati desnog beka. Tu su još Nižić, Jonjić i Elez koji su tu još od prije i koji mogu uskočiti kad bude potrebno, ali njihova kvaliteta je upitna, tako-tako, prije svega Nižićeva. Od juniora priključen je mladi Zoran Lučić.
Vezni red; Caktaš-Andrijašević-Sušić bi trebali biti ključne figure ovog Hajduka. Andrijašević će biti desetka, ali on je daleko od toga. Kao što sam već rekao, prije mi Sušić miriše na tu poziciju nego on jer je tehnički potkovaniji i ima bolji pregled igre. Caktaš bi prema pripremnom dijelu trebao igrati povučenije u veznom redu nego prošle sezone. Mislav Anđelković, novopridošlica iz Istre bi trebao biti zadnji vezni. Igrao je sad protiv Dinama, ali mi nije baš bio nešto uspješan u razbijanju napada. Ovi ostali dečki što su tu u veznom redu su nedovoljno afirmirani i još nedokazani da bi se nešto o njima moglo pisati, osim da ih spomenem i najavim. Riječ je o dojučerašnjim juniorima i dečkima koji su se vratili sa posudba; Pašalić (igrao od prve protiv Dinama i riječ je navodno velikom talentu), Kovačić (igrao za mladu U21 reprezentaciju na SP u Turskoj), Bencun, Bašić, Tomičić, Tomaš, te jedan starosjedioc za kojeg ne znam što više radi u klubu i kakav mu je status, jer je u prošloj sezoni imao minutažu na kapaljci, Steven Luštica.
Napad: Najbolji prošlogodišnji napadač, Vuković će u prodaju, tako da se priprema teren za druge momke. Tu se ostavlja prostor za jednog hitrog, spremnog i agilnog momka koji je pokupio simpatije Torcide svojom srčanošću, Bjelokošćanin Kouassi koji je došao na polusezoni za male pare, a već je sad dobitak za klub. Prva špica definitivno. Za drugu poziciju napadača ravnopravno će se boriti Maglica i Kiš, a Mujan i Džoni kao lanjski juniori su tu da uskoče kada bude potrebno i da budu konkurentni i stalno grizu.
I to bi bilo to, ako sam dobro upratio. S takvim sastavom Tudor i njegovi pomoćnici ulaze u novu HNL sezonu. Hajduk je tanak, ali i kao takav uvijek su velika očekivanja.
HAJDUK ŽIVI VJEČNO
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Hajdukovci na Torcida kupu, navijači "zarobili" Kouassija
- "Di si, Kvasina, care", odzvanjalo je sa svakog kantuna.
http://dalmacijanews.com/Hajduk/View/ta ... -FOTO.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

- "Di si, Kvasina, care", odzvanjalo je sa svakog kantuna.
http://dalmacijanews.com/Hajduk/View/ta ... -FOTO.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

dubrava je napisao/la:Ostalo je još 6 dana do početka nove sezone za Hajduka i gostujuće utakmice u Stanovima kod Zadra, pa da predstavimo ekipu koja će iznijeti ovu sezonu. Iako prijelazni rok još traje, ne vjerujem u neko kvalitetno (a jeftino pojačanje), tako da trenutno momčad čini 31 igrač i to;
Golmani: - Blažević - dosadašnja sigurna jedinica, vjerujem da će se on prodati ovo ljeto, na pripremama je već uveliko branio mladi Kalinić, a zamjena mu bila Dante Stipica. Kalinić će tako biti jedinica, dok će Dantemorati tražiti svoju priliku kroz eventualno Kup ili na treningu. Kalinić (1990.god.) je mrcina od 2 metra, ali mi (trenutno) ne ulijeva neko povjerenje, slabo igra nogom, tako da će na golmanskoj poziciji Hajduk slabiji nego prošlu sezonu. Inače, Kalinić je branio u finalu Kupa prije 2 mjeseca protiv Lokomotive kada je primio 3 gola. Ali, ima vremena za dokazivanje, pa bumo vidli.
HAJDUK ŽIVI VJEČNO
a šta bi s onim kukočem? izgledao mi je perspektivan...
Kukoč je ovu zimu raskinuo s Hajdukom te je nedavno potpisao trogodišnji ugovor sa Bresciom.
Da, bio je solidan, perpsektivan, al tko će ga znati što je posrijedi. Koliko se samo dobrih igrača Hajduk odrekao, odnosno otpisao ih kao nedovoljno kvalitetne.
Da, bio je solidan, perpsektivan, al tko će ga znati što je posrijedi. Koliko se samo dobrih igrača Hajduk odrekao, odnosno otpisao ih kao nedovoljno kvalitetne.
dubrava je napisao/la:Kukoč je ovu zimu raskinuo s Hajdukom te je nedavno potpisao trogodišnji ugovor sa Bresciom.
doće vam ibričić i džeko uskoro ima da bidnete prvi i pletikosa će dase vrati navijaću zavas majke mi aide
nedo77 je napisao/la:dubrava je napisao/la:Kukoč je ovu zimu raskinuo s Hajdukom te je nedavno potpisao trogodišnji ugovor sa Bresciom.
doće vam ibričić i džeko uskoro ima da bidnete prvi i pletikosa će dase vrati navijaću zavas majke mi aide

eh, kamo sreće da dođe bar jedan od njih, ali to je čista utopija. Ibro možda i dođe tamo negdje pred zalazak karijere..
Hajduk - Vitez 2:2 (2:1)
Hajduk: Stipica (Blažević 46), Mikanović, Maloča, Nižić (Vuković 66), Lučić, Sušić (Džoni 65), Luštica, Bradarić, Tomičić (Kovačić 46), Džafić, Bencun.
[youtube][/youtube]
Hajduk: Stipica (Blažević 46), Mikanović, Maloča, Nižić (Vuković 66), Lučić, Sušić (Džoni 65), Luštica, Bradarić, Tomičić (Kovačić 46), Džafić, Bencun.
[youtube][/youtube]
ovaj basic je uz halilovoica najbolji igrac u 17,i najveci talenat.Mislim da odavno niste imali veci potencijal od igraca i ako momak se nastavi razvijat da bi mogao biti jedan od boljih koje je hajduk dao
Nista od njega,nije zadovoljio...Head je napisao/la:I ovaj Hajduk je pao qrcu za usi ako dovedu ovog Dzafica.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ovo bi moglo biti bolje za njega nego da je zadovoljio. Znamo kakvi sve igrači nisu "prošli" u Hajduku.Android je napisao/la:Nista od njega,nije zadovoljio...Head je napisao/la:I ovaj Hajduk je pao qrcu za usi ako dovedu ovog Dzafica.
Mladi Josip Elez u Laziu za 500k €.
Irytsh trenutno vodi 2:0 protiv Levskog i ima igraca vise.
Ako Irytsh prođe, Hajduk postaje nositelj

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Sve je to manje bitno kad je ovakvom Hajduku skoro pa svaki europski protivnik veliki zalogaj.Damian je napisao/la:Irytsh trenutno vodi 2:0 protiv Levskog i ima igraca vise.
Ne zavaravajte se. Od Hajduka je ostalo samo ime, koje samo blijedi iz dana u dan. Ništa više.
Ti uvijek po istom.dubrava je napisao/la:Sve je to manje bitno kad je ovakvom Hajduku skoro pa svaki europski protivnik veliki zalogaj.Damian je napisao/la:Irytsh trenutno vodi 2:0 protiv Levskog i ima igraca vise.
Ne zavaravajte se. Od Hajduka je ostalo samo ime, koje samo blijedi iz dana u dan. Ništa više.
Hajduk ako bude nositelj to prolazi. Bez brige

RIP CITY!
protiv Dinama su ovi momci odlicno odigrali mislim da imaju sanse proc u 4. pretkolo pogotovo ako Levski ispadnedubrava je napisao/la:Sve je to manje bitno kad je ovakvom Hajduku skoro pa svaki europski protivnik veliki zalogaj.Damian je napisao/la:Irytsh trenutno vodi 2:0 protiv Levskog i ima igraca vise.
Hajduk uvijek po istom, ne ja.Damian je napisao/la:Ti uvijek po istom.dubrava je napisao/la:Sve je to manje bitno kad je ovakvom Hajduku skoro pa svaki europski protivnik veliki zalogaj.Damian je napisao/la:Irytsh trenutno vodi 2:0 protiv Levskog i ima igraca vise.
Hajduk ako bude nositelj to prolazi. Bez brige
Ne bih se ja brinuo da Hajduk sa daleko iskusnijom, boljom i skupljom ekipom nije ispadao od Žilina, Torpeda, Debrecena, onih Iraca itd itd itd..
Protiv dinama, protiv dinama. Protiv Dinama uvijek se napale i nabriju, pa onda dobiju po ušima od Istre ili Inkera. Protiv Dinama. Jedna lasta ne čini proljeće nit jedna dobra partija protiv dinama čini ogledalo jakosti i kvalitete tima.andro234 je napisao/la: protiv Dinama su ovi momci odlicno odigrali mislim da imaju sanse proc u 4. pretkolo pogotovo ako Levski ispadne
Pa naravno da bih ja prvi volio da osvoje Europsku ligu, ali treba gledati realno stanje. Najstariji i najiskusniji igrač je Vršajević, a ruku na srce on je samo jedan solidan, prosječan igrač. Ovo ostalo su sve djeca, koja mozda i imaju talenta, ali se trebaju dokazati. Još k tome i u Europi. Sve je to tanko, pretanko.
Odlična vijest za Hajduk. Makedonce/Litvance prolaze rutinski, a onda izvući što lakšeg protivnika pošto su nositelji i 4. pretkolo je tu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.