Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
a *ebi se tam, lijepo pitam o kome se radi, ti tu nešto glumiš .. *ebo te taj žabac
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Trequartista
- Kontakt:
Pa Ranocchia u prevodu sa italijanskog Žabac.
Kako si me pošteno nasmijao.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
čuj Ranocchia najbolji
this is some kind of joke, isn't it? 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ranocchia je tito za sve one u odbrani Juventusa,,evo Conte ga trazi da bi mu dao kapitensku traku koju bi skinuo sa Buffonove ruke jer ga sramota da je jedan golman koji prima golove sa pola centra jos uvijek nosi
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Trequartista
- Kontakt:
Dobro, Ninđa!
Piši peticiju da se Buffonu skine kapitenska traka.
Piši peticiju da se Buffonu skine kapitenska traka.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
- korisnikforuma
- Kontakt:
znam da se šališ, ali svejedno je presmješnoadointer je napisao/la:Ranocchia je tito za sve one u odbrani Juventusa,,evo Conte ga trazi da bi mu dao kapitensku traku koju bi skinuo sa Buffonove ruke jer ga sramota da je jedan golman koji prima golove sa pola centra jos uvijek nosi![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Di Vaio sa 35 godina je napravio majmuna od njega 4 puta, ali dobar je Ranokija u napadu
Kao prvo Ranocchia nije najbolji štoper samo Serie A, nego najbolji odbrambeni igrač liga petice.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Sa tendencijom da bude najbolji ikadaGenghis je napisao/la:Kao prvo Ranocchia nije najbolji štoper samo Serie A, nego najbolji odbrambeni igrač liga petice.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- IlPrincipe
- Kontakt:
jbg htjedoh napisat sa pola pa sa centra i oboje,,koliko puta za drugove Dejana i Jelenu kazem idem kod Jelena i Dejane
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Druže daj ti nama broj dilera
Eno City se uključio u borbu za Jovetića
Ja te volim, volim Željo..
imas cast da ces imati jednog koji ce kontrolisati svaki tvoj post,,jadan ti od sadgio10 je napisao/la:Druže daj ti nama broj dilera![]()
ps:i nisam ti nikakav drug,tako zovi starog
Au, zar još traje rasprava Interista i Juventina?
Huh mišljenja sam kako ste smorili, ali svi redom. @Puma fino pošalje upozorenje, ali ponovo isto.
Huh mišljenja sam kako ste smorili, ali svi redom. @Puma fino pošalje upozorenje, ali ponovo isto.
NON MOLLARE MAI
“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge
“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi
“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi
Ja sam fino prestao da uopće komentarišem s vama jer nema potrebe da više ulazim u raspravu. Realno gledajući nisam došao da provociram za razliku od vas, a takvi će se vrlo brzo naći ovdje. Koliko si niskog koeficijenta pameti pokazuje i tvoje delikventno ponašanje. Nadam se kako će ovo administracija riješiti!
I, btw; zašto edituješ post? Tvoje indolentno ponašanje mora biti sankcionisano. Na jednom forumu nije dozvoljeno vrijeđanje ostatka porodice, zar ne?
I, btw; zašto edituješ post? Tvoje indolentno ponašanje mora biti sankcionisano. Na jednom forumu nije dozvoljeno vrijeđanje ostatka porodice, zar ne?
Zadnja izmjena: MauroTB, dana/u 08 jul 2013, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.
NON MOLLARE MAI
Najveći Ikad !

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Samo malo, on nije ništa uvrijedio? Nemoj mi moralisati svega tiMauroTB je napisao/la:Ja sam fino prestao da uopće komentarišem s vama jer nema potrebe da više ulazim u raspravu. Realno gledajući nisam došao da provociram za razliku od vas, a takvi će se vrlo brzo naći ovdje. Koliko si niskog koeficijenta pameti pokazuje i tvoje delikventno ponašanje. Nadam se kako će ovo administracija riješiti!
Bio me iznervirao,ali dozvao sam se i editovao post da se ne spuštam na njegov nivo,pozdrav
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 08 jul 2013, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..
Grande Andrea...Genghis je napisao/la:Najveći Ikad !

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Acerbi u Sassuolo (suvlasništvo).
Manchester United have contacted Cagliari for international df Astori, according to Sky Italy
Manchester United have contacted Cagliari for international df Astori, according to Sky Italy
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.