Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

san
Kontakt:

Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Post Postao/la san » 08 jul 2013, 09:03

LloriS je napisao/la:Sta ocekivati u Sirokom Brijegu nego biti gost, sve u svemu dobar otpor nasih igraca jakoj hrvatskoj, jer se zna da su oni jedni od favorita na EP i ova igra ohrabruje sigurno.
Sinoc izvanredna utakmica.BIH sokirala sve prisutne u sirokom,svi ocekivai dominaciju hrvatske i laganu pobjedu a ono suprotno.Dominacija nase repke cijelu utakmicu.vodili cijelu utakmicu.odusevljen sam.Igrali bez malinovica i gradjana i selektor rotirao sve igrace.goluza igro cijelu utakmicu sa prvom postavom.Reakcije nakon tekme gledalaca kada su na nogama pozdravili nase djecake sve govori.Ogromni sam optimista nakon ove utakmice.Podsjecanja radi hrvatska je viceprvak svijeta i evrope u ovoj kategoriji i glavni favorit svjetskog prvenstva u bih.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 08 jul 2013, 11:03

zasto malinovic i gradjan nisu igrali? ps: ko je bio medju boljima kod nas i kako nam je izgledala prva postava?
hvala

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 08 jul 2013, 11:11

Ma ja velike nade polazem u ove momke...
Za medalje nisu, al' da nas barem jednim cetvrtfinalem obraduju bio bi sretan i zadovoljan (a valjda nas sreca pomazi pa da udjemo i u polufinale, al' opet to je malo nerealno).....
Od Malinovica kao najboljeg igraca ove generacije ocekujem da povuce i potegne kad bude najteze.... A dakako tu su Milas i Peric te Gradjan....

Sta je sa onim nekim nasim Bosnjom iz Rhein Neckar Lowena.... Mescini da za njih igra.... Zasto nije na spisku..... :?:

Imam eben osjecaj da ce ovo biti ubjedljivo najneposjecenije takmicenje u historiji rukometa.... Osim utakmica nase reprezentacije i donekle Hrvata i Srba, ostale ce biti totalno neposjecene....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 08 jul 2013, 11:31

denni djozic je 91. godiste, tj nema prava da igra za U21.
selam

nedo77
Kontakt:

Post Postao/la nedo77 » 08 jul 2013, 11:33

imali dase to gleda na televizoru oće li ko da prenosi,javite mi da znadnem.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 jul 2013, 11:38

LloriS je napisao/la:Sta ocekivati u Sirokom Brijegu nego biti gost, sve u svemu dobar otpor nasih igraca jakoj hrvatskoj, jer se zna da su oni jedni od favorita na EP i ova igra ohrabruje sigurno.
Kakve veze ima sto su na semaforu bili gosti, sve proteklo u izvanredno korektnom duhu, gledatelja je bilo i za jedne i druge (bilo bi ih vjerujem i duplo vise da se nije u isto vrijeme igralo finale Memorijala Gojka Šuška), bila i BH zastava na tribini pa nikom nista.
Ne vidim po cemu se koga tice gdje koga srce vuce ili tehnikalije poput domacina i gosta na semaforu ili sto je sve proslo vise nego korektno i sto su aplauz dobili i jedni i drugi za svoje predstave za jednu jako dobru utakmicu, vaznije izgleda napisati da su gosti u Širokom, nek se nesto nadje za prigovoriti za jasne stvari.

slika
...Život za Široki...

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 08 jul 2013, 12:31

:? Zar je toliko jaka Juzna Koreja pa su na njoj dali 1.5 kvotu protiv nas,a na nas kvota 3 :? Vrijedi li igrat na nas

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 jul 2013, 14:08

admir12345 je napisao/la::? Zar je toliko jaka Juzna Koreja pa su na njoj dali 1.5 kvotu protiv nas,a na nas kvota 3 :? Vrijedi li igrat na nas
Pa ako ih upoređujemo sa njihovom seniorskom reprezentacijom, onda će biti jako nezgodna ekipa, igraju moderan rukomet, brz protok lopte sa puno kontri i većinom imaju dobre golmane koji znaju ludo nekad braniti, imali su i jednog od najboljih šutera Evrope prethodnih godina Yona iz HSV-a, ali sad su malo ofalili.

Ma ništa moramo im umrtviti igru i čvrsto u odbrani, skroz ih usporiti, oni nemaju visinu(tako bi trebalo biti) da tuču iz vana, tako da što duži napadi i ne bi trebalo biti problema, domaći teren,sudije na našoj strani sviđa mi se ta kvota od 3 8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Kenonan
Kontakt:

Post Postao/la Kenonan » 08 jul 2013, 14:23

Svaka cast BiH reprezentaciji na dobroj partiji.

Ova generacija Hrvatske vec standardno pred prvenstvo nije u nekoj sjajnoj formi, pocetak prvenstva docekaju u losem tonusu, prosli put su izgubili od Portugala ali nakon toga se dize brzina i ubacuje se u petu kako prvenstvo ide kraju.

Bice nadam se opet u istom ritmu.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 08 jul 2013, 14:41

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Kakve veze ima sto su na semaforu bili gosti, sve proteklo u izvanredno korektnom duhu, gledatelja je bilo i za jedne i druge (bilo bi ih vjerujem i duplo vise da se nije u isto vrijeme igralo finale Memorijala Gojka Šuška), bila i BH zastava na tribini pa nikom nista.
Ne vidim po cemu se koga tice gdje koga srce vuce ili tehnikalije poput domacina i gosta na semaforu ili sto je sve proslo vise nego korektno i sto su aplauz dobili i jedni i drugi za svoje predstave za jednu jako dobru utakmicu, vaznije izgleda napisati da su gosti u Širokom, nek se nesto nadje za prigovoriti za jasne stvari.

slika
taman htio to napisat!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 08 jul 2013, 14:57

na jos dosta dosta gori nacin se pise i govori o sarajevu, gradu koji je prezivio toliko strahote da bi "imao opravdanja" da bude grad pun nacionalista! ali je sarajevo opet sacuvalo svoju dusu, grad u kojem nisu ruseni vjerski objekti nemuslimana, grad u kojem setaju casne sestre pored pokrivenih muslimanki, grad u kojem na ulici cujes i "milane" i "ante" i "ahmede".

vazno je da ljudi sami nesto provjere i onda sebi naprave sliku a ne da ih TRUJU medije i politicari!

Kenonan
Kontakt:

Post Postao/la Kenonan » 08 jul 2013, 15:33

edinjo-bih je napisao/la:na jos dosta dosta gori nacin se pise i govori o sarajevu, gradu koji je prezivio toliko strahote da bi "imao opravdanja" da bude grad pun nacionalista! ali je sarajevo opet sacuvalo svoju dusu, grad u kojem nisu ruseni vjerski objekti nemuslimana, grad u kojem setaju casne sestre pored pokrivenih muslimanki, grad u kojem na ulici cujes i "milane" i "ante" i "ahmede".

vazno je da ljudi sami nesto provjere i onda sebi naprave sliku a ne da ih TRUJU medije i politicari!
Mani patetike u koju ni sam ne vjerujes.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 08 jul 2013, 15:51

da nezivim skave godine po 3 mjeseca u sarajevu i nebih vjerovao jer je to jedno veliko cudo, a ti neofasisto crkni ;)

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 08 jul 2013, 15:56

PS: zbog bas takvih poput tebe ja nekad pozalim sto mi nismo takve nacionaliste poput 80% srba i hrvata i sto nemrzimo sve sto nije nase, ali onda se sjetim svog kucnog odgoja gdje mi je ubrizgano da se ljudi razlikuju samo na dobri i zli i sjetim se i svog islamskog tj vjerskog odgoja gdje sam naucen da je nacionalizam bolest, pa taman on bio i pro-bosanski.

a tebi zelim da malo odspavas i kad se probudis da skontas da zivis u 21. vjeku :!:

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 08 jul 2013, 16:37

edinjo-bih je napisao/la:PS: zbog bas takvih poput tebe ja nekad pozalim sto mi nismo takve nacionaliste poput 80% srba i hrvata i sto nemrzimo sve sto nije nase, ali onda se sjetim svog kucnog odgoja gdje mi je ubrizgano da se ljudi razlikuju samo na dobri i zli i sjetim se i svog islamskog tj vjerskog odgoja gdje sam naucen da je nacionalizam bolest, pa taman on bio i pro-bosanski.

a tebi zelim da malo odspavas i kad se probudis da skontas da zivis u 21. vjeku :!:
ne ulazeću u vaše bošnjačko-hrvatske trzavice ovo baš pokazuje da si nacionalista, i to onaj najgore vrste prikriveni, samo oni se ovako "odokativno" nabacuju postotcima. ono tipa "imate svojih 24% nečega", "nisu svi loši,ali je takvih 90%" i slične fore :lol:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 jul 2013, 17:37

Hajde postedite nas svi redom,nemojte i ovu temu kvariti kao ostale o tim vasim kompleksima.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 08 jul 2013, 17:47

mislim da su ovi iz ŠB koji su se javili bili sasvim korektni po pitanju utakmice i nevidim razloga da se na ovoj temi uopšte pominje nešto što nema veze sa rukometom, uostalom zaboli me ko je veći balija, ustaša ili četnik !

- preporuka adminima da slične stvari odmah brišu !

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 jul 2013, 19:14

igraju li se utakmice u Skenderiji uopste? je li bilo ikakvih radova u toj dvorani,posto vidim da su se Borik i ova dvorana u Ljubuskom renovirale,a niko nista ne prica sta je sa Skenderijom?

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 08 jul 2013, 19:48

bosnas_ je napisao/la:igraju li se utakmice u Skenderiji uopste? je li bilo ikakvih radova u toj dvorani,posto vidim da su se Borik i ova dvorana u Ljubuskom renovirale,a niko nista ne prica sta je sa Skenderijom?
Pa normalno da se igraju... Zavrsnica turnira i utakmice nase grupe ce se igrati u Skenderiji.....,

Hvala @edinjo na azurnom i ekspeditivnom odgovoru.... Selam i tebi druze ;) :D ...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 jul 2013, 20:34

MrMuscle je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:igraju li se utakmice u Skenderiji uopste? je li bilo ikakvih radova u toj dvorani,posto vidim da su se Borik i ova dvorana u Ljubuskom renovirale,a niko nista ne prica sta je sa Skenderijom?
Pa normalno da se igraju... Zavrsnica turnira i utakmice nase grupe ce se igrati u Skenderiji.....,

Hvala @edinjo na azurnom i ekspeditivnom odgovoru.... Selam i tebi druze ;) :D ...
Zar nije zavrsnica u Zetri?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.