Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
njegova jedina dobra utakmica u dresu Intera...adointer je napisao/la:ja se samo sjetim one utakmice protiv Juventusa,,nije Yutu mogao ni Nagatomo zaustavit a kamoli Lichsteiner(koji je trebao bar 3x dobit crveni u onoj utakmici)
Ave Tahire...Carli je napisao/la:Ave Tahire, ave!
Ima, ima. Prema SKY-u ruski Zenit poslao je ponudu u vrijednosti od 18M eura.SiamoNoi je napisao/la:Ave Tahire...Carli je napisao/la:Ave Tahire, ave!
Najbolje da će Pereira ispred Nagatoma bit.E svašta...
Bit će tu i Ranocchia u prvoj,nema brige uopće.Ponuda tako i tako za njega nema (bar ne još).
zasto trgovac ne smije da prodaje ono sto on zeli?mogao je i da napise Juve Merda pa ne bi znacilo da Juve Merda igra za InterAndrej je napisao/la:eto i dres izasao a nije ni potpisao![]()
![]()
shinter style
Ovo ti je s oficijalne stranice inter.it,dostupan trzistu prije pocetka mercata bio.. Koji mozak braateAndrej je napisao/la:eto i dres izasao a nije ni potpisao![]()
![]()
shinter style
i ja mislim da je inter.it na stare dresove napisao njegovo ime,,kada nije ni igrao,,neki lik prodaje danas na stolovima ispred Appiano Gentile i ti si skontao da je sa zvanicne stranice Intera,,bravo ti ga na kontaluFG14 je napisao/la:Ovo ti je s oficijalne stranice inter.it,dostupan trzistu prije pocetka mercata bio.. Koji mozak braateAndrej je napisao/la:eto i dres izasao a nije ni potpisao![]()
![]()
shinter style
a ja mislio ti dusman neki,stavi Avatar!FG14 je napisao/la:Hajd' ti pojam sarkazma malo proguglaj ziv bio.
pa nije jos zvanicno,bice predstavljen tek 10og valjda,,evo pozvanih za Pinzolo:patriota_90 je napisao/la:Sta se čeka sa ovim Ikardijem zna li iko, koliko vidim nema ga još na popisu.?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.