A zna li se kad je uzvrat?ipetm je napisao/la:Utakmica u Plzenu u 17:30 sati
http://fkzeljeznicar.ba/utakmica-u-plze ... sati/5771/" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ŽELJO_4_life
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
SEXA PIVE I HULJEVA IVE!
Ko je taj vrh samozvani grupe nek se identificiraju imenom i prezimenom za ubuduće da im se kazne koje naprave klubu mogu prolsijediti da oni plate iz svog đepa dušmani kluba-.
23. jula u 21:00.ŽELJO_4_life je napisao/la:A zna li se kad je uzvrat?ipetm je napisao/la:Utakmica u Plzenu u 17:30 sati
http://fkzeljeznicar.ba/utakmica-u-plze ... sati/5771/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
Utakmice naseg Zelje su nekad bile porodicna obaveza koja nije znacila samo dolazak na Grbavicu vec I putovanja I navijanje za nas klub po citavoj bivsoj Jugi. Broj navijaca na utakmicama opada I zbog cinjenice da je samo pitanje kad ce neka navijacka skupina uciniti neku glupost sa kojom ce ista biti strasno ponosna a iskreni navijaci postavljati pitanje zasto tome moraju prisustvovati. Mnogi od nas se cesto pitaju kako smo dosli do toga da navijaci podredju klub sebi I ne nalazimo adekvatan odgovor.AnelZ je napisao/la:Klub veoma dobro zna ko je "vrh grupe", no i oni su svjesni da i ovo malo navijaca sto dolaze (pa **** nam je prosjek svega 5000 u protekle cetiri godine) na utakmice bi odbili ako bi poceli da primjenjuju neku represivnu metodologiju. A na kraju krajeva, ne pale samo nasi navijaci baklje i ostalu pirotehniku
Ali dobro, kada vidim da neki od vas prizeljkivaju nekog Arapa, Rusa, bogatog Evropljanina ili "naseg Mamica" dovoljno mi govori da bi mnogi prodali tradiciju i historiju kluba, a i same navijace za neki uspjeh kluba na toj famozonoj "eurosceni" sto je zabrinjavajuce...
Da ti nas ne bi samrao ovdje odes jednu tekmu na jug i sve ih nadjes i kazes im sta mislis, mozel tako. Vec se pisalo da nema baklji i neznam cemu rasprava.Radmilo je napisao/la:Ko je taj vrh samozvani grupe nek se identificiraju imenom i prezimenom za ubuduće da im se kazne koje naprave klubu mogu prolsijediti da oni plate iz svog đepa dušmani kluba-.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Zeljo igracki nikad slabiji, petarda 100% u prvoj tekmi, zao mi samo sto prvu nismo igrali na Kosevu, al eto. . .
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Dakle, za raju koja nece biti u mogucnosti da ide u Cesku, bice TV prenos, e sada hoce li ove nase TV kuce uspjeti sta dogovoriti...( U krajnjem slucaju, bice stream, cim ce biti TV prenos)ipetm je napisao/la:Utakmica u Plzenu u 17:30 sati
Tek sad mogu početi pregovori. Mislim da FaceTV neće propusit ovu priliku, imaju lovu, znaju da će imati gledanost, tako da...DzoleZeljo je napisao/la:Dakle, za raju koja nece biti u mogucnosti da ide u Cesku, bice TV prenos, e sada hoce li ove nase TV kuce uspjeti sta dogovoriti...( U krajnjem slucaju, bice stream, cim ce biti TV prenos)ipetm je napisao/la:Utakmica u Plzenu u 17:30 sati
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
I dan danas treba da bude porodicna obaveza, slazem se i zato fino postoji sjever gdje si skoro pa siguran od potencijalnog belaja (koji su iznimno rijetki ako ih ne trazis) iako stoji da je goreci problem nedostatak glavne tribine na istoku ili zapadu. Upravo nedostatak tih "iskrenih" navijaca (pa boze, sta su onda oni ljudi na jugu da mi je znati) dozvoljava njima (ultrasima) da njihova djela se dalje cuju. Da je sjever svaku utakmicu pun, vjeruj mnogo manje bi se pisalo i pricalo o desavanjima na jugu, vec bi se hvalile pune tribine, te dolazak porodicnih ljudi. Samo, ljudi su i taj faktor (nesigurnost i "losa" politika grupe) poceli da koriste kao izgovor za nedolazenje na stadion, a za gostovanja da ne pricam jer ti drugi navijaci uopste neplaniraju da za sebe organizuju prevoz (jer ipak i mnogi od njih nemaju transportno sredstvo) na utakmicu pa iskljucivo oni navijaci sa juga idu na gostovanja. Tu je vec poremecen sistem vrijednosti kriv za mizerna gostovanja u nasoj drzavi ali i u citavoj jugi gdje se smatra da je gostovanje iskljucivo privilegija i "rizik" navijacke grupe tog kluba. Sve se dogovorom moze postici, samo sto ljudi u nasoj drzavi nisu svjesni togaDoc Holliday je napisao/la:
Utakmice naseg Zelje su nekad bile porodicna obaveza koja nije znacila samo dolazak na Grbavicu vec I putovanja I navijanje za nas klub po citavoj bivsoj Jugi. Broj navijaca na utakmicama opada I zbog cinjenice da je samo pitanje kad ce neka navijacka skupina uciniti neku glupost sa kojom ce ista biti strasno ponosna a iskreni navijaci postavljati pitanje zasto tome moraju prisustvovati. Mnogi od nas se cesto pitaju kako smo dosli do toga da navijaci podredju klub sebi I ne nalazimo adekvatan odgovor.

Ovdje se obje utakmice prodaju u paketu, jer se podrazumijeva da onaj koji uzima gostujući prijenos ujedno obezbjeđuje produkciju onog domaćeg. Mislim da je ovo i BHT-u interesantno, mada oni nemaju kapacitete proizvoditi digitalni signal a to će Česi sigurno tražiti.ipetm je napisao/la:Tek sad mogu početi pregovori. Mislim da FaceTV neće propusit ovu priliku, imaju lovu, znaju da će imati gledanost, tako da...DzoleZeljo je napisao/la:Dakle, za raju koja nece biti u mogucnosti da ide u Cesku, bice TV prenos, e sada hoce li ove nase TV kuce uspjeti sta dogovoriti...( U krajnjem slucaju, bice stream, cim ce biti TV prenos)ipetm je napisao/la:Utakmica u Plzenu u 17:30 sati
Vjerojatno cemo izgubiti i ispasti,ali sve dok se to ne dogodi ja zelim vjerovati u nasu pobjedu i prolazak.Zato mojne mi baksuziranja i sirenja negativne energije.Dopusti mi da sanjam do 23:00 h 23.07 (ukljucujucii i eventualne produzetke) da mozemo proci daljejuveboy je napisao/la:Zeljo igracki nikad slabiji, petarda 100% u prvoj tekmi, zao mi samo sto prvu nismo igrali na Kosevu, al eto. . .
Zadnja izmjena: TMovac, dana/u 08 jul 2013, 15:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Da li je FACE TV radila prenos iz Maribora? Mislim, posto je bilo nesto frke u vezi prenosa, da li su njihovi ljudi radili kompletan prenos, od njihovih kamera pa do ostalih stvari? Hvala
face je radio prenos iz maribora .DzoleZeljo je napisao/la:Da li je FACE TV radila prenos iz Maribora? Mislim, posto je bilo nesto frke u vezi prenosa, da li su njihovi ljudi radili kompletan prenos, od njihovih kamera pa do ostalih stvari? Hvala
Iz Maribora je radila proizvodnju signala produkcijska kuća VPK iz Slovenije. Dok je recimo za one pitarske tekme (Levski, Zeta) proizvodnju za FACE TV radio Flash iz Sarajeva.DzoleZeljo je napisao/la:Da li je FACE TV radila prenos iz Maribora? Mislim, posto je bilo nesto frke u vezi prenosa, da li su njihovi ljudi radili kompletan prenos, od njihovih kamera pa do ostalih stvari? Hvala
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Znaci, ako sto sam kazem, vrlo je vjerovatno da FACE TV prenosi obje tekme prvenstveno radi digitalnog signala?maho_sa je napisao/la:Iz Maribora je radila proizvodnju signala produkcijska kuća VPK iz Slovenije. Dok je recimo za one pitarske tekme (Levski, Zeta) proizvodnju za FACE TV radio Flash iz Sarajeva.DzoleZeljo je napisao/la:Da li je FACE TV radila prenos iz Maribora? Mislim, posto je bilo nesto frke u vezi prenosa, da li su njihovi ljudi radili kompletan prenos, od njihovih kamera pa do ostalih stvari? Hvala
FK Željezničar - 5.825.000 € VS FC Metalist Kharkiv - 86.350.000 €ipetm je napisao/la:Danas protiv Metalista u 18:00 sati
http://fkzeljeznicar.ba/danas-protiv-me ... sati/5762/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- champions1921
Mislim da bi protiv Metalista trebalo krenuti sa najacih 11 i sa 100% snage i zalaganja.. Radi se o super snaznom protivniku, cak i kada bi oni igrali sa izmjenjenim sastavom, i eventualni dobar rezultat bi mogao imati pozitivan uticaj na moral nasih igraca pred duele sa Plzenom.. Taj psihicki momenat ce uz fizicku spremu biti presudan faktor u predkolima i ako u tom dijelu uspijemo napraviti neki pomak onda mozemo ocekivati i neki normalan rezultat iz tog dvomeca..Anonimac je napisao/la:FK Željezničar - 5.825.000 € VS FC Metalist Kharkiv - 86.350.000 €ipetm je napisao/la:Danas protiv Metalista u 18:00 sati
http://fkzeljeznicar.ba/danas-protiv-me ... sati/5762/" onclick="window.open(this.href);return false;
p.s. Da slucajno nece biti kakvog streama za ovu tekmu?
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
Mislim da na ovoj utakmici treba igrati kombinovani sastav i ne pokazivati sve mogucnosti i vrline jer su garant na tribinama insajderi iz Ceske. Nek nas nabuse i 10:0 , al nek pravu snagu pokazemo u Plzenu i bar muski odigramo !!
ako im je vjerovati onda mozda i budechampions1921 je napisao/la:Mislim da bi protiv Metalista trebalo krenuti sa najacih 11 i sa 100% snage i zalaganja.. Radi se o super snaznom protivniku, cak i kada bi oni igrali sa izmjenjenim sastavom, i eventualni dobar rezultat bi mogao imati pozitivan uticaj na moral nasih igraca pred duele sa Plzenom.. Taj psihicki momenat ce uz fizicku spremu biti presudan faktor u predkolima i ako u tom dijelu uspijemo napraviti neki pomak onda mozemo ocekivati i neki normalan rezultat iz tog dvomeca..Anonimac je napisao/la:FK Željezničar - 5.825.000 € VS FC Metalist Kharkiv - 86.350.000 €ipetm je napisao/la:Danas protiv Metalista u 18:00 sati
p.s. Da slucajno nece biti kakvog streama za ovu tekmu?
http://www.freefootball.ws/events/20130 ... nicar.html
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
NEMA VEZE STO JE SVE BEZVEZE..UZ TEBE SMO I KAD JE NAJTEZE..ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!!!!!
K...C me boli sta ce biti u prijateljskoj utakmici,volim ovaj klub i za njeg navijam,naprijed Željo ljubavi moja,sta bog da nek i bude al nek Željo živi vjecno
K...C me boli sta ce biti u prijateljskoj utakmici,volim ovaj klub i za njeg navijam,naprijed Željo ljubavi moja,sta bog da nek i bude al nek Željo živi vjecno

I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Trenutno korisnika/ca: Ejnur, elSaik, Google Adsense [Bot], Napaceni87, sassari i 60 gostiju.