Portorož.MauroTB je napisao/la:Poređenje Palacio/Llorente je više nego komično, zar ne?
Ok, napadač kao Llorente je uvijek potreban svakoj momčadi ali momak je prošlu sezonu odigrao ispod svog nivoa za razliku od Palacia koji se preporodio s dolaskom u Inter. U ovom trenutku Palacio je mnogo bolji igrač željeli vi to priznati il' ne. Znam napisaćete sada kako sam ovo "navijački" napisao, ali nisam zaista. Samo realnu sliku opisujem. Vidjećemo kako će se Llorente snaći u Calciu, a ako bude loš kao prošlu sezonu onda je promašaj od transfera.
I, btw; ovakav spam kao u ovoj temi ne dolikuje jednom forumu.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trequartista@
A sto seres bgt ? Koga to nema ? Citavu sezonu se pisalo,al normalno da nece bit ko kad je bila tripleta.
Cuj nema nas citavu zimu. Ne seri bgt...
A nisi ti levat sto pises ba tako za Palacia i Samira ? I sam znas da su kvalitetni igraci al bezveze kakis.
A sto seres bgt ? Koga to nema ? Citavu sezonu se pisalo,al normalno da nece bit ko kad je bila tripleta.
Cuj nema nas citavu zimu. Ne seri bgt...
A nisi ti levat sto pises ba tako za Palacia i Samira ? I sam znas da su kvalitetni igraci al bezveze kakis.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa nije on prošlu sezonu ni igrao. Bilbao ga benčirao čim je odbio da produži novi ugovor. U ligi odigrao svega 222 minute.MauroTB je napisao/la:Poređenje Palacio/Llorente je više nego komično, zar ne?
Ok, napadač kao Llorente je uvijek potreban svakoj momčadi ali momak je prošlu sezonu odigrao ispod svog nivoa za razliku od Palacia koji se preporodio s dolaskom u Inter. U ovom trenutku Palacio je mnogo bolji igrač željeli vi to priznati il' ne. Znam napisaćete sada kako sam ovo "navijački" napisao, ali nisam zaista. Samo realnu sliku opisujem. Vidjećemo kako će se Llorente snaći u Calciu, a ako bude loš kao prošlu sezonu onda je promašaj od transfera.
I, btw; ovakav spam kao u ovoj temi ne dolikuje jednom forumu.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Joj Juventini, pomirite se sa činjenicom da je Palacio bolji od Teveza i Llorentea. Mogu misliti kako će vam biti teško kad Cavani dođe kod nas u Inter
Grandee Inter
Grandee Inter
Ja te volim, volim Željo..
Welcome to the dark sidegio10 je napisao/la:Joj Juventini, pomirite se sa činjenicom da je Palacio bolji od Teveza i Llorentea. Mogu misliti kako će vam biti teško kad Cavani dođe kod nas u Inter
Grandee Inter
To i želim upravo da kažem. Forma mu je 100% opala što je i za očekivati, zar ne?Pa nije on prošlu sezonu ni igrao. Bilbao ga benčirao čim je odbio da produži novi ugovor. U ligi odigrao svega 222 minute.
Kao što kažem, Llorente je klasični napadač i takav tip igrača je potreban svakom klubu ali ono što želim da kažem jeste da je prošla sezona psihički mnogo utjecala na samog igrača i zbog toga sam skeptičan glede njega.
Koja ironija. Čovječe s vama se uopće ne može fino raspravljati. Nema veze.Mene samo čudi što do sada niko nije ponudio za ovog Palacia jedno 50 miliona ipak je on najbolji napadač lige, **** ga kad golman koji primi 70 golova vrijedi 30 milona vrijedi i Palacio 50.![]()
NON MOLLARE MAI
“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge
“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi
“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi
- Trequartista
- Kontakt:
Normalno da ne može, igrači šampiona i prosječne ekipe koja zaostane 30 bodova ne mogu u istu rečenicu. E basta!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Tako ! Reci im !!!Trequartista je napisao/la:Normalno da ne može, igrači šampiona i prosječne ekipe koja zaostane 30 bodova ne mogu u istu rečenicu. E basta!
Bianco reko i nemojte vise djaba raspravljat.
E basta!
- L'Avvocato
- Kontakt:
To stoji, ali je vjerovatno gladan uspjeha i puca od želje za dokazivanjem.MauroTB je napisao/la: To i želim upravo da kažem. Forma mu je 100% opala što je i za očekivati, zar ne?
Kao što kažem, Llorente je klasični napadač i takav tip igrača je potreban svakom klubu ali ono što želim da kažem jeste da je prošla sezona psihički mnogo utjecala na samog igrača i zbog toga sam skeptičan glede njega.
Međutim, gore si napisao kako je odigrao sezonu ispod svog nivoa, pa sam skrenuo pažnju na to da je praktično nije ni igrao.
Pa zadnja 2 mjeseca čovjek nije ni trenirao sa Bilbaom. Čak mu nisu dali ni da dođe u klupske prostorije po stvari. Zato je već tada od Contea uzeo program rada i upute za treninge, te se pripremao sa ličnim trenerom kod kuće.
Ali znaju mnogi ovdje da sam i ja bio skeptik povodom njegovog dovođenja, jos zimi. Medjutim, mijenjam misljenje postepeno kad vidim koliko se trudi i prije pocetka priprema.
★★★
Pazi, pazi. Spomenuh poređenje; Palacio/Llorente. Fernando je tek' došao u klub, stoga je nerealno toga igrača uvrstiti u šampionsku generaciju, zar ne? Dakle, prema tvome mišljenju svaki igrač koji dođe u Juve je najbolji? Uh, ismijavate simpatizere Intera a još ste gori...Trequartista je napisao/la:Normalno da ne može, igrači šampiona i prosječne ekipe koja zaostane 30 bodova ne mogu u istu rečenicu. E basta!
Porca Madonna!
Eh, to ćemo tek vidjeti u predstojećoj sezoni. Da l' je Llorente pun pogodak il' ne.To stoji, ali je vjerovatno gladan uspjeha i puca od želje za dokazivanjem.
Međutim, gore si napisao kako je odigrao sezonu ispod svog nivoa, pa sam skrenuo pažnju na to da je praktično nije ni igrao.
Pa zadnja 2 mjeseca čovjek nije ni trenirao sa Bilbaom. Čak mu nisu dali ni da dođe u klupske prostorije po stvari. Zato je već tada od Contea uzeo program rada i upute za treninge, te se pripremao sa ličnim trenerom kod kuće.
Ali znaju mnogi ovdje da sam i ja bio skeptik povodom njegovog dovođenja, jos zimi. Medjutim, mijenjam misljenje postepeno kad vidim koliko se trudi i prije pocetka priprema.
Zahvaljujem na korektnom odgovoru.
Konačno jedan Juventino s kojim možeš normalno komunicirati. Mislim samo realno kažem, i uopće ne spominjem nikakav hejt prema Juventusu, ali šta je tu je. Par članova je to pogrešno protumačilo.
Zadnja izmjena: MauroTB, dana/u 07 jul 2013, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
NON MOLLARE MAI
Serie A
Dosadni ste svi samo tako.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Koji ste vi carevi
Jedva cekam derby
Jedva cekam derby
Kapak 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Da smo živi i zdravi do derbijaahmad_tz je napisao/la:Koji ste vi carevi![]()
![]()
Jedva cekam derby
A onda nek idu i živci i sve
Ja te volim, volim Željo..
o čemu (kome) se radi, nisam upućenTrequartista je napisao/la:Najbolji štoper lige ide za 18 miliona kod Rusa, e našta je ova Serie A spala, Bože, Bože...
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- IlPrincipe
- Kontakt:
ko da ne znas ko je najbolji stoper lige cccJTS je napisao/la:o čemu (kome) se radi, nisam upućenTrequartista je napisao/la:Najbolji štoper lige ide za 18 miliona kod Rusa, e našta je ova Serie A spala, Bože, Bože...
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ccc sramota da ne znas inace najbolji odbrambeni lige Ranocchia ide u Zenit.
Palacio > Teveza nema se sta vise pisati na tu temu oko Palacia sa navijacima Intera kad njima igrac koji igra u devetoj ekipi calcia bolji od igraca koji je harao EPL-om
Palacio > Teveza nema se sta vise pisati na tu temu oko Palacia sa navijacima Intera kad njima igrac koji igra u devetoj ekipi calcia bolji od igraca koji je harao EPL-om
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ne znam druže, meni je realno Biava sa 35 na leđima najbolji, al' ne vrijedi tolikoIlPrincipe je napisao/la:ko da ne znas ko je najbolji stoper lige cccJTS je napisao/la:o čemu (kome) se radi, nisam upućenTrequartista je napisao/la:Najbolji štoper lige ide za 18 miliona kod Rusa, e našta je ova Serie A spala, Bože, Bože...
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- 10DelPiero
- Kontakt:
Tjeras me da sam sebe citiram10DelPiero je napisao/la:Ccc sramota da ne znas inace najbolji odbrambeni lige Ranocchia ide u Zenit.
Alessandro Del Piero !
- Trequartista
- Kontakt:
Ma o jednom Žapcu.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.