FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
eejj Tare, kad se njega sjetim .. on je dominirao na terenu kad je htio, pravo čaršijsko dijete, ljubimac navijača .. njemu nogu slomi neko iz Veleža, jelde? Salihović ako se ne varam 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Slatinash_7 je napisao/la:Sin cuvenog inspektora Satketastaragarda je napisao/la:i mene interesuje ko je karlos
kako je krenulo mogao bi satke sa nama na gostovanja

http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
Mirnes galvonja sad igra u BanovicimaJTS je napisao/la:eejj Tare, kad se njega sjetim .. on je dominirao na terenu kad je htio, pravo čaršijsko dijete, ljubimac navijača .. njemu nogu slomi neko iz Veleža, jelde? Salihović ako se ne varam
Sloboda Tuzla
OVAJ MALI SELAMOVIČ JE DOBAR POKAZOJE I U BJELJINI ŠTA ZNA. PROBIJA A I BRZ KO RAKETA. JELI ON DOŠO ILI JE DJETE SLOBODE.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
taj mali selamovic je meni predobar...mora malo poradit na snazi al obzirom da je momcic mislim da ce bit odlican igrackerber je napisao/la:OVAJ MALI SELAMOVIČ JE DOBAR POKAZOJE I U BJELJINI ŠTA ZNA. PROBIJA A I BRZ KO RAKETA. JELI ON DOŠO ILI JE DJETE SLOBODE.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
predsjednik bez icije pooci , radi odlican poso , da je imao malu pomoc grada i nekog partnera kladim seda bi puno zvucnija imea dosla na tusanj , u svakom slucaju i ovo je vise nego odlicno , ali tonije SVE ... ja tek ocekujem u narednih desetak dana neke odlicne vijesti i veliko pojacanje , ali ni to nece biti sve jer sve ad se zavrsi , zakljuce pojacanja tek onda slijedi najvece pojacanje ... A TO JE PUN SJEVER NA PRVOJ UTAKMICI NA TUSNJU ... FUKARE SU GIGANTI !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Mirnes je odlican!staragarda je napisao/la:taj mali selamovic je meni predobar...mora malo poradit na snazi al obzirom da je momcic mislim da ce bit odlican igrackerber je napisao/la:OVAJ MALI SELAMOVIČ JE DOBAR POKAZOJE I U BJELJINI ŠTA ZNA. PROBIJA A I BRZ KO RAKETA. JELI ON DOŠO ILI JE DJETE SLOBODE.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mozda ostanemo i bez Divkovica,procitao sam neki dan u avazu da je otisao na probu u inostranstvo .Coraco je napisao/la:Znači za sad je zvanično ovakva situacija, nije loše
Otišli: Crnogorac, Gojković, H.Ribić.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Efendić je po mom mišljenju jedan od najboljih bočnih igrača u ligi i kalibar za PL...ono što je odigrao u Bratstvu je bilo odlično...trči od prve do zadnje minute, mlad, kulturan, miran...forte mu je što može igrati na obje strane i lijevom i desnom nogom...sve u svemu kompletan, odličan igrač i sjajno pojačanje
o Mujki ne treba trošiti riječi, najbolji strijelac i najbolji igrač Bratstva zadnje 3 godine...i ono što nije zabio golova ili je namjestio, asistirao ili je učestvovao u akciji. Posebno je opasan na otvorenom terenu gdje do izražaja dolazi njegova brzina što mu je glavna odlika a dobar je i realizator, plus nije škrt, hoće dodati...problem bi mu mogao biti na Tušnju gdje će se vjerujem većina ekipa braniti ali to je već druga priča i druga taktika. Naravno problem bi mogao biti i pritisak, kako sa tribina od navijača tako i od medija, jer u Gračanici je jedna radio postaja i jedan portal a u Tuzli je nekakvih 20 opcija
Uglavnom, Mujka brate sretno, živ nam i zdrav bio i zabio dosta golova...
Galin je dobar napadač, visok sa solidnom tehnikom...nama u Bratstvo je došao kao najbolji strijelac i igrač Jedinstva a mislim da je bio 2. ili 3. strijelac lige u tom trenutku...U Bratstvu nije nešto posebno pokazao mada je došao u nezgodnom trenutku jer je ekipa tada igrala odlično i trpala sve na domaćem terenu.Ipak nije bio loš, zna igrati, zna zabiti i sigurno ako mu sve legne kako treba, mogao bi biti pojačanje
sretno Tuzlaci
o Mujki ne treba trošiti riječi, najbolji strijelac i najbolji igrač Bratstva zadnje 3 godine...i ono što nije zabio golova ili je namjestio, asistirao ili je učestvovao u akciji. Posebno je opasan na otvorenom terenu gdje do izražaja dolazi njegova brzina što mu je glavna odlika a dobar je i realizator, plus nije škrt, hoće dodati...problem bi mu mogao biti na Tušnju gdje će se vjerujem većina ekipa braniti ali to je već druga priča i druga taktika. Naravno problem bi mogao biti i pritisak, kako sa tribina od navijača tako i od medija, jer u Gračanici je jedna radio postaja i jedan portal a u Tuzli je nekakvih 20 opcija

Galin je dobar napadač, visok sa solidnom tehnikom...nama u Bratstvo je došao kao najbolji strijelac i igrač Jedinstva a mislim da je bio 2. ili 3. strijelac lige u tom trenutku...U Bratstvu nije nešto posebno pokazao mada je došao u nezgodnom trenutku jer je ekipa tada igrala odlično i trpala sve na domaćem terenu.Ipak nije bio loš, zna igrati, zna zabiti i sigurno ako mu sve legne kako treba, mogao bi biti pojačanje
sretno Tuzlaci

Undici stelle - ACM 1899
Hvala na iscrpnoj informaciji, zelim Vam puno srece u novoj takmicarskoj sezoni....pozzz iz Tuzlebaltazar1 je napisao/la:Efendić je po mom mišljenju jedan od najboljih bočnih igrača u ligi i kalibar za PL...ono što je odigrao u Bratstvu je bilo odlično...trči od prve do zadnje minute, mlad, kulturan, miran...forte mu je što može igrati na obje strane i lijevom i desnom nogom...sve u svemu kompletan, odličan igrač i sjajno pojačanje
o Mujki ne treba trošiti riječi, najbolji strijelac i najbolji igrač Bratstva zadnje 3 godine...i ono što nije zabio golova ili je namjestio, asistirao ili je učestvovao u akciji. Posebno je opasan na otvorenom terenu gdje do izražaja dolazi njegova brzina što mu je glavna odlika a dobar je i realizator, plus nije škrt, hoće dodati...problem bi mu mogao biti na Tušnju gdje će se vjerujem većina ekipa braniti ali to je već druga priča i druga taktika. Naravno problem bi mogao biti i pritisak, kako sa tribina od navijača tako i od medija, jer u Gračanici je jedna radio postaja i jedan portal a u Tuzli je nekakvih 20 opcijaUglavnom, Mujka brate sretno, živ nam i zdrav bio i zabio dosta golova...
sretno Tuzlaci
🔴⚫️
Hvala na informacijama, @baltazare. I mi vama (Bratstvu) želimo sreću i što bolji plasman, al' ove godine se mi vraćamo u velikom stilu (uz božiju pomoć).
S vjerom u Boga - Sloboda do groba!
Uglavnom, svaka čast gospodinu Azmiru Husiću i rukovodstvu kluba na pojačanjima. Rade najbolje što mogu s obzirom na maćehinski odnos vlasti. Dakle, sve zavisi od veznog reda. Napad je betonski, imamo bekove, golmane (vjerujem da će doći još jedan štoper i to će biti to što se tiče odbrane) i samo ostaje sredina. Jedno dobro krilo, nešto tipa Kasapovića, Husejinovića (valjda se prezime ovako piše
), ili možda Slomića, te polivalentan veznjak kao što je bio Okanović i to bi bilo to.

Uglavnom, svaka čast gospodinu Azmiru Husiću i rukovodstvu kluba na pojačanjima. Rade najbolje što mogu s obzirom na maćehinski odnos vlasti. Dakle, sve zavisi od veznog reda. Napad je betonski, imamo bekove, golmane (vjerujem da će doći još jedan štoper i to će biti to što se tiče odbrane) i samo ostaje sredina. Jedno dobro krilo, nešto tipa Kasapovića, Husejinovića (valjda se prezime ovako piše

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
treba jos najmaje 2 igraca u odbrani. Ustvari ne znam kakav je taj mali Fejzic sto je dosao i da li je neko eksplodirao na pripremama... napad je po meni zavrsen i jos jedan kreativac tipa Tareta i ja prezadovoljan.
kako ja skonta u ovoj ligi ima pravilo da u timu moraju bit 2 igraca u-21 , zato nas je je.o Renin odlazak jer on je bio i onako starter. Efendic i Salihovic imaju 22 , tak da i oni otpadaju ako sam dobro shvatio. Jedini po kvaliteti koji mogu igrati, a da su u-21 su Selamovic, Mehidic i Omerovic ako je zadrzao onaj potencijal.
Hadzic; Mehanovic-???-???-Mehidic; Efendic-Omic-Hasic; Selamovic-Galin-Mujkic....ako Mujkic moze odigrat malo po strani ovo bi sila bilo. On i Mico prodorni po strani , mijenjaju pozicije. U sredini imaju ovu banderu Galina. Na sredi Omic, Hasic, Efendic trce ko konji sva trojica , jaki sva trojica. Samo nam sad odbrana treba , i ne treba toliko taj kreativac ako Mujkic moze odigrat blago po strani, a to opet bolje ovi iz Gracanice znaju pa et nek elaboriraju.
na klupi: Hodzic, Nezic, Salihovic, Omerovic, Prses, Hasanovic, M.Music, Brckalic, Velagic, Smajlovic....predsjednice kapa do poda za sad
treba to malo i prorijedit. Ostavit 5-6 najboljih na klupi, ostalo talentovane klince prikljucit.
kako ja skonta u ovoj ligi ima pravilo da u timu moraju bit 2 igraca u-21 , zato nas je je.o Renin odlazak jer on je bio i onako starter. Efendic i Salihovic imaju 22 , tak da i oni otpadaju ako sam dobro shvatio. Jedini po kvaliteti koji mogu igrati, a da su u-21 su Selamovic, Mehidic i Omerovic ako je zadrzao onaj potencijal.
Hadzic; Mehanovic-???-???-Mehidic; Efendic-Omic-Hasic; Selamovic-Galin-Mujkic....ako Mujkic moze odigrat malo po strani ovo bi sila bilo. On i Mico prodorni po strani , mijenjaju pozicije. U sredini imaju ovu banderu Galina. Na sredi Omic, Hasic, Efendic trce ko konji sva trojica , jaki sva trojica. Samo nam sad odbrana treba , i ne treba toliko taj kreativac ako Mujkic moze odigrat blago po strani, a to opet bolje ovi iz Gracanice znaju pa et nek elaboriraju.
na klupi: Hodzic, Nezic, Salihovic, Omerovic, Prses, Hasanovic, M.Music, Brckalic, Velagic, Smajlovic....predsjednice kapa do poda za sad

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Taj drugi red mi se nikako ne sviđa ko da smo pitariClaus je napisao/la:Hvala na informacijama, @baltazare. I mi vama (Bratstvu) želimo sreću i što bolji plasman, al' ove godine se mi vraćamo u velikom stilu (uz božiju pomoć).![]()
Uglavnom, svaka čast gospodinu Azmiru Husiću i rukovodstvu kluba na pojačanjima. Rade najbolje što mogu s obzirom na maćehinski odnos vlasti. Dakle, sve zavisi od veznog reda. Napad je betonski, imamo bekove, golmane (vjerujem da će doći još jedan štoper i to će biti to što se tiče odbrane) i samo ostaje sredina. Jedno dobro krilo, nešto tipa Kasapovića, Husejinovića (valjda se prezime ovako piše), ili možda Slomića, te polivalentan veznjak kao što je bio Okanović i to bi bilo to.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Gledao sam Simin Han nekoliko puta, i bas mi je zapao za oko njihov kapiten. Kasnije sam saznao da se preziva Fejzic (ovaj sto je dosao u Slobodu). Po meni, bolji stoper od svih koje trenutno imamo... Bas me interesuje kako ce se snaci... Salihovic je 92 godiste, tako da i on moze biti medju ova 2 igraca koja moraju poceti do 21 godine...
- TzBulevar87
- Kontakt:
Pogrešno si informisan, Efendić, Salihovć, Mehidić- svi 92. godište, što znači da imaju po 21 godinu ili još nisu napuniliultrasstyle_tz je napisao/la:treba jos najmaje 2 igraca u odbrani. Ustvari ne znam kakav je taj mali Fejzic sto je dosao i da li je neko eksplodirao na pripremama... napad je po meni zavrsen i jos jedan kreativac tipa Tareta i ja prezadovoljan.
na klupi: Hodzic, Nezic, Salihovic, Omerovic, Prses, Hasanovic, M.Music, Brckalic, Velagic, Smajlovic....predsjednice kapa do poda za sadtreba to malo i prorijedit. Ostavit 5-6 najboljih na klupi, ostalo talentovane klince prikljucit.

Mislim da nećemo nikako imati problema sa tim U21 u ovoj sezoni. Imamo pomenutu četvoricu, Mićo je 93. godište a ima tu i antitalenata iz prošle sezone- da ne nabrajam sad

075
Efendic je 91. a Salihovic 92. to znam jer sam treniro sa njima 

Zadnja izmjena: klasik, dana/u 08 jul 2013, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- TzBulevar87
- Kontakt:
A et' greška moja, uglavnom neće biti problema sa U21 pravilomklasik je napisao/la:Efendic je 91. a Salihovic 92. to znam jer sam treniro sa njimaTzBulevar87 je napisao/la: Mislim da nećemo nikako imati problema sa tim U21 u ovoj sezoni. Imamo pomenutu četvoricu, Mićo je 93. godište a ima tu i antitalenata iz prošle sezone- da ne nabrajam sad. Karlos mali (Adnan Mujkić sin Satketa
) je takodje 95. ili 96. godište. Sigurni smo što se tog tiče

075
Al ja nikako necu moc prezalit ako Joge potpise za Radnicki (ako vec nije potpiso) mislim da nam treba jedan takav igrac, tipa Grade koji ce podizat moral ekipi a i covjek je iz carsije ljudi ga vole, mogo bi bit vodja ekipe.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- TzBulevar87
- Kontakt:
Dobra stvar kod toga "predsjednik bez ičije pomoći" je da nikome neće moć bit puna usta Slobode kad se aBd vratimo u PL. Niko sebi neće moć prisvajat taj uspjeh od načelnika pa do privrednika- kvazi tuzlaka ijednog.RUDARSKA2 je napisao/la:predsjednik bez icije pooci , radi odlican poso , da je imao malu pomoc grada i nekog partnera kladim seda bi puno zvucnija imea dosla na tusanj , u svakom slucaju i ovo je vise nego odlicno , ali tonije SVE ... ja tek ocekujem u narednih desetak dana neke odlicne vijesti i veliko pojacanje , ali ni to nece biti sve jer sve ad se zavrsi , zakljuce pojacanja tek onda slijedi najvece pojacanje ... A TO JE PUN SJEVER NA PRVOJ UTAKMICI NA TUSNJU ... FUKARE SU GIGANTI !!!
Čovjek radi sam i svi znamo kome trebamo bit zahvalni i kome već sad treba odat veliko poštovanje jer da nije tog čovjeka mi bi vjerovatno bili u rangu sa Proleterom.
075
Nije mi jasno zasto bi Efendic igrao u sredini kad mu najbolje lezi bekovska pozicija i tu je najvise pokazao, Mehidic odigrao jednu utakmicu ove sezone na lijevom beku. nidje vezeultrasstyle_tz je napisao/la:treba jos najmaje 2 igraca u odbrani. Ustvari ne znam kakav je taj mali Fejzic sto je dosao i da li je neko eksplodirao na pripremama... napad je po meni zavrsen i jos jedan kreativac tipa Tareta i ja prezadovoljan.
na klupi: Hodzic, Nezic, Salihovic, Omerovic, Prses, Hasanovic, M.Music, Brckalic, Velagic, Smajlovic....predsjednice kapa do poda za sadtreba to malo i prorijedit. Ostavit 5-6 najboljih na klupi, ostalo talentovane klince prikljucit.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 14 gostiju.