RickBlaine je napisao/la:Ko ce nositi dres sa podignutom kragnom?

Veze nemam
Jucer sam gledao tekmu Spanije i Uruguvaja zbog cetiri Atleticosa . Od ta cetiri igraca najvise me impresionirao Gimenez koji igra za Uruguvay. Ocito da ga nisu slucajno doveli .
Prosto je pojeo za dorucak Jesea i Delofeua, cak je nekoliko puta zaustavio Deulofeu i napravio nekoliko impresivnih rezova spanskih napada po boku ,iako je stoper. Izuzetno jak je fizicki i u duelima nosi sve pred sobom

. Sta znam,ako Varane sa 19 god. moze igrati u odbrani Reala ,valjda moze i ovaj momak u Atleticu . Ne mislim da bude starter,vec cisto da bude u prvoj ekipi kada zatreba da uskoci umjesto Godina ili Mirande. Valjda ce biti dobar kao Godin ,samo malo manji kikser .
Sada se opet spominje Villa. Recimo da nemam nista protiv da dodje ukoliko bi to bilo za neku cifru od 10 miliona ,cisto da bi ostalo para da se moze dovesti jos Diego i jos poneki igrac. Villa ima 32god . Moze na vrhunskom nivou odigrati jos dvije sezone. Ako je u Barci zabio prosle sezone 10 golova igrajuci krilnog napadaca,u Atleticu bi igrao cistu devetsku i jos ako bi izvodio penale fiksno bi zabio u sezoni 20 golova.
Inace,posto je Toulalan i zvanicno zavrsio u Monacu sto znaci da bi se ,Ruben Perez mogao vratiti

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡