Sto nemamo dva Spahica ?
Adnan Mravac
Re: Adnan Mravac
Zasluzio sve pohvale za vecerasnji nastup, al nazalost ostajemo s kiks-igracima u odbrani. Jer i Pandza i Mravac su to.
Sto nemamo dva Spahica ?

Sto nemamo dva Spahica ?
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- KB-TM87
- Kontakt:
tako je, torlak je za njega ferdinandMegamon je napisao/la:Niste mi jasni,odbrana veceras uopste nije imala posla.Covjek im'o jednu intervenciju i sad ga odamh ukivate u zvijezde.On je za mene i dalje klocina.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Imao je on mnogo vise od jedne intervencije danas,ono uklizavanje je samo bilo najvise vidljivo,kada bi malo detaljnije posmatrali videli bi koliko je on imao uzetih lopti,presecenih lopti...Megamon je napisao/la:Niste mi jasni,odbrana veceras uopste nije imala posla.Covjek im'o jednu intervenciju i sad ga odamh ukivate u zvijezde.On je za mene i dalje klocina.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Megamon
- Kontakt:
KB-TM87 je napisao/la:tako je, torlak je za njega ferdinandMegamon je napisao/la:Niste mi jasni,odbrana veceras uopste nije imala posla.Covjek im'o jednu intervenciju i sad ga odamh ukivate u zvijezde.On je za mene i dalje klocina.
Hajd napisi jos jednom Torlak zivotati,divim se tvojoj inspiraciji.
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 11 avg 2011, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Večerašnjom partijom je Torlaku zatvorio reprezentativna vrata (ako su ista ikako bila otvorena). 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Momak je uvijek dežurni krivac za sve loše u reprezentaciji , sretan sam zbog njega. 
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- NoName
- Kontakt:
Mišljenja sam da trebamo probati i Torlaka.
Moderacijo, da li smijem otvoriti temu o Torlaku?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
GO GO GO . TORLAKA HOĆEMO . Ja stavljam prvi post odnosno drugi.NoName je napisao/la:Mišljenja sam da trebamo probati i Torlaka.Moderacijo, da li smijem otvoriti temu o Torlaku?
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- storm_raider
- Kontakt:
Pokazao je da zna igrati i zasto ga je pape sinoc drzao. Inace ga kritikujem, ali sinoc je odigrao vrhunski. Svaka cast momak.
Sport je lijek za tijelo i duh.
obicni kloc,u pl ibih ima boljih stopera od njega
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Joint_Union
- Kontakt:
Ti si onaj što izjavi da Zahirović daje pare da igra za repku ?Rosas7 je napisao/la:obicni kloc,u pl ibih ima boljih stopera od njega
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
Protiv Rumunije tamo je bio totalni promasaj,posle usao Pandza protiv Albanije i odigrao sasvim solidnu partiju,nakon toga sinoc Pandza imao jednu gresku veliku,i Mravac presao na stopera i solidno odigrao..oba rjesenja nisu nesto,nemamo bolje trenutno,ali kiksevi odbrane ce nas kostati protiv velikih reprezentacija jer svaka trkacka reprezentacija(grcka nije) koja nam stvori presing da ne mozemo iznijet lopte dovodi odbranu do greski...
Opet Mravac okrece ledza napadacu dok ovaj nateze desnicu da ga slucajno lopta nebi ogrebala...I naravno golcina...Braco moja ko nama igra u repki...

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kad je ciro zvao onog degenerika iz slobode (koji je protiv slovenije bio krivac za svaki golDRHAUSE je napisao/la:GO GO GO . TORLAKA HOĆEMO . Ja stavljam prvi post odnosno drugi.NoName je napisao/la:Mišljenja sam da trebamo probati i Torlaka.Moderacijo, da li smijem otvoriti temu o Torlaku?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Velika podrska Adnanu Mravcu protiv White Russia u Zenici, i da napokon dokaze da Emir Spahic nije nezamjenjiv !!! 
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ovi drugi forumasi sto blate po mravu jedu g*vna a burek 2 kmkimbo je napisao/la:Velika podrska Adnanu Mravcu protiv White Russia u Zenici, i da napokon dokaze da Emir Spahic nije nezamjenjiv !!!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

http://www.dynamo-dresden.de/saison/new ... ravac.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaka čast!!! Momak šuti i radi.71000 je napisao/la:
http://www.dynamo-dresden.de/saison/new ... ravac.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Neka on radi samo sto dalje od repke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dobar, dobar.
Hvala Bogu pa ne ovisimo više o Mravcu i etc.
Hvala Bogu pa ne ovisimo više o Mravcu i etc.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.