Pa đe onaj mali BrezecBritishCore je napisao/la:Bukvalno brate..Neutral je napisao/la:Kako pričate reklo bi se da se samo okrenu i vi ga pristavite.
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Facebook i ostalo..
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Imam ja jednog takvog, par kuca od mene ziviNeutral je napisao/la:Odmah se sjetim rečenice velikog lovera koji se toliko hvalio da je rekao da je jednu j.... dok mu je druga p....![]()
Ja sve to uzimam sa velikom dozom skeptičnosti
JHam je napisao/la:Imam ja jednog takvog, par kuca od mene ziviNeutral je napisao/la:Odmah se sjetim rečenice velikog lovera koji se toliko hvalio da je rekao da je jednu j.... dok mu je druga p....![]()
Ja sve to uzimam sa velikom dozom skeptičnosti![]()
Siguran sam da u svakom gradu ima po par tipova sa tom izjavom
- vendeta1921
- Kontakt:
Nije ne moguceNeutral je napisao/la:JHam je napisao/la:Imam ja jednog takvog, par kuca od mene ziviNeutral je napisao/la:Odmah se sjetim rečenice velikog lovera koji se toliko hvalio da je rekao da je jednu j.... dok mu je druga p....![]()
Ja sve to uzimam sa velikom dozom skeptičnosti![]()
Siguran sam da u svakom gradu ima po par tipova sa tom izjavom
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
Imate li vi problema sa chatom, da su vam neki prijatelji pokazani kao offline a zapravo su online ? A ne koriste one dodatne opcije.
Traje mi ovo vec par mjeseci ne znam sta je u pitanju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
stavili te na offline listu al nece da ti kazuElegant je napisao/la:Imate li vi problema sa chatom, da su vam neki prijatelji pokazani kao offline a zapravo su online ? A ne koriste one dodatne opcije.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Ne znam sad mozda ima i takvih - ne bi me cudilo svakakvih pacenika, ali ipak sam misljenja da je to do fb neki bug.barca_87 je napisao/la:stavili te na offline listu al nece da ti kazuElegant je napisao/la:Imate li vi problema sa chatom, da su vam neki prijatelji pokazani kao offline a zapravo su online ? A ne koriste one dodatne opcije.
Traje mi ovo vec par mjeseci ne znam sta je u pitanju.![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
u Bosni i Hercegovini najviše nezaposlenosti, neimaštine, maloljetnih ****Neutral je napisao/la:Odmah se sjetim rečenice velikog lovera koji se toliko hvalio da je rekao da je jednu j.... dok mu je druga p....![]()
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
ma salim se baElegant je napisao/la:Ne znam sad mozda ima i takvih - ne bi me cudilo svakakvih pacenika, ali ipak sam misljenja da je to do fb neki bug.barca_87 je napisao/la:stavili te na offline listu al nece da ti kazuElegant je napisao/la:Imate li vi problema sa chatom, da su vam neki prijatelji pokazani kao offline a zapravo su online ? A ne koriste one dodatne opcije.
Traje mi ovo vec par mjeseci ne znam sta je u pitanju.![]()
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Ima jedan iz Breze takav , sa mnom na fax ideNeutral je napisao/la:Odmah se sjetim rečenice velikog lovera koji se toliko hvalio da je rekao da je jednu j.... dok mu je druga p....![]()
Vjerovatno ce ga prepoznati forumas iz tog grada, nije Breza velika
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- rob do bagro
- Kontakt:
Malo sse opustite.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Blago njima , ne izlazi se jednoj sa momkom u grad , samo pošalje sestruEzio7 je napisao/la:Duplikat![]()
Tako blizu, a tako daleko.
Ova lijeva ima rijeđe obrve 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
I krupnije "oci"Dex je napisao/la:Ova lijeva ima rijeđe obrve
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
i dvije rukeJHam je napisao/la:I krupnije "oci"Dex je napisao/la:Ova lijeva ima rijeđe obrve
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Različite pozicije mašnicaFaraon iz Visokog je napisao/la:i dvije rukeJHam je napisao/la:I krupnije "oci"Dex je napisao/la:Ova lijeva ima rijeđe obrve
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Consigliere
- Kontakt:
jel njihova ova nekretnina iza?Ezio7 je napisao/la:Duplikat![]()
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Jel jeo ko u ovoj pekari iza?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.