FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

baltazar1
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la baltazar1 » 08 jul 2013, 17:00

ultrasstyle_tz je napisao/la:
Hadzic; Mehanovic-???-???-Mehidic; Efendic-Omic-Hasic; Selamovic-Galin-Mujkic....ako Mujkic moze odigrat malo po strani ovo bi sila bilo. On i Mico prodorni po strani , mijenjaju pozicije. U sredini imaju ovu banderu Galina. Na sredi Omic, Hasic, Efendic trce ko konji sva trojica , jaki sva trojica. Samo nam sad odbrana treba , i ne treba toliko taj kreativac ako Mujkic moze odigrat blago po strani, a to opet bolje ovi iz Gracanice znaju pa et nek elaboriraju.
da elaboriram :D

Mujka i nije klasična 9. nije centralni napadač, kod nas je igrao uvijek nekog "slobodnjaka" pred protivničkim golom, može lijevo, može desno, može u sredinu, prolazi, ubacuje, šutira, dribla...

opasnost pred golom, a zna ga vala i zabiti

ove godine je imao slabiji golgeterski učinak ali je propustio ako se ne varam 4-5 utakmica nakon derbija sa Slobodom kad je zaradio kaznu (nepotrebno visoku) a uz ovih 4-5 utakmica imao je sigurno još 2-3 pauze

znači ovaj učinak opet i nije uopšte loš, golovi+asistencije+svestrana i napadački opasna igra, sigurno je pojačanje za ekipu u protivničkoj polovici terena
Undici stelle - ACM 1899

cocolino
Kontakt:

Post Postao/la cocolino » 08 jul 2013, 17:07

Sto brzi povratak Slobodi u Premijer ligu od srca Vam zelim ,Iz pretople Zenice :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 jul 2013, 18:41

eh takav nam bas i treba. I Mirnes mali je slican, probija, dribla, komplikuje, dodaje. Taj dio ekipe mi se nekako i najvise svidja, dvojica koji znaju igrat lopte iza jednog sidrasa da im otvara prostor i razgrce igrace. To nam je falilo prosle sezone, malo fizickog prisustva u napad. Eh ako ovaj od 198 ne moze to obezbjedit ne znam ko moze :D

a sto se tice Efendica moze i Mehidic u sredinu (a moze i na klupu ako jos neko dodje), a Efendic na beka...samo mislim da bi ovaj trio na sredini bio odlican zbog njihovih karakteristika. Nisam gledao striktno sta je cija pozicija neg po onom sto sam ih ja gledao kako mislim da bi bilo najbolje i kako bi ih volio gledat. Ima tu i Mirza Music da uskoci, pa ovaj Brckalic iz Gradine. Ko se pokaze nek igra, ima sad nekog izbora igraca samo nek sto prije rijesi stopere da se uigraju. Jel Tare gdje igrao prosle sezone?

sve u svemu, kao sto rekoh, za sad prezadovoljan...ali ovdje se stvari preko noci mogu okrenut.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 08 jul 2013, 18:52

Ja mislim da Tare nije igrao 2 godine.

tzboy
Kontakt:

Post Postao/la tzboy » 08 jul 2013, 18:59

:D
slika

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 08 jul 2013, 19:08

Imate u danasnjem Avazu ko je igrao u Bijeljini, mali clanak.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 jul 2013, 19:14

tzboy je napisao/la::D
slika
Mujkic je jedan od nas uvjek bio :)...samo ebiga i mi smo izasli covjeku u susret dali sansu da negdje ode da zaradi vise love, ali tamo ga izlevatise...ebiga mi smo se sad obezbjedili na toj poziciji, jer treba ovog Kakanjca cuvat sto duze, jer mi izgleda dobar golman
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 08 jul 2013, 20:10

ho ho ho namiriso Mujkic opet pare u Slobodi. vidi promjenila se situacija pa veli mogao bi se fukarama malo u paksu uvlacit pa da izganja kakav angazman ;) samo ti sto dalje od svetinje
Sloboda Tuzla

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 08 jul 2013, 20:16

fukaratz je napisao/la:ho ho ho namiriso Mujkic opet pare u Slobodi. vidi promjenila se situacija pa veli mogao bi se fukarama malo u paksu uvlacit pa da izganja kakav angazman ;) samo ti sto dalje od svetinje
Mislim da je on jedini covjek koji nije zasluzio da mu se tako nesto govori.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 08 jul 2013, 20:22

fukaratz je napisao/la:ho ho ho namiriso Mujkic opet pare u Slobodi. vidi promjenila se situacija pa veli mogao bi se fukarama malo u paksu uvlacit pa da izganja kakav angazman ;) samo ti sto dalje od svetinje
Ja sam probo nekih psihoaktivnih supstanci al vako nešto nisam
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 08 jul 2013, 20:27

Hajde to na stranu ba. :D

Jusic je stigao danas popodne, kako mi se cini to ce biti i zadnje pojacanje ostaje da se uigra ekipa, trenutno je u rosteru preko 30 igraca tako da nece svi ni ostati nego ce biti smanjen na mozda nekih 25 u vrh glave.
Kako sam cuo popunjeni smo na svim pozicijama i konkurencija je dobra svi su zeljni dokazivanja.

Eto to je ono sto sam ja saznao iz prica nemojte me drzati za rijec ako se sta promjeni, trebao je i onaj sastank sa Jasminom biti ne znam sta je od toga na kraju, izgleda da mu je vaznije leglo seljaka koji slave 10 godina panonskog.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 08 jul 2013, 20:39

samo cu jedno reci: dok Joguncic, Zoletic, Malkic, Halilovic..... nisu imali za hljeba Mujka "idol navijaca" je prije pocetka sezone dobijao 20000 KM na ruke ;) a sto je jos ucjenjivao klub na osnovu svog statusa to je posebna prica! toliko od mene ;)
Sloboda Tuzla

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 08 jul 2013, 20:43

I ja znam za to upravu je fukaratz, zato od mene nikad nije imao toliko postovanje kao kod ostalih, iako ga gotivim i danas dan.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 jul 2013, 20:58

fukaratz je napisao/la:samo cu jedno reci: dok Joguncic, Zoletic, Malkic, Halilovic..... nisu imali za hljeba Mujka "idol navijaca" je prije pocetka sezone dobijao 20000 KM na ruke ;) a sto je jos ucjenjivao klub na osnovu svog statusa to je posebna prica! toliko od mene ;)
druze imo je i Joge isto kao i Mujka jedno vrijeme, pa su pricali eto dajte nama zbog mira u kuci :).. i Joge je imao i ako ga ja volim ko brata i sve to. pustie ba vise tih prica ebiga sad se okrecemo drugacijem sistemu nema zajebancije
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 08 jul 2013, 22:37

odlicno ako nas nije pojacao barem je konkurente oslabio ;)
Sloboda Tuzla

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 jul 2013, 22:39

on ima OGROMNU platu ( za nase uslove) od Dinama, 2500 eura cini mi se tako da sam znao da je to nerealan cilj. Bolje im je svoju filijalu pojacat nego Slobodu kad vec oni snose troskove.

sto se tice nas, Jusic ako se pokaze i jos jedan stoper ako bude potrebe, te igrac tipa Tareta i dosta. Naravno skresat i postojeci kadar. Puno je igraca tu, majku mu valjda bljesne neko od ovih anonimusa, makar da popuni kadar. 20-ak igraca i 3 golmana po meni dosta.

a sta to sad treba da mi Denis bude mrzak jer je znao sa kakvom stokom ima posla pa trazio i uzeo lovu odmah, koju je zaradio. Nije on uzeo nista sto nije zaradio i sta da ga krivim. Ispade da je trebao bit ovca kao i drugi pa pustit da ga bagra izvara. U kakvom su stanju ostavili klub i sta su uradili drag mi je jos vise svako ko god ih je izvarao bilo gdje, mada ih ovaj nije izvarao vec uzeo sto mu sljeduje. Ali nista cudno, imamo mi ba jos Ademovih igraca na tribinama i sto je najzanimljivije ti su najglasniji u **** matere djetetu od 18 god kad pogrijesi, kao da je ono uzrok svih problema kluba. Pa ti poslije malcu objasnjavaj da mu ne psuju zbog njeg vec da ce psovat svima dokle god oni opet ne budu dio tala.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 08 jul 2013, 22:47

ja otkad pratim Slobodu, tri igrača sam mnogo gotivio .. prvo Stanu, a onda Vojvodu i Mujkića .. Vojvoda se pokazao kao šupak, čak mi ne zamjerim loše rezultate na klupi Slobode i to što je "pobjegao", mi bi svakako ispali u 2 ligu, al' zbog nekih drugih stvari, njegove priče, itd .. tu mi je pao u očima, al' zaradio je dosta kod mene kao igrač, onu scenu kad je "klanjao" sa Taretom, to se ne zaboravlja, njegove igre također, uvijek je davao sve od sebe, tako da mi je i dalje pozitivan i drag čovjek, s obzirom da više nije igrač :D

Mujkića su Fukare uvijek gotivile, a on njih, dakle uzajamna ljubav, a tek njegove predstave na golu .. skidao je frajer sve živo .. za mene će uvijek biti drag igrač, kao i poštovan

a Stana, Stana je Stana, nema tu šta da se priča, svaki navijač Slobode zna o Stani .. kad se sjetim kako je šio po desnoj strani na krilu sa svojim tankim nožicama :o .. volio bih da se Stana vrati i završi karijeru kod nas, al' dok čovjek ima sigurne pare vani, neće se on vraćati

eto, ta tri igrača su kod mene uvijek neki idoli, omiljeni igrači ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 08 jul 2013, 22:50

ultrasstyle_tz je napisao/la:on ima OGROMNU platu ( za nase uslove) od Dinama, 2500 eura cini mi se tako da sam znao da je to nerealan cilj. Bolje im je svoju filijalu pojacat nego Slobodu kad vec oni snose troskove.

sto se tice nas, Jusic ako se pokaze i jos jedan stoper ako bude potrebe, te igrac tipa Tareta i dosta. Naravno skresat i postojeci kadar. Puno je igraca tu, majku mu valjda bljesne neko od ovih anonimusa, makar da popuni kadar. 20-ak igraca i 3 golmana po meni dosta.

a sta to sad treba da mi Denis bude mrzak jer je znao sa kakvom stokom ima posla pa trazio i uzeo lovu odmah, koju je zaradio. Nije on uzeo nista sto nije zaradio i sta da ga krivim. Ispade da je trebao bit ovca kao i drugi pa pustit da ga bagra izvara. U kakvom su stanju ostavili klub i sta su uradili drag mi je jos vise svako ko god ih je izvarao bilo gdje, mada ih ovaj nije izvarao vec uzeo sto mu sljeduje. Ali nista cudno, imamo mi ba jos Ademovih igraca na tribinama i sto je najzanimljivije ti su najglasniji u **** matere djetetu od 18 god kad pogrijesi, kao da je ono uzrok svih problema kluba. Pa ti poslije malcu objasnjavaj da mu ne psuju zbog njeg vec da ce psovat svima dokle god oni opet ne budu dio tala.
Uhh, sa ovim se slažem u potpunosti- to je ona mala grupica na C tribini, njih 7-8 dragih ljudi, mislim da nema čovjeka na stadionu koji bi ih najradije pljunuo u lice. Ne treba imenovat sad ovdje ali može i to ako treba i ako nekog zanima, vjerovatno ih ima što pišu po ovoj temi.

Dosta je naše djece syebano i pognute glave napuštalo stadion pa i Slobodu, u onom trenutku kada im je trebalo pružit najveću podršku. U redu, dijete ne valja, nije talenat- ne moraš mu psovat sve najmilije kao da je on uzrok svih problema u klubu :roll:

PS. zna li neko dokle se doguralo sa postavljanjem stolica na sjeveru?
075

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 08 jul 2013, 23:08

drug moj , mislim da grijesis , Mukic nas je zaduzio svojim odbranama i svje pare je posteno zaradio , od tog zaradjenog novca mnogo puta je pomagao i nas kao navijacku skupinu ... to je nasa LEGENDA , ja sam zelio da se Mujka vrati ...

Jos da napomenem da je kosarkaase SLOBODA DITE pratio na svakom mecu .... istinski navijac SLOBODE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.