FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako neko sazna sastav nek postavi, zivi bili. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
samo da ne ode preko 3
jel moguce da ne moze niko znat sastav

THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Na oficijelnoj su uredno najavili tekstualni prijenos, al od toga ni traga ni glasa.adillovic je napisao/la:samo da ne ode preko 3![]()
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
ja samo po ovom izvještaju vidim da mi dobro igramo, čak bolje i od njih.
-
- Kontakt:
30 min mi nismo imali suta u okvir gola, ovo vec smrdi 

Vjezbamo bunker za plzen :p.Amar TM'87 je napisao/la:30 min mi nismo imali suta u okvir gola, ovo vec smrdi
pise attacks 24-12 za harkiv i tebi se cini da je zeljo boljiRadmilo je napisao/la:ja samo po ovom izvještaju vidim da mi dobro igramo, čak bolje i od njih.

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
po bet365 imali smo dva šuta u okvir gola.Amar TM'87 je napisao/la:30 min mi nismo imali suta u okvir gola, ovo vec smrdi
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Lik zajebaje na istoj ste strani samo ga ti nisi skontodelko je napisao/la:pise attacks 24-12 za harkiv i tebi se cini da je zeljo boljiRadmilo je napisao/la:ja samo po ovom izvještaju vidim da mi dobro igramo, čak bolje i od njih.no raduje cinjenica da je ekipa izdrzala poluvrijeme dostojanstveno, to ipak znaci

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
aha aha xD my bad ako je takopile87 je napisao/la:Lik zajebaje na istoj ste strani samo ga ti nisi skontodelko je napisao/la:pise attacks 24-12 za harkiv i tebi se cini da je zeljo boljiRadmilo je napisao/la:ja samo po ovom izvještaju vidim da mi dobro igramo, čak bolje i od njih.no raduje cinjenica da je ekipa izdrzala poluvrijeme dostojanstveno, to ipak znaci

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
- Kontakt:
2 -0
-
- Kontakt:
3 0 fuck
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
I trpaj te levate i dalje i dalje HAHAHAH

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Iz utakmice u utakmicu u svakom pogledu sve više i više ........!!!
Hadzic, Urdinov, Skaljic, Kerla, Tomić, Hasanovic, Svraka, Selimovic, Hodzic, Zeljkovic, Bucan