Zbog ovog očekujem official announcement u roku od 2 sata."Furthermore, nobody from Arsenal has come here, or made an offer, not €27m, nothing. There is no offer."
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- BritishCore
- Kontakt:
Re: Arsenal
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
-
BigBigBang
- Kontakt:
Odlicno, po Perezu sluzbene ponude za Higuaina nije ni bilo. Treba pokusati dovesti Suareza, Liverpool je odbio ponudu ali ako Suarez zeli ici mislim da ce biti u situaciji ko mi sa Fabregasom, Nasrijem i RVP. Treba biti realan tesko cemo ga dovesti, bolji smo izbor od Liverpoola definitivno ali ako se neko drugi prije svega Real umijesa tamo ce ici jer Suarez bi definitivno preferirao odlazak iz Engleske.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Odlicna vijest ako je tacna. Moram priznati da sam protiv dovodjenja Higuaina, al nisam htio da kvarim atmosferu ovdje.
Sumnjam da je i ovo za Suareza istina. Mada bi to vjerovatno bilo i najvece pojacanje za Arsenal jos od dolaska Henrya. Jos da su kako tacne one informacije oko Fabregasa... necu dalje.
Sumnjam da je i ovo za Suareza istina. Mada bi to vjerovatno bilo i najvece pojacanje za Arsenal jos od dolaska Henrya. Jos da su kako tacne one informacije oko Fabregasa... necu dalje.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
joj vi i vaše citiranje kojekakvih presjednika menadžera igrača i td. A nigdje tih izjava
. De malo ljudi sačekajte jbg
Vođa zna.
Znači ipak ništa od flopa Higuaina good work.
Sad klepiti Benteka za 20 mil i svi sretni.Mlad i perspektivan igrač.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nisi u toku. Suarez dolazi.Saurman je napisao/la:Znači ipak ništa od flopa Higuaina good work.Sad klepiti Benteka za 20 mil i svi sretni.Mlad i perspektivan igrač.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Sanogo će bit jedino pojačanje.
Suarez 99% ide van Engleske.Greivis je napisao/la:Nisi u toku. Suarez dolazi.Saurman je napisao/la:Znači ipak ništa od flopa Higuaina good work.Sad klepiti Benteka za 20 mil i svi sretni.Mlad i perspektivan igrač.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Cuj pajinog vodonose.BritishCore je napisao/la:Ja bih zamolio administraciju da se Makaveliju nick promjeni u 'Komplexsas'. Hvala.
Pa upravo ti vodja ima kompleks zvani Barcelona.
Nema teme na kojoj ne spominje nju i njene igrace.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Suarez ne zeli ici iz LFC, vec iz cele Engleske. Ako ode, to ce biti iskljucivo van Engleske, ili nece ici nigde. Cuj Arsenal...BigBigBang je napisao/la:Odlicno, po Perezu sluzbene ponude za Higuaina nije ni bilo. Treba pokusati dovesti Suareza, Liverpool je odbio ponudu ali ako Suarez zeli ici mislim da ce biti u situaciji ko mi sa Fabregasom, Nasrijem i RVP. Treba biti realan tesko cemo ga dovesti, bolji smo izbor od Liverpoola definitivno ali ako se neko drugi prije svega Real umijesa tamo ce ici jer Suarez bi definitivno preferirao odlazak iz Engleske.
Ja cekam kad ce slika Higuaina i Wengera kad ono nisu ni poslali ponudu.
A i za Suareza poslali ponudu za koju su znalu da ce odbiti, samo zamazivanje, koliko samo zajebancija oko igraca, te ovaj te onaj, a na kraju ce jedino pojacanje biti Sanogo, i odlazak parmakaa Bentera i Chamkha.
A i za Suareza poslali ponudu za koju su znalu da ce odbiti, samo zamazivanje, koliko samo zajebancija oko igraca, te ovaj te onaj, a na kraju ce jedino pojacanje biti Sanogo, i odlazak parmakaa Bentera i Chamkha.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Evo imamo bliskog prijatelja Suareza koji nam je objasnio zelje doticnog, hvala ti.Paradajz je napisao/la:Suarez ne zeli ici iz LFC, vec iz cele Engleske. Ako ode, to ce biti iskljucivo van Engleske, ili nece ici nigde. Cuj Arsenal...BigBigBang je napisao/la:Odlicno, po Perezu sluzbene ponude za Higuaina nije ni bilo. Treba pokusati dovesti Suareza, Liverpool je odbio ponudu ali ako Suarez zeli ici mislim da ce biti u situaciji ko mi sa Fabregasom, Nasrijem i RVP. Treba biti realan tesko cemo ga dovesti, bolji smo izbor od Liverpoola definitivno ali ako se neko drugi prije svega Real umijesa tamo ce ici jer Suarez bi definitivno preferirao odlazak iz Engleske.
Mkhinesto ih odbio zbog Dortmunda.BigBigBang je napisao/la:Evo imamo bliskog prijatelja Suareza koji nam je objasnio zelje doticnog, hvala ti.Paradajz je napisao/la: Suarez ne zeli ici iz LFC, vec iz cele Engleske. Ako ode, to ce biti iskljucivo van Engleske, ili nece ici nigde. Cuj Arsenal...
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
BigBigBang je napisao/la: Evo imamo bliskog prijatelja Suareza koji nam je objasnio zelje doticnog, hvala ti.
Los pokusaj trola, da ne kazem, ocajan.
Pa covek 50 puta objasnio situaciju u kojoj se nalazi, zasto ga novinari i ostali u Engleskoj maltretiraju, i zasto zeli da ide "van Engleske", jedino da ispadne nevidjeno g***o od coveka i da pogazi sve sto je rekao pa da predje u klub iz Engleske. Da ne kazem da prelazak u Arsenal, nije moguc, em sto je 30m malo, em sto ne verujem da je uopste ponuda poslata, kao ni za Pipitu.
Ali dobro, kad neko NE ZNA, treba ga uputiti.
Villa za pišljivih 5 milja završio u Atletico + 50% od idućeg transfera
ovo bi čak ja uzeo da odigra još 1 sezonu,možda 2 prave
- Rockefeller
- Kontakt:
Poceli su ovi Manchesterovci sa Rooneyem. Sada evo vidim i ovi sa Suarezom. Je l' nam ko porucio da se ne nadamo dzaba? Nisam procitao. Fakat ne znam sta mi imamo sa tim transferima. Ako se dva kluba dogovore transfer ce se i desiti, ako ne transfer ce propasti i eto ga.
Prve ponude i za Rooneya (20 mio. funti) i za Luisa Suareza su relativno dobre, jer ako cemo posteno Rooney i ne vrijedi vise od 25 miliona, ta sami navijaci Uniteda ga zovu flopom i nadaju se lahkim parama, a Suarez kakvih 40-45 miliona funti. Drugo su zelje.
Prve ponude i za Rooneya (20 mio. funti) i za Luisa Suareza su relativno dobre, jer ako cemo posteno Rooney i ne vrijedi vise od 25 miliona, ta sami navijaci Uniteda ga zovu flopom i nadaju se lahkim parama, a Suarez kakvih 40-45 miliona funti. Drugo su zelje.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Meni je iskreno svejedno hoce li spic doci. Bitnije je dovesti defanzivnog veznog i krilo, a sve ostalo je bonus.
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
hahah evo sad nam je upuceni ekspert rekao da ponuda nije ni poslana jer necemo vjerovati skysportsu i padu kvote na skybet vec cemo se osloniti na pouzane informacije Suarezovog jarana Kecapa.Paradajz je napisao/la:BigBigBang je napisao/la: Evo imamo bliskog prijatelja Suareza koji nam je objasnio zelje doticnog, hvala ti.![]()
Los pokusaj trola, da ne kazem, ocajan.
Pa covek 50 puta objasnio situaciju u kojoj se nalazi, zasto ga novinari i ostali u Engleskoj maltretiraju, i zasto zeli da ide "van Engleske", jedino da ispadne nevidjeno g***o od coveka i da pogazi sve sto je rekao pa da predje u klub iz Engleske. Da ne kazem da prelazak u Arsenal, nije moguc, em sto je 30m malo, em sto ne verujem da je uopste ponuda poslata, kao ni za Pipitu.
Ali dobro, kad neko NE ZNA, treba ga uputiti.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 08 jul 2013, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
AllGunsBlazing je napisao/la:Meni je iskreno svejedno hoce li spic doci. Bitnije je dovesti defanzivnog veznog i krilo, a sve ostalo je bonus.
ti se čak ni ne spominju uopšte, a kamoli da počne nešto konkretnije
Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.