Hvala druže, a realnije zaista nisam mogao napisati. Svako ko imalo zna o fudbalu složiće se s mojim, a i tvojim mišljenjem. Dolaze neka nova vremena za Inter. Nema više tolikog broja veterana, i sve se više ulaže u mlade igračke akvizicije što me dodatno veseli. Icardi, Belfodil, Kovačić, Juan - naša budućnost.Jericho je napisao/la:@Mauro post ti je kao da sam ga ja pisaoto je to....
Eh, eh, upravo to. U potpunosti se slažem s tvojim mišljenjem. Nainggolan je odličan igrač, i realno gledajući savršeno bi se uklopio u naš sistem igre, ali ovo se ne smije nikako ama baš nikako odužiti na neki duži vremenski period. Polahko prolazi vrijeme ljetnog roka, a potrebno je dovesti i još par akvizicija u klub.Pupi04 je napisao/la:Radja je dobar igrac i sjeo bi nam ko budali samar al treba to zavrsit sto prije a nije razvlacit i na kraju ga popusit.
Spekulacija kao da smo usli u pregovore za Messija.
Johny nije losiji igrac od Isle![]()
I bravo Mauro nek i ti vidis kakav je hadalj onaj japaneez![]()
Huh, i mene upravo to kopka. Johnny je prošlu sezonu bio katastrofalan, ali realno gledajući nije uopće ni imao neki poseban zadatak u igri i zbog toga je na terenu bio jako izgubljen. Isla također iza sebe ima jedan katastrofalni period što me jako brine, ali vrijedi se kockati. Momak ima svijetlu perspektivu, i možda ga upravo WM preporodi.
Yuto je čisti škart od igrača. Lično se nadam kako ga dugo nećemo gledati u prvom sastavu.
Inače kada smo već spomenuli Johnnyja da objavim i par slika s današnjeg treninga: