FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dok ne srušimo vladu, sport će nam biti u K....!!!
Jes' srušit ćemo vladu partijanjem ispred parlamentaninox je napisao/la:Dok ne srušimo vladu, sport će nam biti u K....!!!

OT: Valjda će radit' stream

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
-
- Kontakt:
halo torcida, hajduk pomalo, ohani ziv bioElki je napisao/la:NEMA VEZE STO JE SVE BEZVEZE..UZ TEBE SMO I KAD JE NAJTEZE..ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!!!!!
K...C me boli sta ce biti u prijateljskoj utakmici,volim ovaj klub i za njeg navijam,naprijed Željo ljubavi moja,sta bog da nek i bude al nek Željo živi vjecno
Ma nije samo torcida, uzmete vi malo grobara, delija, hordi...cujem i clanske uvoditeplavetniloo je napisao/la:halo torcida, hajduk pomalo, ohani ziv bioElki je napisao/la:NEMA VEZE STO JE SVE BEZVEZE..UZ TEBE SMO I KAD JE NAJTEZE..ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!!!!!
K...C me boli sta ce biti u prijateljskoj utakmici,volim ovaj klub i za njeg navijam,naprijed Željo ljubavi moja,sta bog da nek i bude al nek Željo živi vjecno

-
- Kontakt:
ma sve copy paste od drugih, nimalo nismo inovativniBatistuta je napisao/la:Ma nije samo torcida, uzmete vi malo grobara, delija, hordi...cujem i clanske uvoditeplavetniloo je napisao/la:halo torcida, hajduk pomalo, ohani ziv bioElki je napisao/la:NEMA VEZE STO JE SVE BEZVEZE..UZ TEBE SMO I KAD JE NAJTEZE..ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!!!!!
K...C me boli sta ce biti u prijateljskoj utakmici,volim ovaj klub i za njeg navijam,naprijed Željo ljubavi moja,sta bog da nek i bude al nek Željo živi vjecno![]()
![]()

p.s. kako ide ona vasa pjesma, ono nesto liga prvaka, na kosevu benfica ovo ono, i da cekam jos toliko, ja te volim kao niko itd

-
- Kontakt:
neka njega, ne smeta nam, pitam ga zbog one nase pjesme o ĐildiKeenan.- je napisao/la:Pitaru ne peri.

Jesul to Pitari jedini klub na svijetu koji imaju članske karte? Mi smo ih i prije imali, samo se nije praktikovalo sa njima tako da to nije ništa novo. Pojedine pjesme koje su te grupe koje ti navodiš obradile od muzičkih hitova, ne znači da su pjesme od njih kopirane. I još nešto, MI KAD BI SE NA PITARE OGLEDALI ONDA TITULU NEBI VIDJELI 7 GODINA, tako da ti ta priča ne pije vode.Batistuta je napisao/la:Ma nije samo torcida, uzmete vi malo grobara, delija, hordi...cujem i clanske uvoditeplavetniloo je napisao/la:halo torcida, hajduk pomalo, ohani ziv bioElki je napisao/la:NEMA VEZE STO JE SVE BEZVEZE..UZ TEBE SMO I KAD JE NAJTEZE..ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!!!!!
K...C me boli sta ce biti u prijateljskoj utakmici,volim ovaj klub i za njeg navijam,naprijed Željo ljubavi moja,sta bog da nek i bude al nek Željo živi vjecno![]()
![]()

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
gledaj ti nama tribine, pa sviju mi, samo ovaj sto je snimao pjeva ovde, ne vjerujem Allaha mi
gledaj ti nama tribine, pa sviju mi, samo ovaj sto je snimao pjeva ovde, ne vjerujem Allaha mi
Ovu ligu i klubove moze spasiti samo privatizacija, a za pocetak srkacivanje lige.
Dok se ne pocnu ulagati pare nece biti napredka, a kod nas je problem sto kod nas svako samo gleda profit i nema strpljenje. On danas ulozi 100 a hoce odmah za dva dana da dobije profit 500, ne moze tako, treba vremena da krene bolje. Jos kad se uzme u obzir u kakvoj drzavi zivimo, tesko to ide.
Tako i za nase klubove, tim se gradi par godina a ne preko noci dovesti 5 pojacanja i idemo u LP/EL. Treba raditi na njima, a onda nesto pokusati u velikim takmicenjima.
Dok se ne pocnu ulagati pare nece biti napredka, a kod nas je problem sto kod nas svako samo gleda profit i nema strpljenje. On danas ulozi 100 a hoce odmah za dva dana da dobije profit 500, ne moze tako, treba vremena da krene bolje. Jos kad se uzme u obzir u kakvoj drzavi zivimo, tesko to ide.
Tako i za nase klubove, tim se gradi par godina a ne preko noci dovesti 5 pojacanja i idemo u LP/EL. Treba raditi na njima, a onda nesto pokusati u velikim takmicenjima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nije ni on pjevao nego sam ja stajao pored njega hahahahha pjevala jos samo 2-3 lika oko nas sve vrijeme ostalo sve pozeri koji dolaze na derbije proslave i evropske tekme da bi bili vidjeniplavetniloo je napisao/la:[youtube][/youtube]

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
-
- Kontakt:
nabijem ih na qracdiego_TM je napisao/la:Nije ni on pjevao nego sam ja stajao pored njega hahahahha pjevala jos samo 2-3 lika oko nas sve vrijeme ostalo sve pozeri koji dolaze na derbije proslave i evropske tekme da bi bili vidjeniplavetniloo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sta ih imas nabijati kada je to opstepoznata cinjenica. Pa odi na jug, stani u A sektor ili na sami kraj D sektora, cak i na derbiju i samo ce desetak osoba navijati. Ne znam zasto ti ljudi ne odu ko hadzije onda na sjever odnosno istok kada smo na Koševu i uzivaju tako sto sjede na stolici kada vec nece navijati, umjesto sto stoje citavu utakmicu na jugu 

Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 08 jul 2013, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
valja izletit cenera za drugu tribinu, vako za petaka, potpun ugodjajAnelZ je napisao/la:Sta ih imas nabijati kada je to opstepoznata cinjenica. Pa odi na jug, stani u A sektor ili na sami kraj D sektora, cak i na derbiju i samo ce desetak osoba navijati. Ne znam zasto ti ljudi ne odu ko hadzije onda na sjever odnosno istok kada smo na Koševu i uzivaju tako sto sjede nastolici kada vec nece navijati, umjesto sto stoje citavu utakmicu na jugu
e ja ti imam drugu situaciju, lik koji je u vrhu grupe za derbi se u nekom ushicenom stanju, je jedno citavo poluvrjeme po tribini jeb**v*o svima sve po, udaro raju, kao neku mu uzeo ŠAL. Nažalost takvih ima među nama i radi takvih ne dolazi dosta normalne radje na utakmice. Moze pricati ko šta hoće ali ovo je 100% tačno. Znači necemo podcjenjivati navijače i uzimati mjerilo ko je više bio ili nije bio. Ja da sam na mjestu onog lika sa trebom što je bezze dobio štos od drogiranog debila jer mu je neki od jarana sakrio šal iz zajebancije, pa mislim stvarno..plavetniloo je napisao/la:valja izletit cenera za drugu tribinu, vako za petaka, potpun ugodjajAnelZ je napisao/la:Sta ih imas nabijati kada je to opstepoznata cinjenica. Pa odi na jug, stani u A sektor ili na sami kraj D sektora, cak i na derbiju i samo ce desetak osoba navijati. Ne znam zasto ti ljudi ne odu ko hadzije onda na sjever odnosno istok kada smo na Koševu i uzivaju tako sto sjede nastolici kada vec nece navijati, umjesto sto stoje citavu utakmicu na jugu
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 0881427736" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ko hoće da prati
evo ko hoće da prati

Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mi mescini u svakoj u prvih 10min primimo gol 

Polako baa sta vam je cilj ovih priprema je bio uvjezbati vadjenje lopte iz mreze 

1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Levin, Simi i 44 gosta.