Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Dex
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Dex » 07 jul 2013, 13:39

Evo jedan članak o Thiagu
http://www1.skysports.com/football/news ... ago-s-time" onclick="window.open(this.href);return false;
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 07 jul 2013, 15:34

Rio je nervozan...

slika

A Rooney je na tribinama.

slika

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 07 jul 2013, 16:07

beka23 je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:Citam da Milan hoce da proda Faraona ako bi mi Rooneya prodali ne bi bilo lose njega dovesti samo neznam koliko kosta El Shaarawy sta vi mislite o ovom
Igrao je sasvim solidno početkom prošle sezone, a onda mu je postala frizura postala bitnija od fudbala. Po meni prosječan (čitaj napuhan) igrač.
El Shaarawy igrac koji je u ovoj sezoni dao u svim najtecanjima dao 19 golova i upisao oko 5-6 asistencija(ne znam tacan podatak za asistencije) i igrac koji ima 20 godina ne moze biti napuhan,u drugom dijelu sezone je pao u formi .I ne znam po cemu si zakljucio da mu je frizura bitnja od fudbala jer covjek u svakoj utakmici daje sve od sebe, cesto se vraca i u odbranu da pomogne iako mu to nije posao ;) .

Milan(Galliani) je u utorak razgovarao s El Shaarawyem i El Shaarawy je rekao da ne zeli napustati Milan ,i tako da je Milan odlucio da ne prodaje El Shaarawya.
Mada ipak ja mislim ako dodje neka dobra ponuda(citaj 40 miliona eura) u upravi Milana bi vjerovatno razmislili,mada ja El Shaarawy ne bih dao ni za te pare jednostavno prirastao mi je za srce
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 07 jul 2013, 16:39

meho-medo je napisao/la:
beka23 je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:Citam da Milan hoce da proda Faraona ako bi mi Rooneya prodali ne bi bilo lose njega dovesti samo neznam koliko kosta El Shaarawy sta vi mislite o ovom
Igrao je sasvim solidno početkom prošle sezone, a onda mu je postala frizura postala bitnija od fudbala. Po meni prosječan (čitaj napuhan) igrač.
El Shaarawy igrac koji je u ovoj sezoni dao u svim najtecanjima dao 19 golova i upisao oko 5-6 asistencija(ne znam tacan podatak za asistencije) i igrac koji ima 20 godina ne moze biti napuhan,u drugom dijelu sezone je pao u formi .I ne znam po cemu si zakljucio da mu je frizura bitnja od fudbala jer covjek u svakoj utakmici daje sve od sebe, cesto se vraca i u odbranu da pomogne iako mu to nije posao ;) .

Milan(Galliani) je u utorak razgovarao s El Shaarawyem i El Shaarawy je rekao da ne zeli napustati Milan ,i tako da je Milan odlucio da ne prodaje El Shaarawya.
Mada ipak ja mislim ako dodje neka dobra ponuda(citaj 40 miliona eura) u upravi Milana bi vjerovatno razmislili,mada ja El Shaarawy ne bih dao ni za te pare jednostavno prirastao mi je za srce
Sve je to okej, ali ne možeš biti toliko dobar jedan dio sezone, a onda jednostavno nestati dolaskom Balotellija koji pokupi svu pažnju oko sebe (dovoljno govori činjenica da je El Shaarawy tokom cijelog Kupa Konfederacija grijao klupu). Shvatam da je mlad, ali ovo mi je nekako neshvatljivo iako smatram da će biti još bolji, koliko god sad bio neprimjećen pored Balotellija. I još da dodam, 40 miliona eura United ne bi dao ni za duplo bolje igrače od njega, tako da ga teško možemo vidjet u dresu Uniteda. Ma da, to je bila politika Fergija, ne znam kako je kod Moyesa, čini mi se da on još gori kad je u pitanju keš za igrače :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jul 2013, 20:49

Varela protiv U20 Spanije:

[youtube][/youtube]

Nisam gledao, ali je navodno stavio Deulofeua u dzep.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 07 jul 2013, 21:37

Dao je Ángelo Henríquez gol za Čile na prvenstvu U20 ali sam ga fulio.
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 07 jul 2013, 22:07

ja.neron je napisao/la:Dao je Ángelo Henríquez gol za Čile na prvenstvu U20 ali sam ga fulio.
Evo prije par minuta zabio i drugi

Rafael
Kontakt:

Post Postao/la Rafael » 08 jul 2013, 10:35

slika
Thiago + David Villa + €4m za Rooneya.
Glory Glory Man United!!!
Sir Alex Ferguson-the greatest manager of all time
Robin van Persie-Haris Medunjanin-Mirza Bašić-Derrick Rose-Jike Zhang

JCHB
Kontakt:

Post Postao/la JCHB » 08 jul 2013, 12:13

Pozdrav svima, novi sam ovdje, navijac sam Uniteda i da ne bude neke zabune, pravo znacenje mog nicka je Javier Chicharito Hernández Balcázar ;)

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 08 jul 2013, 12:59

slika

Kompletna turneja i ove godine na SK.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 08 jul 2013, 13:11

Kakav gaf Uniteda da Rooneya stavi na reklamu za turneju :(

Sad će morati ko Barcelona rezati slike, jer svi znaju da je jasno ko dan da ide iz Uniteda.

I to u Arsenal ili Chelsea.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 08 jul 2013, 13:15

MoR je napisao/la:Kakav gaf Uniteda da Rooneya stavi na reklamu za turneju :(

Sad će morati ko Barcelona rezati slike, jer svi znaju da je jasno ko dan da ide iz Uniteda.

Jel to fakat da Rooney ide iz Uniteda?
Uvijek sam mislio da ce on karijeru okoncati u Unitedu.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 jul 2013, 13:18

Ma qrac 4 mill

Villi je 32 godina.

Definitivno ga bih prihvatio u transfer al ga nebih racunao vise od 10 mill. Mozda je cak i to puno
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

mk516
Kontakt:

Post Postao/la mk516 » 08 jul 2013, 14:10

MoR je napisao/la:Kakav gaf Uniteda da Rooneya stavi na reklamu za turneju :(

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 08 jul 2013, 14:47

[youtube][/youtube]

Teško da ćemo više ikad gledati ovakvo nešto u veznom redu Uniteda.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 jul 2013, 15:07

Aeroflot postaje "Official Carrier" kluba nakon sto je istekao ugovor sa Turkish Airlines. Rusi sigurno masno placaju.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 08 jul 2013, 15:54

Ako Gomez vrijedi 20 mil, a toliko ga je Fiorentina platila, onda je sramota da 'poklonimo' Barci Rooneya za onakvu cifru koja se spominje :?

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 08 jul 2013, 16:06

Ma Rooney ne ide nigdje, barem ja tako mislim..
U slučaju da ide, nikako ne treba nasjest na ove polovne igrače što nude, ili nisku cifru, oskudno je tržište world class igrača, ako će već otić, a neće, treba to iskoristit!!
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 jul 2013, 16:10

Ma ciste gluposti novinara nakon onih izjava Neymara. Rooney je jedva standardan u United, a da ide u Barcu? Malo morgen. I zasto bi United pristajao na neke zamjene oko Thiaga kad ima tu klauzulu? Ciste ljetne gluposti novinara.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 08 jul 2013, 16:13

Dobar tekst sa sportske.net

Ima li života posle Fergija?

Kod: Označi sve

Svi smo znali da će se Fergijev odlazak jednog dana desiti. Doduše, sama ta činjenica nije nam nimalo pomoglo u prihvatanju informacije koja je tako nenadano stigla. Kada se sad pogleda unazad, bilo je dovoljno indicija da će se tako nešto dogoditi u proteklih dve godine, ali nije teško biti general posle bitke.

Svi potezi koje je Junajted povlačio u proteklih par sezona govore o tome da se u glavama nekolicine ljudi čitav proces potajno spremao u poslednje dve sezone. Odlazak Dejvida Džila i lagano uvođenje u igru Glejzerovog čarobnjaka Eda Vudvorda promena je koja je, ma kako to čudno zvučalo, za Junajted od veće važnosti nego tajming objavljivanja povlačenja žive legende Old Traforda. Vudvord je stručnjak za ceđenje suve drenovine, na finansijskom planu je napravio čudo u proteklih 36 meseci povećavši Junajtedove prihode od marketinga za 30% i bilo mu je potrebno samo iskustvo u obavljanju transfera. U tom periodu Džil i Vudvord su na neverovatan način obavili prebacivanje kompletnog poslovanja u kancelariju Amerikanca, koji je posle učestvovanja u dovođenju Van Persija, Kagave i Zahe potpuno spreman i za taj deo posla. Ovih dana Vudvord bi trebao da pokaže da li je i ovde kao riba u vodi. Ako jeste, Mojes će u prvoj polovini jula znati sa kojim snagama raspolaže.

Izbor Mojesa je potpuno očekivan. Sama činjenica da je posao završen za nekoliko sati, kao i da se Mojes posle toga uputio na odmor jasno ukazuju da je bar pre nekoliko meseci sve bilo dogovoreno. Sa priličnom sigurnošću možemo tvrditi da je i oko dovođenja Zahe Škot konsultovan, kao i da je spisak igrača koje mu Vudvord treba isporučiti početkom jula bio na stolu Amerikanca još u februaru. Da nije tako, Junajted bi bio potpuno neozbiljan klub, a teško da i oni koji ga iz dna duše ne podnose tako nešto mogu pomisliti.

Vudvord-Mojes bi trebala biti nova žila kucavica Junajteda. Sistem i skauti su ostali, promenio se vrh, Mojes je doveo svoje ljude od poverenja što je potpuno logično, tu su Gigsi i Nevil kao vezivno tkivo i sigurnost. U kom će pravcu oni kormilariti saznaćemo tek narednih sezona, pošto je ovo leto stiglo prebrzo da se bilo kakve promene naprave.

Fergi je Mojesu ostavio sve sastojke, na njemu je da pokaže kakav je kuvar. Timu koji se prošle sezone lagano prošetao ligom, sa rezultatima u ligi najboljim u istoriji Junajteda, ne treba mnogo promena. Pogotovo kad se uzme u obzir da su igrači koji su na zalasku karijere prošle godine imali epizodne uloge, kao i da su sve pozicije pokrivene sa mladim zamenama koje su spremne. Pred nekolicinom mlađih igrača je sezona u kojoj bi mogli da eksplodiraju, a jedino gde se očekuje ozbiljna promena je vezni red u koji stiže Tijago Alkantara od čijeg će snalaženja u engleskom fudbalu dosta zavisiti. Sa druge strane, trofejni kabinet Junajteda se ne puni samo u zemlji, mada sam siguran da je većina Đavola spremna da evropske apetite ostavi po strani u ovom trenutku.

Najveći problem Mojesu neće biti nedostatak iskustva u osvajanju trofeja. Ozbiljan problem će biti organizovati rotaciju od 20-ak fudbalera, a da pri tom teren, forma igrača i sujeta ne trpe. Posao u kom je Fergi bio apsolutni šampion nešto je što će Mojes morati brzo da nauči ako želi da potraje.

Kako će se snaći na pijaci na kojoj kupuju bogati je još jedno pitanje. Nisu sve pijace iste. I dok sam prilično siguran da će s vremena na vreme u Junajtedu iskopati novog Solksjera ili Ćićarita, transferi koji prave prevagu su ono što odlučuje.

Junajted je u proteklih 20 godina bio konstanta kad se govorilo o trci za titulu. Protivnici su se menjali, ali ste mogli kuću da stavite na to da će u borbi za trofej biti i Đavoli. Jedan od ključnih razloga što je to tako je što se na Old Trafordu najmanje menjalo. Ne samo na klupi. Retke su sezone u kojima je Fergi menjao više od jednog igrača iz prve postave. Kupovalo se, ali uglavnom za dve, tri sezone unapred. Znali su i da procene kad su dečaci sazreli. I zato između ostalog treba verovati da je procena da je Mojes sazreo za veliku scenu ispravna. Na navijačima je da daju podršku, baš kao što im je Ser Aleks i tražio, a na Mojesu da potvrdi genijalnost poslednjeg poteza velikog Šefa.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.