FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

corleone87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la corleone87 » 08 jul 2013, 13:36

Evo najave na Metalistovoj stranici,malo su nas nahvalili sa nabrojanim titulama koje smo osvojili. :D

http://en.metalist.ua/news/5509.html
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 08 jul 2013, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 08 jul 2013, 13:42

Šta mislite koji će rezultati biti ali realno danas u današnjem duelu, da vidimo stvarno šta ljudi očekuju od Plzena:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 08 jul 2013, 13:43

Danas hladno prolazi X2 ;)

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 08 jul 2013, 14:02

DzoleZeljo je napisao/la: Sta da ti kazem. Grad je postao 80% doseljenicki. Eto, skoro pa cemo postati drugi NEW YORK, svega ima, samo Sarajliju ces prije naci u Pekingu (ziva istina iz zivotnog iskustva), Berlinu, DC-u, Londonu, Dubaiju samo veoma tesko u Sarajevo. Nije sada da se ovim doseljenicima nabija na zivot sto su dosli, jer ih je zivot, rat ili nesto trece natjeralo, ali vise je poznata cinjenica da ti doseljenici nemaju gradske kulture, vec samo praktikuju nacin zivota koji jedini znaju. Tako, fakticki ti ne mozes od nekoga ocekivati, ko nije naucio da se Zeljo voli, i da se na Zelju ne ide zbog rezutlata, prijatelja ili nekog treceg, vec sto se voli i postuje.

Mozda jedino kada se promijene dvije ili tri generacije, pa djeca ovih doseljenika dobiju taj ostecaj jer oni sada zive tu, osim ako prije ne odu negdje drugu, a vjerovatno je tako.

EDIT: Samo da pitam ove koji misle da ce nama pozija nosioca, nesto vise znaciti po pitanju transfera. Recimo, evo ove godine nas potrefilo da smo nosioci. Od kojih finansijskih sredstava vi ocekujete da mi dovedemo pojacanja koji svi tako zeljno ocekuju? Pa valjda da smo u poziciji da dovodimo i kupujemo, davno bi se spremali profesionalno za ligu prvaka a ne za izlet u ligu prvaka!
Kako te bolan nije sramota,pozavidjeo bi ti i ovaj poznati velikan Paul Joseph Goebbels.
Sarajevo ima oko 400.000 stanovnika,a sira okolina oko pola miliona ljudi a na utakmice Zelje i Sarajeva se skupi po 2-3000 ljudi.Od tih 2-3000 ljudi racunaj da sigurno svaku tekmu ima bar neka manja grupica manijaka od Gracanice,Zivinica,pa sirom Bosne i Hercegovine.Kazes da ti doseljenici ne praktikuju gradski zivot,obicaje i slicno.Doseljenika nije sigurno 400-500 hiljada ljudi sramoto pa te pitam gdje je ta gradska raja.Jel moguca da ta kulturna,obrazovana i gradska raja sarajeva napuni 5-6000 na dva stadiona.Ljudi sirom BiH koji vole Zelju prejebu na desetine kilometara i dodju da ga gledaju a ta tvoja gradska raja ne moze kurcem maket u svom gradu.Nisu doseljenici klosaru 400 000 ljudi i takvi kao ti samo imaju potrebu da prozivaju ljude koji dodju sa strane i uspiju a ti jedino s cim se mozes pohvaliti je da si lafo neki starosjedioc u Sarajevu.To sto je drzava u kurcu,sto narod nema para,sto je igra na terenu kurcevaca,sto je marketing sranje,sto je interes ljudi za fudbalom nikakav i sto ima milion drugih razloga zasto gradska raja ne moze napuniti stadion od deset hiljada ti nasao razlog u doseljenicima.Fino si poceo i ti a i oni koji ti salutiraju,i vjeruj da ces sa takvim koridskim razmisljanjem jako doprinjeti Zelji na taj nacin sto ce ti klub pocet prezirati ljudi koji nisu iz Sarajeva i koji su dosljaci pa onda ti i gradska raja punite **** moj na tribinama.Koliki je kapacitet te gradske raje i koliko ste lafo obrazovani i puni ljubavi prema Zelji govori i podatak da po prosjeku napunite 2-3 milje ljudi.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Tesla
Kontakt:

Post Postao/la Tesla » 08 jul 2013, 14:06

Metalist najvjerovatnije sa rezervama, u srijedu igraju generalku sa Rubinom iz Kazana.

Tesla
Kontakt:

Post Postao/la Tesla » 08 jul 2013, 14:08

DzoleZeljo je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Znas kako ja vidim te posjete utakmicama... Organizuj koridu umjesto utakmice i imat ces 40.000 svaku koridu, svaki 2 vikend, samo nek je dzaba ulaz uz prigodnu cijenu PIVI... Isto tako, kulturna muzika, Tifa, 2-3000 ljudi, Gile, grand, kic i sund 40.000... Seljaci, ne znaju sta je kultura utakmica, ocekivanje svemirskih igraca, pogresni idoli (Manchester, Bayern...), nacionalna zatupljenost...

P.S. Aco je na malo kulturniji nacin ovo isto objasnio, ali tako sam i ja pokusavao, pa ne ide, smire se 1h pa nastave po istom...
Sta da ti kazem. Grad je postao 80% doseljenicki. Eto, skoro pa cemo postati drugi NEW YORK, svega ima, samo Sarajliju ces prije naci u Pekingu (ziva istina iz zivotnog iskustva), Berlinu, DC-u, Londonu, Dubaiju samo veoma tesko u Sarajevo. Nije sada da se ovim doseljenicima nabija na zivot sto su dosli, jer ih je zivot, rat ili nesto trece natjeralo, ali vise je poznata cinjenica da ti doseljenici nemaju gradske kulture, vec samo praktikuju nacin zivota koji jedini znaju. Tako, fakticki ti ne mozes od nekoga ocekivati, ko nije naucio da se Zeljo voli, i da se na Zelju ne ide zbog rezutlata, prijatelja ili nekog treceg, vec sto se voli i postuje.

Mozda jedino kada se promijene dvije ili tri generacije, pa djeca ovih doseljenika dobiju taj ostecaj jer oni sada zive tu, osim ako prije ne odu negdje drugu, a vjerovatno je tako.

EDIT: Samo da pitam ove koji misle da ce nama pozija nosioca, nesto vise znaciti po pitanju transfera. Recimo, evo ove godine nas potrefilo da smo nosioci. Od kojih finansijskih sredstava vi ocekujete da mi dovedemo pojacanja koji svi tako zeljno ocekuju? Pa valjda da smo u poziciji da dovodimo i kupujemo, davno bi se spremali profesionalno za ligu prvaka a ne za izlet u ligu prvaka!
Jadan si. Zbog takvih smradova kao što si ti nije ni čudo da raja zaobilazi stadion.

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 08 jul 2013, 14:09

Tesla je napisao/la:Metalist najvjerovatnije sa rezervama, u srijedu igraju generalku sa Rubinom iz Kazana.

Nece ni kod nas biti nista bolji sastav, sta treba neko da se povrijedi!!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 jul 2013, 14:16

@arhimed89 - Vidi nesto, ja tebe u postu ne vrijedem (Kao sto ti mene nazivas "klosarom", jer ocigledno da te nesto u mom postu debelo pogodilo, pa na taj nacin mogu da svatim tvoju reakciju, ali ta reakcija ne opravdava tvoj nastup), vec normalno vodimo raspravu na ovu tematiku. Posto se pravis veliki pametnjakovic, reci mi sljecede? Odakle ti sa jedne teme, gdje govorimo o doseljenicima u Sarajevu, koji jednostavno receno nemaju taj ostajecas da idu na Zelju jer se Zelju prvenstveno voli i postuje a ne gleda, ode na temu o ljudima koji prate Zelju iz drugih gradova? (Koje ljude ja opste nisam ni spominjao, gdje opet dolazimo do zakljucka da prvenstveno ne citas sta pise, i uzvracas na prvu, a kada je tako, onda je bilo kakva rasprava, nemoguca)

Pazi nesto, ja ti opet ponavjam, ja nikoga nisam vrijedao, i ja sam ti samo rekao istinu, samo sto vecina raje ne zeli to sebi da prizna. Ja sam uvijek otvoren bio i uvek cu ostati otvoren, a prvenstveno cu stajati iz svega sto ja napisem.

Usput, zaboravih ti napisati, hvala ti na komplimentu u vezi Paula Josepha Goebbelsa. ;)

Dakle, da sada ni ja ne idem pravise sa teme, ja ti mogu oprostiti vrijedaje, ali sumljam da ce ti ACo sljedece, jer nije u skladu sa propisima foruma. ;)

@Tesla - Zasto je neko "jadan" jer ima svoje videnje? Vidis, to ti je nasa klasicna balijska politika, a neko ne misli kao ti, onda je neko "jadan"!

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 08 jul 2013, 14:28

Prije svega, pozdrav svima, pratim godinama ovaj forum, nisam pisao, jer se imalo sta i procitati, bilo je lijepih rasprava, informacija i sl. Mozda pisem u pogresno vrijeme, svakim danom je sve gore, i nazalost, budala je zasjenila pametnog, i malo se paznje posvecuje pametnim postovima, i normalnim raspravama.

Konstantno pljuvanje nasih igraca mi narocito smeta, prije svih Colic E, Jamak, pa i ostali su na meti pljuvaca. Cinjenica je, sve ostalo je suplja prica i mlacenje prazne slame, da su nam ti igraci donjeli mnogo trofeja ovih godina, ucinili nas posebnim, i dali nam sansu da im na ovakav nacin vracamo, ipak smo mi ljudi, pohlepna stvorenja. Svaki igrac, pa i onaj na klupi, je "krivac" za te trofeje, svi su oni bili, neki su i dalje, kotacic u masini, nasoj "plavoj lokomotivi" i zasluzuju, ako nista, bar postovanje. Svako je dobar u necemu i doprinosi konacnom uspjehu kolektiva, uspjeha je, mora se priznati, i bilo.

Sto se tice Plzena, prosle sezone sam pratio nekoliko utakmica te ekipe, mozda necu reci nista novo, ali iznjecu neko svoje vidjenje te ekipe:

Prije svega su dominantni u posjedu lopte, gotovo uvijek napadaju s osam ili devet igraca i prave mnogo sansi. Glavna poluga im je kapiten, igrac s brojem deset, Horvat. Mislim da u Italiji igraca slicnih karakterisitka zovu "regista." Jednostavno, svaka lopta, svaki napad krecu od njega, tesko je vidjeti neki napad koji ne krece od Horvata. Taj igrac im je definitivno glavna poluga, i pravi lider na terenu.

Dalje, izuzetno su opasni po krilima, posebno desna strana, prijmjetio sam jednog igraca, nisam mu zapamtio ime, ali veoma agilan, prodoran i odlican centarsut, mogli bi imati s njim posebnih problema. Dodao bih jos lijevog beka, cesto je u napadu, i posjeduje nezgodan centarsut.

Pamtim jednu utakmicu, cini mi se da su izgubili od Slavie kuci, ili nerjeseno, uglavnom nisu podbjedili. Mnogo sansu koje su stvarali krilini igraci, i Horvat, ali realizacija je izostala, mislim da u tom segmentu nisu bas najjaci. Mnogo promasaja, ali i mnogo sansi. Ponovo spominjem, da napadaju s gotovo cijelom ekipom, i najslabija karika je definitivno odbrana ekipe. Slavia kada je god presla centara stvarala je neku priliku ili polupriliku, iako su napadali s jednim ili dva igraca. Naravno, napadac Slavie je bio izuzetno kvalitetan i opasan, i mislim da to Adilovic nije, potpuno su razliciti profili igraca.

Sto se tice nase ekipe, mislim da je sve receno, sto od "pljuvaca" sto od "vjernih" simpatizera. Nikad slabiji! To je cinjenica. Naravno, da nade ima, ja se bar nadam. Sto da ne ? Mislim da Adilovic ne bi trebao poceti ovu utakmicu, samo zbog toga sto nam treba neko brz, neko dobar u igri "jedan na jedan" a to je Armin Hodzic.

Na kraju, jos jedan pozdrav svima, i oprostite na duzem postu, ali ne znam drugacije, nadam se da sam bar nesto napisao, da nije samo hrpa rijeci. Mi moramo ostati iza ove ekipe, bar mi da se ne predamo, i da ih podrzimo, ako nista bar do jos jedne titule, i nadati se da cemo biti nosioci sljedece godine, ova ekipa i Amar su zasluzili podrsku, zaduzili su nas mnogo,

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 08 jul 2013, 14:29

@Dzole, nisi u pravu... Ja nisam iz Sarajeva, rodjen sam u drugom kantonu, a u Sarajevu sam zavrsio srednju i fax... Idem skoro svaku tekmu Zelje ako sam slobodan za vikend jer sam inace odbojkaski sudija. Sve ostale sam tu, Bosna sarajevska, Branitelj, male, velike, kup, evropske, prijateljske, treninzi, itd. Meni ljubav prema Zelji nije usadjena, nego sam je prepoznao u sebi, naravno na osnovu nekih desavanja, simpatija, itd... Ja za sebe mislim da sam normalan, volim izlaske, volim navijati za klub koji je "moj", volim druzenja, kafe, sport, itd. itd. Eh sad, imam koliko hoces prijatelja, sto manijaka, sto pitara, svi oni uvijek imaju neki ebeni razlog sto ne idu na utakmicu, te izlazak navece, te ima kuci bolja tekma, te se trebaju kupati, te ce im doci rodbina, te nemaju para, te ovo, te ono...

Ja sam htio reci, nisu problem doseljenici, problem je sta danasnja omladina voli, sta je popularno... Facebook je popularan, like-ovi na klixu su popularni, komentarisanje Zeljine pobjede ili poraza na Zeljinom forumu su popularni, Gile je popularan, farma je popularna, biti cool je popularno... Nije popularno otici na utakmicu, pripadajuci istom cilju: ŽELJI, nije popularno ocekivati utakmicu, nije popularno da se osjecas posrano kad ti klub izgubi, nije popularno staviti sliku Svrake, Kvesica ili Zolotica, vec Ronalda, Messija, macke, psa, koktela, furacke poze, auta, bicikla, itd. itd. Fazon je sto smo kolektivno zatucani, ne mi koji idemo na utakmice i koji smo svjesni svog okruzenja, vec ovi sto zive u Dobrosevicima a zamisljaju da su u Las Vegasu pa im je isfur otici na Zelju, zamisljajuci da su katalonci cijeli zivot, a nit su katalonci, nit su amerikanci vec ebeni manijaci... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 jul 2013, 14:34

Baja_Zvjerka je napisao/la:@Dzole, nisi u pravu... Ja nisam iz Sarajeva, rodjen sam u drugom kantonu, a u Sarajevu sam zavrsio srednju i fax... Idem skoro svaku tekmu Zelje ako sam slobodan za vikend jer sam inace odbojkaski sudija. Sve ostale sam tu, Bosna sarajevska, Branitelj, male, velike, kup, evropske, prijateljske, treninzi, itd. Meni ljubav prema Zelji nije usadjena, nego sam je prepoznao u sebi, naravno na osnovu nekih desavanja, simpatija, itd... Ja za sebe mislim da sam normalan, volim izlaske, volim navijati za klub koji je "moj", volim druzenja, kafe, sport, itd. itd. Eh sad, imam koliko hoces prijatelja, sto manijaka, sto pitara, svi oni uvijek imaju neki ebeni razlog sto ne idu na utakmicu, te izlazak navece, te ima kuci bolja tekma, te se trebaju kupati, te ce im doci rodbina, te nemaju para, te ovo, te ono...

Ja sam htio reci, nisu problem doseljenici, problem je sta danasnja omladina voli, sta je popularno... Facebook je popularan, like-ovi na klixu su popularni, komentarisanje Zeljine pobjede ili poraza na Zeljinom forumu su popularni, Gile je popularan, farma je popularna, biti cool je popularno... Nije popularno otici na utakmicu, pripadajuci istom cilju: ŽELJI, nije popularno ocekivati utakmicu, nije popularno da se osjecas posrano kad ti klub izgubi, nije popularno staviti sliku Svrake, Kvesica ili Zolotica, vec Ronalda, Messija, macke, psa, koktela, furacke poze, auta, bicikla, itd. itd. Fazon je sto smo kolektivno zatucani, ne mi koji idemo na utakmice i koji smo svjesni svog okruzenja, vec ovi sto zive u Dobrosevicima a zamisljaju da su u Las Vegasu pa im je isfur otici na Zelju... ;)
E vidite "vi" drugi pametnjakovici. Ovo je vec normalan odgovor i normalna diskusija bez ikakvog vrijedanja. Bravo Baja ;)

Ja nikoga ne osudujem, niti omalozavam jer ti doseljenici su dosli ovdje jer ih je zivot na to natjerao. Ja cu ipak ostati pri onom svom, ali takoder postujem tvoj post i tvoje videnje. ;)

Ja mozda kao individua imam malo drugacije poglede na to, mozda ce se pojedinci sloziti, mozda nece, ali kako god, treba postovati prije svega, svacija misljenja i videnja.

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 08 jul 2013, 14:39

aleksandar_veliki je napisao/la:
Radmilo je napisao/la:Da igraš lopte ne prvo kolo protiv travnika pun stadion bude ti odigraš 1-1 i oni što su i nakanili se došli neće sljedeći put oidmah pola raje manje na stadionu to je do ekipe, igrača i svega okolo tima.
O cemu ti Radmilo, ma o cemu vi svi. Zasto istini ne pogledate u oci. Sarajevo jednostavno nije sportski grad, ovdje se na sportska desavanja dolazi samo jednu godinu, ono kada kao nesto krene. Tada je to furka, a nakon toga ti i slicni samo trazite izgovore kako ne biste dosli na utakmicu. Prije osam godina niste dolazili jer nema rezultata, sad ne dolazite jer igra nije leprsava, sutra necete dolaziti jer nema klinaca iz Zelje, a kada oni tu budu onda necete dolaziti jer ko ce gledati klocove iz Zeljine skole. Sta hocete vi, sta vi mislite da drugi ne treniraju, da se ne bave fudbalom. Sta vi mislite da je stanje u vasem klubu bajno. Iskreno, ljubite tabane, lizite nozne prste Osimu i molite Boga da ne ode. Najveci uspjeh u zivotu vam je sjesti ispred compa i iskazati svoj vid nezadovoljstva. A ustvari, veze s vezom nemate. Ne valjaju vam igraci jer pobogu ne mogu do grupne faze Lige prvaka. Shvati, sve što iole valja ide odavde glavom bez obzira, u nasoj ligi ostaju samo oni koji moraju, e od tih koji moraju, najbolji su Zeljini, tako vele statistike i trofeji.
...istina, nažalost :(

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 08 jul 2013, 14:42

DzoleZeljo je napisao/la:@arhimed89 - Vidi nesto, ja tebe u postu ne vrijedem (Kao sto ti mene nazivas "klosarom", jer ocigledno da te nesto u mom postu debelo pogodilo, pa na taj nacin mogu da svatim tvoju reakciju, ali ta reakcija ne opravdava tvoj nastup), vec normalno vodimo raspravu na ovu tematiku. Posto se pravis veliki pametnjakovic, reci mi sljecede? Odakle ti sa jedne teme, gdje govorimo o doseljenicima u Sarajevu, koji jednostavno receno nemaju taj ostajecas da idu na Zelju jer se Zelju prvenstveno voli i postuje a ne gleda, ode na temu o ljudima koji prate Zelju iz drugih gradova? (Koje ljude ja opste nisam ni spominjao, gdje opet dolazimo do zakljucka da prvenstveno ne citas sta pise, i uzvracas na prvu, a kada je tako, onda je bilo kakva rasprava, nemoguca)

Pazi nesto, ja ti opet ponavjam, ja nikoga nisam vrijedao, i ja sam ti samo rekao istinu, samo sto vecina raje ne zeli to sebi da prizna. Ja sam uvijek otvoren bio i uvek cu ostati otvoren, a prvenstveno cu stajati iz svega sto ja napisem.

Usput, zaboravih ti napisati, hvala ti na komplimentu u vezi Paula Josepha Goebbelsa. ;)

Dakle, da sada ni ja ne idem pravise sa teme, ja ti mogu oprostiti vrijedaje, ali sumljam da ce ti ACo sljedece, jer nije u skladu sa propisima foruma. ;)

@Tesla - Zasto je neko "jadan" jer ima svoje videnje? Vidis, to ti je nasa klasicna balijska politika, a neko ne misli kao ti, onda je neko "jadan"!
Ja nisam iz Sarajeva i navijam za Zelju.Ja se uopste nisam nasao uvrijedenim ali ja Zelju kao klub dozivljama na jedan kosmopolitski nacin i filozofija Zelje kao kluba nikad mi u glavi nije dozvoljavala da se u klubu i na tribinama Zelje prave bilo kakve podjele ni po nacionalnosti,ni po obrazovanju ni po statusu u gradu a ni po dosljacima i gradskoj raji.Ovo na bacanje krivice na neke dosljake je za povratiti.Druga stvar je ta da meni Aco nema sta oprostiti,siris netrpeljivost prema cijeloj jednoj grupaciji naroda i mene kao navijaca Zelje to vrijedja jer znam da ces na taj nacin nanijeti veliku stetu klubu jer ce ljudi zbog takvih kao ti zamrziti Zeljeznicar.Ovaj forum je za veliki broj ljudi i navijaca jedini reprezent Zelje i kad takvi kao ti pojedinci pocnu pricati takve price i iznositi takvo smece ljudi ce prvi utisak koji sticu o Zelji i zeljinim navijacima biti taj i prozivat ce sve nas navijace Zelje ksenofobima zbog tvojih budalestina.Vidim da na perfidan nacin sugerises moderatoru da me banuje,neka me banuje,nije mi ni zao sto sam te uvrijedio s obzirom da sramotis sve navijace zelje svojim zatucanim naglabanjima i vrijedjas cijelu jednu skupinu ljudi.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 08 jul 2013, 14:43

Pošto sam se zarekao da neću ništa komentarisati vezano za Plzen, do pred uzvratnu utakmicu i to u slučaju da imamo povoljan rezultat iz prve, samo ću predložiti nešto navijačima.

Zašto se nebi pokrenula neka kampanja navijača, koja će pozivati navijače Želje da odustanu od paljenja baklji za dobrobit kluba?

Nešto u smislu: "Ugasi baklju, upali um!" , "Bodri Želju glasom, a ne bakljom!" "Plati kartu za Želju, a ne za kaznu!"

Mislim da je krajnje vrijeme da se nešto uradi po tom pitanju. Jer ako nije shvaćeno koliku štetu klubu donose baklje onda ne znam šta se još treba učiniti...
Platiš kartu 5 KM, upališ baklju a žejo plati kaznu 5.000 KM... Nema smisla ni logike.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 08 jul 2013, 14:45

Ako vrh grupe odluci da nece biti baklji onda ih nece biti garant... A vjerovatno da nece biti, ne ocekujem ih...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 08 jul 2013, 14:56

VEĆ SMO PISALI OVDJE DA BAKLJI NEĆE BITI ŠTO SE EURO TEKMI TIČE

"Dogovoreno je da se ne pale baklje na ovim euro tekmama da klub ne bi plaćao kazne! Svako ko zapali radi direktno protiv odluke grupe i protiv svog kluba!

Doc Holliday
Kontakt:

Post Postao/la Doc Holliday » 08 jul 2013, 14:58

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako vrh grupe odluci da nece biti baklji onda ih nece biti garant... A vjerovatno da nece biti, ne ocekujem ih...
Zamolit cu te da mi objasnis sta znaci "vrh grupe". Postavljam pitanje svim navijacima ko to ima pravo od navijackih skupina da drzi klub u vazalnom polozaju I odlucuje hoce li biti kazni ili ne? Vjeran navijac znaci biti odan svom klubu I respektovati sve one koji rade na dobrobit kluba I nastojat ne ciniti gluposti zbog kojih ce klub sigurno biti kaznjen. Ocigledno su se vremena promijenila I prioriteti pobrkali.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 08 jul 2013, 14:58

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako vrh grupe odluci da nece biti baklji onda ih nece biti garant... A vjerovatno da nece biti, ne ocekujem ih...
Treba te koji su "vrh grupe" imenovati, prepoznati ,pa iduci put kad odluce da ce biti kazni proslijediti im kazne, i zabraniti da dolaze na utakmice.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 08 jul 2013, 15:09

Klub veoma dobro zna ko je "vrh grupe", no i oni su svjesni da i ovo malo navijaca sto dolaze (pa **** nam je prosjek svega 5000 u protekle cetiri godine) na utakmice bi odbili ako bi poceli da primjenjuju neku represivnu metodologiju. A na kraju krajeva, ne pale samo nasi navijaci baklje i ostalu pirotehniku :)

Ali dobro, kada vidim da neki od vas prizeljkivaju nekog Arapa, Rusa, bogatog Evropljanina ili "naseg Mamica" dovoljno mi govori da bi mnogi prodali tradiciju i historiju kluba, a i same navijace za neki uspjeh kluba na toj famozonoj "eurosceni" sto je zabrinjavajuce...

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 08 jul 2013, 15:10

Utakmica u Plzenu u 17:30 sati

http://fkzeljeznicar.ba/utakmica-u-plze ... sati/5771/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19fkz21, Levin, ristagrad i 44 gosta.