FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Strašan dres a neki tamo spotovi i slike niđe veze al' neka bude modernizacije 
Allegri je gospodin!
U 2 pretkolu gdje se igra 1 utakmica kući ili na strani ?
18. igramo prvu tekmu u gostima ..albanija, more ,,trebeSuarez46 je napisao/la:U 2 pretkolu gdje se igra 1 utakmica kući ili na strani ?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Hvala ,posto je pri izvlačenju pisalo da prvu kući igramo tekmuhtcxone je napisao/la:18. igramo prvu tekmu u gostima ..albanija, more ,,trebeSuarez46 je napisao/la:U 2 pretkolu gdje se igra 1 utakmica kući ili na strani ?
Nezz sta je smijesno, branio je svoj grad i Bosnu u par navrata i za to mu svaka cast, u dalje njegove osobine necu da ulazim, ali poslije onog o Sarajevu zasluzio je da pobijedi....Prijedor je napisao/la:
Memo pobjedio u Farmi
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Šal mu vrijedi više nego hiljadu riječi. Memo majstore Horde su uz tebe
Titula je iluzija postala za pobjedom na Farmi nada je ostala.stadion je napisao/la:Šal mu vrijedi više nego hiljadu riječi. Memo majstore Horde su uz tebe
-
plavetniloo
- Kontakt:
kako to jarane? i mi igramo prvu u gostima, nece se valjda na kosevu u 1-2 dana igrati 2 utakmice, mislim da to uefa ne dopusta...htcxone je napisao/la:18. igramo prvu tekmu u gostima ..albanija, more ,,trebeSuarez46 je napisao/la:U 2 pretkolu gdje se igra 1 utakmica kući ili na strani ?
aplauz veper
@semper..Haiti je zabio..hočete li vi..??
Dopusta, mi igramo u utorak, oni u cetvrtak, tako je bilo i prosle godine kada smo mi u utorak igrali protiv Maribora, a oni u cetvrtak protiv Levskiplavetniloo je napisao/la: kako to jarane? i mi igramo prvu u gostima, nece se valjda na kosevu u 1-2 dana igrati 2 utakmice, mislim da to uefa ne dopusta...
Britanci dočekali titulu na WB kada ćete vi slaviti titulu?stadion je napisao/la:@semper..Haiti je zabio..hočete li vi..??
Sreca pa ne navijam za klub zbog titula. Lijepo je to ali na srecu nikad mi nece diktirati trofej ljubav prema klubu.
Fino fino...FK Sarajevo ponudio ugovore svojim omladincima
Fudbalski klub Sarajevo je na preporuku koordinatora Omladinskog pogona FK Sarajevo, Almira Hurtića i trenera U-19 selekcije, Dženana Ušćuplića ponudio ugovore najboljim među svojim omladincima.
Preporuči
Ugovori su ponuđeni mladim Aliji Čulovu, Harisu Muahremoviću i Alemu Plakalu.
Također, za FK Sarajevo će potpisati i četvrti golman, Kenan Hujić koji će naredne sezone najvjerovatnije boraviti na posudbi u nekom od bh. niželigaša.
- champions1921
Sta je sa onim momkom sto ga zovu Murga? Ne znam jeli mu to prezime ali decko je strasan igrac..hilmo je napisao/la:Fino fino...FK Sarajevo ponudio ugovore svojim omladincima
Fudbalski klub Sarajevo je na preporuku koordinatora Omladinskog pogona FK Sarajevo, Almira Hurtića i trenera U-19 selekcije, Dženana Ušćuplića ponudio ugovore najboljim među svojim omladincima.
Preporuči
Također, za FK Sarajevo će potpisati i četvrti golman, Kenan Hujić koji će naredne sezone najvjerovatnije boraviti na posudbi u nekom od bh. niželigaša.
BUDI ŽELJO !!!
Dobio trojke pa malo pauzira od fudbala.champions1921 je napisao/la:Sta je sa onim momkom sto ga zovu Murga? Ne znam jeli mu to prezime ali decko je strasan igrac..hilmo je napisao/la:Fino fino...FK Sarajevo ponudio ugovore svojim omladincima
Preporuči
Otišao u AEK.
Ovaj golman Hujic grdosija frajer 93 godiste,visina 201 cm i 95 kg 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.