Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
pa nisam ni napisao kako ja mislim da ce otici, ocigledno je post zasnovan na pisanjima medija 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
José María Callejón is on the brink of signing for Napoli. After several days of negotiations, Real Madrid have reached an agreement for the transfer of the 26-year-old midfielder who will be sold for a fee close to 10 million euros. The operation means that Madrid have made a small profit on the player who they bought back from Espanyol in 2011 for 5.5 million euros.
Callejón’s market value has increased because he made the most of the minutes he was handed by Mourinho – particularly during his first season. During 1,386 minutes on-field, he scored 13 goals while in his second season, he netted seven times during 2,017 minutes of action.
Callejón’s market value has increased because he made the most of the minutes he was handed by Mourinho – particularly during his first season. During 1,386 minutes on-field, he scored 13 goals while in his second season, he netted seven times during 2,017 minutes of action.
ma daj prihvatite 22 mil funti za onu panjinu je i previse
- Consigliere
- Kontakt:
ovi im vec predvidjaju kraj drzaveSveti je napisao/la:Endgland?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
http://as.com/diarioas/2013/07/07/engli ... 55194.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako je uopste istina ovo treba onom židovu rec da moze da ga vodi al za 70 miliona funti.
Nije sto vrijedi toliko,vec se treba napravit veci židov od njeg.
A i ovog Bejla mi je vise pun kurrac,sto se mene tice nije potreban.
Uopste.
Ako je uopste istina ovo treba onom židovu rec da moze da ga vodi al za 70 miliona funti.
Nije sto vrijedi toliko,vec se treba napravit veci židov od njeg.
A i ovog Bejla mi je vise pun kurrac,sto se mene tice nije potreban.
Uopste.
Realna cijena nekih 40 miliona, ali Real uvijek placa dodatni bonus + Levy zna kako prodati igraca.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Itekako.M4kaveli je napisao/la:Realna cijena nekih 40 miliona, ali Real uvijek placa dodatni bonus + Levy zna kako prodati igraca.
J3biga covjek je jew
Real je to najbolje mogao da osjeti kad je dovodjen Modric.
Koliko je samo bilo natezanja,da bi na kraju Luka dosao po njegovoj cijeni.
Jel ono bilo 40 miliona ?Dzoni je napisao/la:Itekako.M4kaveli je napisao/la:Realna cijena nekih 40 miliona, ali Real uvijek placa dodatni bonus + Levy zna kako prodati igraca.
J3biga covjek je jew![]()
Real je to najbolje mogao da osjeti kad je dovodjen Modric.
Koliko je samo bilo natezanja,da bi na kraju Luka dosao po njegovoj cijeni.
Modric po meni vrijedi te pare.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- RickBlaine
- Kontakt:
Bale vrijedi 100 miliona. Ako Pero bude pametan, dovest ce ga za 80 

Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Ne sjecam se koliko je bilo,al znam da je bila lijepa cifra.
Ma dobro sad nije poenta da li vrijedi ili ne vrijedi,vec naglasavam Levijeve pregovaracke sposobnosti.
A pogledaj samo kako i u kojem je roku Tottenham doveo Paulinha,npr.
2,3 dana se pricalo da bi mogao doci,cetvrti dan sve vec bilo zavrseno.
Ma dobro sad nije poenta da li vrijedi ili ne vrijedi,vec naglasavam Levijeve pregovaracke sposobnosti.
A pogledaj samo kako i u kojem je roku Tottenham doveo Paulinha,npr.
2,3 dana se pricalo da bi mogao doci,cetvrti dan sve vec bilo zavrseno.
- RickBlaine
- Kontakt:
Ma ja mislim da nece biti nista od tog transfera. Jednostavno, previse se stvari poklopilo za njegov ostanak, i cvrsto vjerujem da ce ostati jos ovu godinu u Tottenhamu.
E sada, ako bi nekim slucajem Pero uspio nesta uraditi i omeksati Levyja, uvjeren sam da Bale ne bi presao u Madrid za manje od 80 miliona eura. Ne vrijedi bas toliko, ali to je sasvim normalna pojava danas. Mislim, radi se o buducem najboljem igracu svijeta.
E sada, ako bi nekim slucajem Pero uspio nesta uraditi i omeksati Levyja, uvjeren sam da Bale ne bi presao u Madrid za manje od 80 miliona eura. Ne vrijedi bas toliko, ali to je sasvim normalna pojava danas. Mislim, radi se o buducem najboljem igracu svijeta.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Sto jest jest zna covjek svoj pos'o, ali niko nije gori od brazilaca po tom pitanju.

@Lennone Bale ostaje jos sezonu u Tottenhamu da bi dosao 2015 nakon sto Apolon ode u United.
@Lennone Bale ostaje jos sezonu u Tottenhamu da bi dosao 2015 nakon sto Apolon ode u United.
Puno veće šanse ima mali gnom da završi u Manchesteru(ali City-u) naredne sezone nego Apolon igdje izvan Madrida, sam stari prdonja krojf je pokrenuo stvar oko prodaje utajivača poreza sad kad je tu brazilac.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne vidim kakve veze odlazak Begovica u United ima sa Baleom. Nije da ce ga Stoke dovest.M4kaveli je napisao/la:Sto jest jest zna covjek svoj pos'o, ali niko nije gori od brazilaca po tom pitanju.![]()
- Richardson
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Ne vidim kakve veze odlazak Begovica u United ima sa Baleom. Nije da ce ga Stoke dovest.M4kaveli je napisao/la:Sto jest jest zna covjek svoj pos'o, ali niko nije gori od brazilaca po tom pitanju.![]()
- KapioFootball
- Kontakt:
AKo je ovo istina ( nadam se da jeste), bilo bi krajnje vrijeme da saznamo sta ce biti sa baleom.
http://www.realbalkan.com/2013/07/garet ... imaju.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.realbalkan.com/2013/07/garet ... imaju.html" onclick="window.open(this.href);return false;
HALA MADRID!!!
Jedna od novih spekulacija-"Postignut dogovor"-Jese i 60 miliones
Ako je ovo istina, je.bi pero sve nase dragulje onda odma,sjebi sve skole i akademije i pcke mtrn,koji ce nam kur.ac

Ako je ovo istina, je.bi pero sve nase dragulje onda odma,sjebi sve skole i akademije i pcke mtrn,koji ce nam kur.ac
Sretno zmajevi!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.