Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Admir_Sa je napisao/la:al ih bayern izmuze momacki
Mislim da je Balotelli, neka me neko ispravi ako griješim? Znam da su krajem prošle sezone to bili Sneijder i Buffon, Sneijder je otišao a Gigi je prihvatio smanjenje plate.haris10 je napisao/la:ko je najplaceniji igrač calcia?hvala
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
Hmm provjeri ja cu ti navesti nekih desetak koji imaju placu oko 4-5-6 milona godisnje ali ne znam koji je od njih najplaceniji ,evo ovakoharis10 je napisao/la:ko je najplaceniji igrač calcia?hvala
Pirlo(ima "samo" 3,5 m),Buffon,I sada Tevez 5,5 miliona haman, dalje
Cavani
Mexes,Robinho,Balotelli,Motolivo("samo" 3,5 miliona )
Milito,
De Rossi,Totti,
I mislim da su ovo najplaceniji igraci u Seriji A ,mozda sam negog zaboravio al to je to ,i kao sto sam rekao mozda je Robinho najplaceniji od njih ali nisam sto posto siguran ,provjeri jos negdje
@Juventino Balotelli nema vecu platu od Teveza ,ja mislim da Balotelli ima oko 4,5 miliona platu ili 5 miliona ,a mozda cak i 5,5 miliona eura na godisnjem nivou ,ali sve je to tu negdje
I isparavi cu se Robinho ima "samo" 4 miliona eura platu godisnje
I haman da najvecu platu imaju Buffon i De Rossi po 6 miliona eura ,tu je negdje i Balotelli
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 08 jul 2013, 17:27, ukupno mijenjano 2 puta.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Zaboravih na Teveza. Fale neki igrači, ali ovo mi je bio izvor: http://acmilan.theoffside.com/2012/9/11 ... s-salaries" onclick="window.open(this.href);return false;meho-medo je napisao/la:
@Juventino Balotelli nema vecu platu od Teveza ,ja mislim da Balotelli ima oko 4,5 miliona platu ili 5 miliona ,a mozda cak i 5,5 miliona eura na godisnjem nivou ,ali sve je to tu negdje
Robinho ima platu oko 4 miliona, kao i Mexes. Milan uvijek ima problema sa platama igrača.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Jest to al ih je vecina dolazila za dz ili za manje pare nego sto su vrijedili 

Evo ih, šampionski
Fiorentina je napravila pravi potez sa Gomezom
Ja te volim, volim Željo..
Buffon ima 6 miliona i De Rossi isto tako ,takodje Cavani 4,5 miliona ,dok Pirlo "samo" 3,5 ,i plus sto ja ne bih rekao da Balotelli ima platu vecu od 6 miliona eura ,sad cu bas pokusati da nadjem na Milanovoj temi koliku platu ima BalotelliJuventino je napisao/la:Zaboravih na Teveza. Fale neki igrači, ali ovo mi je bio izvor: http://acmilan.theoffside.com/2012/9/11 ... s-salaries" onclick="window.open(this.href);return false;meho-medo je napisao/la:
Robinho ima platu oko 4 miliona, kao i Mexes. Milan uvijek ima problema sa platama igrača.
Evo ovo sam uspio naci post koji je nekada krajem Januara objavio @Il Principe
Milan have paid €20m + €3m for Balotelli. Contract until June 2017. Annual salary of €4m + bonuses
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 08 jul 2013, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Andrej je napisao/la:Johnatanharis10 je napisao/la:ko je najplaceniji igrač calcia?hvala
p.s.auu sunce ti, pa Gomez ce kostat 20 miliona 16 sad u keshu plus 4 kasnije, jos plata ko vreca, Bayern ih klepnu vopra.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Ovo su plate Juventusovih igraca prije pocetka prosle sezone ima tu izmijena tj igraci koji su produzili ugovor pa su im plate povecane nisu ovdje unesene treba sacekati novu list plus fale jos Tevez i Llorente
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Zar Buffon nije smanjio platu, znam da je to pisalo posvuda al cifre se ne sjecam, tek sad kad vidim da je Gomez 20 miliona ne cudi me sto real za Higuaina trazi oko 30.
EnzoFerrari je napisao/la:Zar Buffon nije smanjio platu, znam da je to pisalo posvuda al cifre se ne sjecam, tek sad kad vidim da je Gomez 20 miliona ne cudi me sto real za Higuaina trazi oko 30.
Jest Buffon sad ima 4 miliona jer smanjena mu je plata u toku sezone pa ovdje nije unesena
Edit: rijesili smo se i ove Iaquintine plate od 3 miliona
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fiorentina slaže finu ekipu Joaquín,Gomez uz ostanak Jovetića mogu do 3 mjesta koje im je prošle sezone izmaklo za 2 boda uz sumnjive sudijske odluke za Milan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Trequartista
- Kontakt:
De Rossi je najplaćeniji igrač Serije A sa 6,5 miliona po sezoni.
@Enzo
Ma gdje ćeš s Ninđom ba.
@Enzo
Ma gdje ćeš s Ninđom ba.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Slobodno se moze dodat i najPREPLACENIJI igrac.Trequartista je napisao/la:De Rossi je najplaćeniji igrač Serije A sa 6,5 miliona.
- L'Avvocato
- Kontakt:
De Rossi zasluzuje svaki cent te plate. Gigant.
Buffon trenutno ima 3,5 miliona kao i Pirlo. Najvecu u klubu ima Tevez. Slijedi ga Vidal koji je danas valjda potpisao novi ugovor pa sada zaradjuje 4 miliona.
Buffon trenutno ima 3,5 miliona kao i Pirlo. Najvecu u klubu ima Tevez. Slijedi ga Vidal koji je danas valjda potpisao novi ugovor pa sada zaradjuje 4 miliona.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- IlCapitano
- Kontakt:
Sto ga Viole lagano pofamfase.... Cuj 20mil za onu hodajucu krampu sa kojim je lopta na ''Ti''..... Hajd' da je za 10 pa inekako bi mi bilo OK, al' 20
Pa ona braca su tacno ludi......
Hajd' ovo meni koji simpatisem Juve vise odgovara tj. da vise izuju Fiorentinu, jer oni nisu finansijski jaki pa ce biti prinudjeni da sto jeftinije prodaju Jovetu.... A ta prodaja je neminovnost, i samo je pitanje dana....
Hajd' ovo meni koji simpatisem Juve vise odgovara tj. da vise izuju Fiorentinu, jer oni nisu finansijski jaki pa ce biti prinudjeni da sto jeftinije prodaju Jovetu.... A ta prodaja je neminovnost, i samo je pitanje dana....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
MrMuscle je napisao/la:Sto ga Viole lagano pofamfase.... Cuj 20mil za onu hodajucu krampu sa kojim je lopta na ''Ti''..
Kad ga metne staroj dami nećeš tako govoriti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.