Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 07 jul 2013, 10:13

Neki ljudi ili nece ili su mladi da shvate da "Totti'a" vise nema, ( mozda Buffon, Del Pierro ( cak i u seria B) .. bukvalno to je to) , koliko je Totti imao punuda kroz svoju karijeru ali ostao je u Romi ...

ps: ovo nema nikakve veze sa Pjanicem i sam se nadam da ce u neki "veci klub" preci
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 jul 2013, 11:30

E svasta se moze procitati na ovom forumu,od normalnih postova (koji su rijetkost) do ponizavanja i uvreda na racun nekih ljudi koji nemaju nikakve veze sa temom. Miralem Pjanic je perspektivan fudbaler i buducnost BIH svakako,medjutim stavljati njega u istu recenicu sa Lukom Modricem je apsurdno,te govoriti kako on sa 22g pokazuje nesto sto Modric nikad nece ni moci itd. Svako ko gleda sa neutralne strane,svjestan je da je Luka Modric u pet najkreativnijih i najboljih igraca na svojoj poziciji,igrac koji u svakom timu pa tako i u Realu treba da igra u prvih 11.Pjanic sa druge strane,tek treba da pokaze da je igrac za velike domete,pa u najvaznijoj utakmici sezone,odnosno finalu italijanskog kupa momak je presjedio na klupi.Naravno,nas narod i novinari odmah su poceli spekulisati da je povrijedjen bio itd,no budimo realni i zapitajmo se da l' je uopste zasluzio da bude u prvih 11 u tom finalu? Zna se kad je bio povrijedjen,a i kad je sjedio na klupi a bio je zdrav i to ne treba brkati. Pred Miralemom je buducnost,i potrebne su mu jos 2-3 sezone u Romi da postane top igrac,a ne da sad ode u nekog veceg giganta i svaku sestu utakmicu odigra,realno tako bi bilo da ode sad recimo u Real. Naprijed Luka,naprijed Miraleme,vi ste ponosi svojih drzava,i da bog da Miralem dostigne nekad Lukin nivo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 jul 2013, 11:39

Sabinho je napisao/la:E svasta se moze procitati na ovom forumu,od normalnih postova (koji su rijetkost) do ponizavanja i uvreda na racun nekih ljudi koji nemaju nikakve veze sa temom. Miralem Pjanic je perspektivan fudbaler i buducnost BIH svakako,medjutim stavljati njega u istu recenicu sa Lukom Modricem je apsurdno,te govoriti kako on sa 22g pokazuje nesto sto Modric nikad nece ni moci itd. Svako ko gleda sa neutralne strane,svjestan je da je Luka Modric u pet najkreativnijih i najboljih igraca na svojoj poziciji,igrac koji u svakom timu pa tako i u Realu treba da igra u prvih 11.Pjanic sa druge strane,tek treba da pokaze da je igrac za velike domete,pa u najvaznijoj utakmici sezone,odnosno finalu italijanskog kupa momak je presjedio na klupi.Naravno,nas narod i novinari odmah su poceli spekulisati da je povrijedjen bio itd,no budimo realni i zapitajmo se da l' je uopste zasluzio da bude u prvih 11 u tom finalu? Zna se kad je bio povrijedjen,a i kad je sjedio na klupi a bio je zdrav i to ne treba brkati. Pred Miralemom je buducnost,i potrebne su mu jos 2-3 sezone u Romi da postane top igrac,a ne da sad ode u nekog veceg giganta i svaku sestu utakmicu odigra,realno tako bi bilo da ode sad recimo u Real. Naprijed Luka,naprijed Miraleme,vi ste ponosi svojih drzava,i da bog da Miralem dostigne nekad Lukin nivo.
Bravo za post!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

sulja
Kontakt:

Post Postao/la sulja » 07 jul 2013, 14:54

luka 27 godina real madrid,4 gola,7 asista
miralem pjanić 23 godine roma,3 gola,4 asista.luka igra kao zadnji vezni,pjana 40% utakmica kao winger,30% of vezni,30 centralni.luka iako igra dosta defenzivniju rolu,ipak skupio više asista,i golova nego pjanke.meni nekako čudno da se pjanića,koji ima 23 godine doživljava kao mladog talenta.mladi talenti su kova,verati,halilo,.,. a ne igrač sa 23 godine na ledjima.pjanić nikada neče dostignuti lukin nivo,jer jednostavno nije taj kalibar.mali kova je puno bolji i kompletniji veznjak iako 5 godina mladji od pjanića.godine lete,a pjanić sve manje i manje igra,u nikad slabijoj romi.u anketi borusijinih navijača,pjanić dobio tek 6% glasova,eriksen na drugoj strani 94%.možemo se kladiti,da pjanića nikada nečemo gledati u nekom ozbiljnom klubu.on je staromodan veznjak,kaoji u modernom nogometu nema šta tražiti.ne vidim ni jedan veliki klub,u kojem bi pjanić mogao igrati u prvom sastavu.real,barca,bayerm,borusia,milan,juve,chealsi,united,liverpol,totenham,psg,monaco svi ti klubovi imaju na klupi bolje igrače od pjanića.vjerujte mi,niko izvan bosne ne doživljava pjanića kao svetsku klasu.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 jul 2013, 14:58

sulja je napisao/la:luka 27 godina real madrid,4 gola,7 asista
miralem pjanić 23 godine roma,3 gola,4 asista.luka igra kao zadnji vezni,pjana 40% utakmica kao winger,30% of vezni,30 centralni.luka iako igra dosta defenzivniju rolu,ipak skupio više asista,i golova nego pjanke.meni nekako čudno da se pjanića,koji ima 23 godine doživljava kao mladog talenta.mladi talenti su kova,verati,halilo,.,. a ne igrač sa 23 godine na ledjima.pjanić nikada neče dostignuti lukin nivo,jer jednostavno nije taj kalibar.mali kova je puno bolji i kompletniji veznjak iako 5 godina mladji od pjanića.godine lete,a pjanić sve manje i manje igra,u nikad slabijoj romi.u anketi borusijinih navijača,pjanić dobio tek 6% glasova,eriksen na drugoj strani 94%.možemo se kladiti,da pjanića nikada nečemo gledati u nekom ozbiljnom klubu.on je staromodan veznjak,kaoji u modernom nogometu nema šta tražiti.ne vidim ni jedan veliki klub,u kojem bi pjanić mogao igrati u prvom sastavu.real,barca,bayerm,borusia,milan,juve,chealsi,united,liverpol,totenham,psg,monaco svi ti klubovi imaju na klupi bolje igrače od pjanića.vjerujte mi,niko izvan bosne ne doživljava pjanića kao svetsku klasu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 07 jul 2013, 15:03

sulja je napisao/la:.
slika
Ne prdi bogati.

Mire je uglavnom igrao kao CM. Luka je igrao cesto kao i ofanzivni vezni. + vise utakmica imao pa nema neku ludu statistiku.Tacnije luka igrao 44 utakmice a Pjanic 27.
Statistika u ligama: Mire 3 gola 5 asista. Luka 3 gola 3 asista

Mireta su povrede syebale. Onda dok uhvati formu nova povreda. Zato se i nije pokazao u najboljem svijetlu. Ako bude imao ovako u nastavku problema sa povredom nece napraviti veliku karijeru i to je to. Ukoliko odigra sezonu bez povrede il nekom manjom. Odmah leti za englesku.
Miralem Pjanic: Created a chance, on average, every 30 minutes in Serie A last season; only 3 players did so more often (20+ appearances)

sulja
Kontakt:

Post Postao/la sulja » 07 jul 2013, 17:41

po meni su rakitić i kova bolji igrači,a kamoli luka,kojeg je real ,platio 40 miljki,i koji je jedan od top5 kreativnih veznjaka u svjetu.pjanić ima potencial da postane solidan igrać,ali ne vjerujem da ima potenciala za bayern,real,barcu,man u,i ostale velikane eu nogometa.on je sa 23 godina rezerva u romi,8. ekipi serie a.osim zenita nijedan klub nije pokazao ozbiljnog zanimanja za pjanića.borusia se malo umješala,ali pjanić jim je bio tek 4,5 opcija,ustvari plan C,D ovog prijelaznog roka.pjanić če u ovoj sezoni napuniti 24 godine,luka je u tim godinama več bio vodja tottenhama i vrijedio 20 mil eura.meni pjanke sve više liči na niku kranjčara

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 07 jul 2013, 17:43

sulja je napisao/la:po meni su rakitić i kova bolji igrači,a kamoli luka,kojeg je real ,platio 40 miljki,i koji je jedan od top5 kreativnih veznjaka u svjetu.pjanić ima potencial da postane solidan igrać,ali ne vjerujem da ima potenciala za bayern,real,barcu,man u,i ostale velikane eu nogometa.on je sa 23 godina rezerva u romi,8. ekipi serie a.osim zenita nijedan klub nije pokazao ozbiljnog zanimanja za pjanića.borusia se malo umješala,ali pjanić jim je bio tek 4,5 opcija,ustvari plan C,D ovog prijelaznog roka.pjanić če u ovoj sezoni napuniti 24 godine,luka je u tim godinama več bio vodja tottenhama i vrijedio 20 mil eura.meni pjanke sve više liči na niku kranjčara

Rakitic i Kova :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaobidi temu :oops: :oops:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 07 jul 2013, 17:44

sulja je napisao/la:po meni su rakitić i kova bolji igrači,a kamoli luka,kojeg je real ,platio 40 miljki,i koji je jedan od top5 kreativnih veznjaka u svjetu.pjanić ima potencial da postane solidan igrać,ali ne vjerujem da ima potenciala za bayern,real,barcu,man u,i ostale velikane eu nogometa.on je sa 23 godina rezerva u romi,8. ekipi serie a.osim zenita nijedan klub nije pokazao ozbiljnog zanimanja za pjanića.borusia se malo umješala,ali pjanić jim je bio tek 4,5 opcija,ustvari plan C,D ovog prijelaznog roka.pjanić če u ovoj sezoni napuniti 24 godine,luka je u tim godinama več bio vodja tottenhama i vrijedio 20 mil eura.meni pjanke sve više liči na niku kranjčara
haha al baš si našao poredit sa hrvatskim igračima ma nea...šta je modrić uradio u tottenhamu kad je bio vođa???
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 07 jul 2013, 18:03

sulja je napisao/la:po meni su rakitić i kova bolji igrači
slika

elansa
Kontakt:

Post Postao/la elansa » 07 jul 2013, 22:31

idi u svoju milu ...

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 07 jul 2013, 22:43

Gori ste vi što se raspravljate sa tim cirkusantom .

Ostao u Romi ili otišao negdje Pjana će ove sezone konačno da pokaže puni potencijal.

sulja
Kontakt:

Post Postao/la sulja » 08 jul 2013, 12:21

adisice doveo tootenham u ligu prvaka.

nedo77
Kontakt:

Post Postao/la nedo77 » 08 jul 2013, 12:34

pomeni ko stručnjaku ibričić je puno bolji od pjanića a i miske jer pjanić godišnje odigra 2-3 utakmice dobro ostalo loše

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 08 jul 2013, 12:45

sulja je napisao/la:adisice doveo tootenham u ligu prvaka.
Ajd dobro on je sam igrao za Tottenham...i nauči se pisat TOTTENHAM.Tema je Pjanić hebe mi se za tog goluma
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 jul 2013, 12:53

Cartman je napisao/la:Nije pocelo radi tog jednog komentara, nego stalno se nesto ovdje prica negativno o Modricu kao igracu i covjeku, a nije mi jasno zasto. Zato sam reagovao, a nisam Hrvat ni 1%.
Sto se prica? Jesi se ikad to zapitao?
Zato sto se Mire omalovazava da bi se digao Modric. Ko je nama Modric? Niko i nista a Pjanke nam je Tito i partija.
Dakle kada je Pjanke sa 19 godina izbacio Real na Bernabeu Modric je u tim godinama ganjao curice po Mostaru i znojio se protiv Orašja, Posušja i ostalih taraba.
Dalje, Modric je izvikan igrac, i previse, ta cijena od 40 miliona je napuhana do bola, ako 3 gola i par asista vrijedi tolike pare tada je cijena za Ronalda i Mesija 10 puta veca.
Pjanic da ima menadzera ko Modric bi vec sada bio u Realu, covjek se zezno da ode u Rim i ima problema sa povredama, pa ne mogu vjerovat da je odbio Arsenal zbog Rome.
Pjanke je svjetska klasa, koja jos nije u punom svjetlu pokazala svoj potencijal, a mana mu je sto je Bosanac kao i Begovicu i to ga koci da predje u neki puno bolji klub.

Nadjite na internetu sta je Ivica Osim rekao u Zagrebu za Modrica za vrijeme SP2006 godine. Decko je dobar igrac ali da je tolika klasa kojom ga neki predstavljaju i nije.
Jedan Dario Srna je za njega institucija i teze mi je zamisliti Hrvatsku repku bez Srne nego bez Modrica.

Dok se ne postavimo kao Hrvati i govorimo kako su DZeko, Pjanic, Lulic najbolji na svijetu nece nas niko ni cijeniti.
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 08 jul 2013, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 jul 2013, 12:55

sulja je napisao/la:adisice doveo tootenham u ligu prvaka.
tUtenhem. :lol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 08 jul 2013, 13:04

ako to sve nije jedan lik, ovdje će se voditi velika bitka između nedimka, sulje i majstora :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 08 jul 2013, 16:46

JTS je napisao/la:ako to sve nije jedan lik, ovdje će se voditi velika bitka između nedimka, sulje i majstora :lol:
Pa majka mu stara zar je tesko upratiti ko tipka slova sa kvacicama, nema ovdje puno raje koja ih koristi...
Lako je to provaliti i bez "MAC adrese ili ip-a" ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2013, 19:14

bhsport je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Nije pocelo radi tog jednog komentara, nego stalno se nesto ovdje prica negativno o Modricu kao igracu i covjeku, a nije mi jasno zasto. Zato sam reagovao, a nisam Hrvat ni 1%.
Sto se prica? Jesi se ikad to zapitao?
Zato sto se Mire omalovazava da bi se digao Modric. Ko je nama Modric? Niko i nista a Pjanke nam je Tito i partija.
Dakle kada je Pjanke sa 19 godina izbacio Real na Bernabeu Modric je u tim godinama ganjao curice po Mostaru i znojio se protiv Orašja, Posušja i ostalih taraba.
Dalje, Modric je izvikan igrac, i previse, ta cijena od 40 miliona je napuhana do bola, ako 3 gola i par asista vrijedi tolike pare tada je cijena za Ronalda i Mesija 10 puta veca.
Pjanic da ima menadzera ko Modric bi vec sada bio u Realu, covjek se zezno da ode u Rim i ima problema sa povredama, pa ne mogu vjerovat da je odbio Arsenal zbog Rome.
Pjanke je svjetska klasa, koja jos nije u punom svjetlu pokazala svoj potencijal, a mana mu je sto je Bosanac kao i Begovicu i to ga koci da predje u neki puno bolji klub.

Nadjite na internetu sta je Ivica Osim rekao u Zagrebu za Modrica za vrijeme SP2006 godine. Decko je dobar igrac ali da je tolika klasa kojom ga neki predstavljaju i nije.
Jedan Dario Srna je za njega institucija i teze mi je zamisliti Hrvatsku repku bez Srne nego bez Modrica.

Dok se ne postavimo kao Hrvati i govorimo kako su DZeko, Pjanic, Lulic najbolji na svijetu nece nas niko ni cijeniti.
Eh moj brate,ja bih rekao da je obrnuto,svi spominju Mdrica u Fazonu ako on moze igrati za Real kako Pjanic ne moze...To je 1000% tako,i eto Pjanic je izbacio Real,Modric je izbacio ManU prosle sezone,Mandzukic donio pehar LP Bayernu a uospte u tim utakmicama nisu bili ni priblizno centralne figure u svojim timovima. Osim je to rekao za Modrica kad je imao 21 godinu,a opet sta je rekao Sir Alex Ferguson za Modrica? "Sir Alex Ferguson: Luka Modric has same qualities as Paul Scholes" :!: Uz duzno postovanje,Fergi je ipak daleko poznatije ime od Osima,da ne nabrajam sta su drugi treneri rekli za Modrica.Budimo malo realni majku mu Modric je Hrvat ali je igracina vrhunska i zasluzeno je tu gdje jeste,i kad je dosao u super jaki Tottenham bio je nezamjenjiv do svog odlaska.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Tihi i 10 gostiju.