Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pipita gdje si zaglavio. 
Nakon Čakijevog posta Higuain će za 2 sata potpisati 
- BritishCore
- Kontakt:
Sanogo opet zabio gol. Četvrti na ovom prvenstvu U20.
http://www.dailymotion.com/video/x11l2x ... b-20_sport
Šta ste navrli, polako Pipita samo što nije potpisao.
I treba vjerovat SkySportsu samo. Ovi ostali su sve kvazi portali i oni su ustvari i prenijeli to da je deal u opasnosti da propadne, al ja lično ne vjerujem u to.
http://www.dailymotion.com/video/x11l2x ... b-20_sport
Šta ste navrli, polako Pipita samo što nije potpisao.
I treba vjerovat SkySportsu samo. Ovi ostali su sve kvazi portali i oni su ustvari i prenijeli to da je deal u opasnosti da propadne, al ja lično ne vjerujem u to.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
koji je ovaj Sanogo hinjo, svako gol samo tisno loptu u gol
. Al ima dobar osjećaj to je bitno.
Ma pipita je naš, mora neko grijat klupu
Ma pipita je naš, mora neko grijat klupu
Vođa zna.
- BritishCore
- Kontakt:
Nadam se da će Paja prepoznat' svog miljenika na mom avataru. 
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Arsenal Transfer Talk: Latest - Higuain, Fellaini, Capoue & More
A brief update on Arsenal's latest transfer rumours.
Higuain
Despite reports that Arsenal are closer to signing the Argentine striker Gonzalo Higuain for £23 million, the deal has encountered a minor and inconvenient roadblock in the form of Real Madrid and their desire for a larger fee. Negotiations are ongoing, but a deal is soon expected to be agreed for the 25 year-old striker who has spent seven years with Madrid, scoring 122 times in 266 matches.
Higuain's father is certainly confident that Arsenal will eventually sign his son, having said a couple of days ago: "Fortunately, I will soon be able to watch my son play in the Premier League." While his brother Nicolas said "I cannot deny that Gonzalo is now close to Arsenal."
Fellaini
Arsenal are reportedly ready to offer Everton not only a healthy sum of cash in the region of £17 million, but also their young Welsh midfielder, Aaron Ramsey in a player-plus-cash deal for Marouane Fellaini. This is in response to Everton's insistence that they wish to keep the Belgian 25 year-old whom they signed for £15 million in 2008 and Arsenal's hesitance to reach the £24 million release clause written into his contract.
However, Everton chairman Bill Kenwright has said of Fellaini: "I have to say he has given me every indication he doesn't want to go."
Marchetti
Arsenal's search for an experienced, solid goalkeeper has led them to Lazio's 30 year-old Italian goalkeeper Federico Marchetti, who has been linked to Arsenal in recent days. Rumours of their interest in the Brazilian goalkeeper, Julio Cesar of QPR have died down of late, their latest apparent target has also moved to kill talk of his departure from Italy, saying: "I know nothing about Arsenal. I'm having a holiday and only thinking about relaxing."
Capoue
Arsenal remain interested in 24 year-old defensive midfielder Etienne Capoue of Toulouse. The Frenchman has expressed his desire to leave Ligue 1: "I feel it is the moment to leave, to play in big competitions," and will cost around £8.5 million, having two years left on his current contract. Inter Milan also hold an interest in the midfielder according to reports, so Arsenal may face a battle for his signature.

A brief update on Arsenal's latest transfer rumours.
Higuain
Despite reports that Arsenal are closer to signing the Argentine striker Gonzalo Higuain for £23 million, the deal has encountered a minor and inconvenient roadblock in the form of Real Madrid and their desire for a larger fee. Negotiations are ongoing, but a deal is soon expected to be agreed for the 25 year-old striker who has spent seven years with Madrid, scoring 122 times in 266 matches.
Higuain's father is certainly confident that Arsenal will eventually sign his son, having said a couple of days ago: "Fortunately, I will soon be able to watch my son play in the Premier League." While his brother Nicolas said "I cannot deny that Gonzalo is now close to Arsenal."
Fellaini
Arsenal are reportedly ready to offer Everton not only a healthy sum of cash in the region of £17 million, but also their young Welsh midfielder, Aaron Ramsey in a player-plus-cash deal for Marouane Fellaini. This is in response to Everton's insistence that they wish to keep the Belgian 25 year-old whom they signed for £15 million in 2008 and Arsenal's hesitance to reach the £24 million release clause written into his contract.
However, Everton chairman Bill Kenwright has said of Fellaini: "I have to say he has given me every indication he doesn't want to go."
Marchetti
Arsenal's search for an experienced, solid goalkeeper has led them to Lazio's 30 year-old Italian goalkeeper Federico Marchetti, who has been linked to Arsenal in recent days. Rumours of their interest in the Brazilian goalkeeper, Julio Cesar of QPR have died down of late, their latest apparent target has also moved to kill talk of his departure from Italy, saying: "I know nothing about Arsenal. I'm having a holiday and only thinking about relaxing."
Capoue
Arsenal remain interested in 24 year-old defensive midfielder Etienne Capoue of Toulouse. The Frenchman has expressed his desire to leave Ligue 1: "I feel it is the moment to leave, to play in big competitions," and will cost around £8.5 million, having two years left on his current contract. Inter Milan also hold an interest in the midfielder according to reports, so Arsenal may face a battle for his signature.
znači sad ramseya davat na posudbu nakon što nam se "stari" rambo vraća i ulazi u formu a prošle sezone kad je bio katastrofa nije išao negdje. Ko li smišlja ove retardirane novosti 
Vođa zna.
ma neće biti ništa od toga svega,možda dođe Higuain i još neki igrač kojeg neće htjeti niko osim nas,sve u svemu preslabo za neki napad za titulu
- BritishCore
- Kontakt:
Mislim da nam ne treba pojačanje na sredini terena jer imamo Artetu tu.
Samo dakle da dođe Higuain da pojača klupu i to je to.
Napad u kojem su Giroud i Yaya Sanogo udarne igle jednostavno ne moze a da ne fukncionise.
Samo dakle da dođe Higuain da pojača klupu i to je to.
Napad u kojem su Giroud i Yaya Sanogo udarne igle jednostavno ne moze a da ne fukncionise.
Higuain se vratio sa odmora i navodno trenira sam. Ceka da se zavrsi transfer.
Navodno ce sve biti gotovo prije nego Arsenal ode u Aziju. Tako da i on ide.
Pise AS, ako im je vjerovati.
Navodno ce sve biti gotovo prije nego Arsenal ode u Aziju. Tako da i on ide.
Pise AS, ako im je vjerovati.
Prepao se konkurencije u vidu francuskog zavodnika.BigBigBang je napisao/la:Suska se da je transfer Higuaina propao.
kome više vjerovat
. E al uyebaše transfer svaka im čast. Ne znam ko je gori što se tiče ovog pregovaranja mi ili Mančester. 2 mjeseca se natežu
.
Navodno Wenger pregovora sa Higuainom oko toga da l' da jede besplatno u klupskom restoranu ili da plaća :ugeek:

NO.1 fan
Navodno Wenger pregovora sa Higuainom oko toga da l' da jede besplatno u klupskom restoranu ili da plaća :ugeek:

NO.1 fan
Vođa zna.
Poboljšali smo ponudu za Pipitu.
Za nekih 25 miliona € on je uredu,al' oni valjda traze preko 30 miliona za igraca koji nije igrao 10 tekmi kako treba...
Na kraju ce ga Wenger za 20 dovest
Na kraju ce ga Wenger za 20 dovest
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
- BritishCore
- Kontakt:

djeste mi borci moji, nije me bilo zadjne vreme i nece me biti posto se ne desava ama bas nista. sace turneja po koreji i japanu jbg zaostajemo za svjetom 11 godina jer dok su drugo kolektivno imali onamo turneje mi smo koce sjedili i ladili muda. sta ima novo? ocel pipi duga carapa doci kod nas ili sta? nama treba jedan dm, ne kontam zasto se o tome neprica nista. inace ostajtemi dobro do sljeeceg javljanja.
Gonzalo Higuain izjavio je za Real Madrid TV kako je njegov ostanak u Real Madridu izvjestan.
"Dogovorio sam se sa predsjednikom i riješili smo nesuglasice, tako da je moj ostanak izvjestan. Imam još dvije godine ugovora sa klubom i ispoštovat ću potpisano. Nije mi se svidjela atmosfera u klubu i zbog toga sam najavio odlazak. U svlačionici je bilo napeto i ne baš tako lijepo.
Veselim se novom treneru i razmišljanju o sebi, već sam krenuo sa treninzima i želim se što bolje pripremiti za novu sezonu."

"Dogovorio sam se sa predsjednikom i riješili smo nesuglasice, tako da je moj ostanak izvjestan. Imam još dvije godine ugovora sa klubom i ispoštovat ću potpisano. Nije mi se svidjela atmosfera u klubu i zbog toga sam najavio odlazak. U svlačionici je bilo napeto i ne baš tako lijepo.
Veselim se novom treneru i razmišljanju o sebi, već sam krenuo sa treninzima i želim se što bolje pripremiti za novu sezonu."
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- BritishCore
- Kontakt:
Mozel' link?
Rockfeler nešto lajkovao, meni izbacilo i neki lik to objavio. Što znači da je ovaj intevju sa Higuainom komentar na nečiji lajk.
Za sve je kriv Rockfeller.
Za sve je kriv Rockfeller.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.