FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 07 jul 2013, 12:09

plavetniloo je napisao/la:
BlueTigers1987 je napisao/la:Goran Galesic se pridruzio momcima valjda ce potpisat :)
jest, al malo sutra, frajer u koper otisao
likusa je napisao/la:brzo ce clanske pa eto da vidimo koliko to ljudi zivi za Želju ;)
cudi me da ti to ne znas, ionako si u sve zivo upucena
pusa :lol:
Željeznicar za život cijeli !

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 07 jul 2013, 12:10

likusa je napisao/la:
plavetniloo je napisao/la:
BlueTigers1987 je napisao/la:Goran Galesic se pridruzio momcima valjda ce potpisat :)
jest, al malo sutra, frajer u koper otisao
likusa je napisao/la:brzo ce clanske pa eto da vidimo koliko to ljudi zivi za Želju ;)
cudi me da ti to ne znas, ionako si u sve zivo upucena
pusa :lol:
neka hvala

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 07 jul 2013, 12:10

Nece niko doci ljudi sta vam je. Prirpeme se privode kraju, nema logike :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 07 jul 2013, 12:14

Ma **** ga onda neka se ofiraju na tekmama, Amar dinara ne da bogu al ako njemu nije stalo da imamo uspjeha nije bi meni

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 07 jul 2013, 12:34

@plavetniloo neka nemoj se ustrucavati :mrgreen:

da li neko moze potvrditi jel ima danas prodaja artikala ?
Željeznicar za život cijeli !

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 07 jul 2013, 12:40

http://www.iapopsi.gr/kineitai-gia-adilovic-i-aek/" onclick="window.open(this.href);return false;

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 07 jul 2013, 12:43

Valjda ce mu uspjeti ovo,samo nek ide i nek mu je sa srecom.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jul 2013, 12:59

Evo vidis sta sam rekoa onom klocu sto ga banovase da ce se za par dana pokazati kako je glup i da nema pjama sta pise pogotovo za Adilovica.
Bajevic ga hoce a on je jadan od najboljih strucnjaka u Grckoj on zna da mu bolji napac ne treba dok se na vrati u prvu ligu mozda ni tamo jedino ako je zeli osvojiti to je nesto sto i nasi rade imamo ekipu za nasu ligu ali ne i za LP.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 jul 2013, 13:01

pa hoće ga za treću grčku ligu :mrgreen:

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 07 jul 2013, 13:04

da ga hocete prodati pa kolko god dobili. sto se tice vas
as sto se tice njega ko igraca sad sta god realno da napisem mislim da ce mi replicirati kako sam pljuvac nasih igraca i slicno pa necu.
ali eto dovoljno je uzet samo tri cinjenice treca grcka liga,klub finasijki mrtav i amaterizovan.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jul 2013, 13:09

ciza je napisao/la:da ga hocete prodati pa kolko god dobili. sto se tice vas
as sto se tice njega ko igraca sad sta god realno da napisem mislim da ce mi replicirati kako sam pljuvac nasih igraca i slicno pa necu.
ali eto dovoljno je uzet samo tri cinjenice treca grcka liga,klub finasijki mrtav i amaterizovan.
Heh oni su ispali iz prve ali su trazili da ih izbace skorz da bi im oprostili dugove, sad su im uletili ljudi sa parama u klub a Bajevic je direktor i prave ekipu za povratak u vrh grckog nogometa.Uostalom Adilovic ima jos ponuda ali ja kontam da bi mogao ovo Bajevic pogurati...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 jul 2013, 13:10

Neka oni plate traženu cifru pa nek Adil ide u Vrbanjušu ako hoće.Kad je Partizan Clea prodo u Kinu za fine pare, možemo i mi Adila u 3. Grčku ligu ali pod uslovom da on hoće da ide tamo :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 07 jul 2013, 13:13

pile sta mislis da li bi i jedan igrac iz hnl-a koji slovi za nekog ko se moze prodati(ko je trazen),otisao u grcku trecu ligu i da li bi ga u klub prodavao tamo?(uzmi u obzir koliko se para moze maksimalno dobit o amaterskog treceligasa) ne znam ali ovim potezima ako se ostvare samo vise se baca ljaga na nasu ligu i to od strane samih ucensika te lgie,al me ne bi iznenadilo da se ovo predstavi kao neki uspjeh u karjeri

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jul 2013, 13:17

ciza je napisao/la:pile sta mislis da li bi i jedan igrac iz hnl-a koji slovi za nekog ko se moze prodati(ko je trazen),otisao u grcku trecu ligu i da li bi ga u klub prodavao tamo? ne znam ali ovim potezima ako se ostvare samo vise se baca ljaga na nasu ligu i to od strane samih ucensika te lgie,al me ne bi iznenadilo da se ovo predstavi kao neki uspjeh u karjeri
Velik je to klub bez obzira sto nisu vise u vrhu grckog nogometa a vjerujem da ce opet biti imaju previse navijaca i svega da bi potonuli.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 07 jul 2013, 13:18

Odmah mi naumpade kad je Salihovic iz jakog prvoligasa presao u treceligasa... Ista prica,isto sve.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 07 jul 2013, 13:23

pile87 je napisao/la:
ciza je napisao/la:pile sta mislis da li bi i jedan igrac iz hnl-a koji slovi za nekog ko se moze prodati(ko je trazen),otisao u grcku trecu ligu i da li bi ga u klub prodavao tamo? ne znam ali ovim potezima ako se ostvare samo vise se baca ljaga na nasu ligu i to od strane samih ucensika te lgie,al me ne bi iznenadilo da se ovo predstavi kao neki uspjeh u karjeri
Velik je to klub bez obzira sto nisu vise u vrhu grckog nogometa a vjerujem da ce opet biti imaju previse navijaca i svega da bi potonuli.
pa jastaje , ali koji nije ni sjenka onog sto aek znaci i glasgow je veliki klub,ali on prelazi u trenutni klub koji je u treceoj ligi,minimalno dvije godine ce bit u nizem rangu,dakle ovakav trenutni aek je slabiji od pola klubova nase lige.Ali ako ce platiti kolko trazite nije ni bitno ali govorim o tom kotiranju nase lige i bacanju ljage na ligu i igrace.Onda nije ni cudo sto su lige u regionu veliki uspjeh nasim igracima

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 07 jul 2013, 13:25

ciza je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
pa jastaje , ali koji nije ni sjenka onog sto aek znaci i glasgow je veliki klub,ali on prelazi u trenutni klub koji je u treceoj ligi,minimalno dvije godine ce bit u nizem rangu,dakle ovakav trenutni aek je slabiji od pola klubova nase lige.Ali ako ce platiti kolko trazite nije ni bitno ali govorim o tom kotiranju nase lige i bacanju ljage na ligu i igrace.Onda nije ni cudo sto su lige u regionu veliki uspjeh nasim igracima
Trenutni AEK slabiji od pola klubova naše lige?

slika
FK Željezničar
Chelsea FC

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 jul 2013, 13:28

Nek nam daju pare koje Šef trazi i nek ide gdje hoce ne zanima me.... ne kontam kako tako razmisljate, sticajem okolnosti aek je tu gdje jeste, opet je to veliki klub medju najvecim u grckoj i tu prica prestaje.... najvaznije je da dobijemo KEŠ

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 07 jul 2013, 13:30

decko ne moras sve bukvalno da svatas,hocu reci da je bolji potez da je presao u bilo neki od klubva hrvastke ili srbijanske lige,koji su od sredine tabele prema gore,nego u ovakav aek,sto se tice fudbalera,a svejedno je gdje ce prec ako ce platiti za njega;) a radi se o dvije sezone najboljem strijelcu , kakav god on bio
a ako su grcki treceligas bolji od naseg prvaka,onda smo ne na dnu nego jos malo ispod

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 jul 2013, 13:32

eno i pandža ide u rangerse u treću škotsku. pa niko ne piše ide u treću fildžan škotsku, već ide u rangerse - giganta.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.