NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
vidim dosta toga se dešavalo dok me nije bilo...sutra aBd idem na trening da snimim stanje...
Undici stelle - ACM 1899
O brate puno si propustio, al reko mi je rodo da si na morubaltazar1 je napisao/la:vidim dosta toga se dešavalo dok me nije bilo...sutra aBd idem na trening da snimim stanje...

www.nkbratstvogracanica.com
jutros bio na treningu, stadion se ušminkava, travnjak je idealan
ovo oko rubrike došli-otišli sve ostaje isto
jutros kako sam čuo Muslimović se pojavio na treningu ali ga nisu pustili da trenira
šef veli da će pokušati iz ovog kadra "izmisliti" jednog desnog beka a ako ne uspije pokušat će da nađu jednog
trenutno imamo 4 golmana i jedan će otići (Prljača, Baščelić, Zukić i junior), dakle jedan od Prljače ili Baščelića će dobiti slobodne papire
novi šef reče i da će igrački kadar sa sadašnjih 26-27 igrača svesti na 20 igrača i 3 golmana
sa ekipom su jutros trenirala još dva nova igrača koji su kako sam čuo na probi, jedan je Sivac (kažu bio u Vitezu) a drugi je neki iz Banovića i oni treniraju pa ćemo vidjeti šta će biti sa njima
bit će vjerovatno, uvijek tako bude, nekih igrača koji će dolaziti na probu ali to je sve na dugom štapu
nisam vidio Murselovića
nadam se da je opravdano bio odsutan jer od njega očekujem "bum"
prve utakmice će biti sredinom mjeseca (17.7. Odžak), nakon toga je turnir u Doboj Istoku 20. i 21. 7. a nakon toga turnir u Jelahu. Generalka je u finalu Kupa sa Slobodom a bit će još poneka utakmica
toliko od jutro, danas idem na popodnevni trening, inače ekipa radi dva puta dnevno itd...
jutros kako sam čuo Muslimović se pojavio na treningu ali ga nisu pustili da trenira
šef veli da će pokušati iz ovog kadra "izmisliti" jednog desnog beka a ako ne uspije pokušat će da nađu jednog
trenutno imamo 4 golmana i jedan će otići (Prljača, Baščelić, Zukić i junior), dakle jedan od Prljače ili Baščelića će dobiti slobodne papire
novi šef reče i da će igrački kadar sa sadašnjih 26-27 igrača svesti na 20 igrača i 3 golmana
sa ekipom su jutros trenirala još dva nova igrača koji su kako sam čuo na probi, jedan je Sivac (kažu bio u Vitezu) a drugi je neki iz Banovića i oni treniraju pa ćemo vidjeti šta će biti sa njima
bit će vjerovatno, uvijek tako bude, nekih igrača koji će dolaziti na probu ali to je sve na dugom štapu
nisam vidio Murselovića

prve utakmice će biti sredinom mjeseca (17.7. Odžak), nakon toga je turnir u Doboj Istoku 20. i 21. 7. a nakon toga turnir u Jelahu. Generalka je u finalu Kupa sa Slobodom a bit će još poneka utakmica
toliko od jutro, danas idem na popodnevni trening, inače ekipa radi dva puta dnevno itd...
Undici stelle - ACM 1899
E brate kako mi je drago sto si se i ti vratio,ako se vratis malo unazad vidices kako sam napadan bio , ajde sad nas je dvojica pa sve sto kazem ti kao medij mozes potvrdit.Jer vjeruj kad sam javio za ova pojacanja i za odlazak Nuceta niko nije vjerovo svi mi krenuli napadat itd itd.... Al ok nije to tema,oni jelda isad treniraju u pribavi ? Nego de nam promuzeviri hocel se sredivat tribine sta to je bilo nekih prica al smo ja i H.Č. ostali kratki za tu informaciju na prozivcibaltazar1 je napisao/la:jutros bio na treningu, stadion se ušminkava, travnjak je idealan
nisam vidio Murselovićanadam se da je opravdano bio odsutan jer od njega očekujem "bum"

Postava koja je po meni najaca za sledecu sezonu
Prljaca
Timkov Sule Nerko Panta
Moussa/Mevka Kera Dela Halil
Smajlovic Mrkovic
Ukoliko bude htio da mu Zukic brani onda ce morat hafizovica ili neko drugog 17-ogodisnjaka ubacit u igru umjesto mevke/mousse jer je to najrealnije.Inace novi sef je kariku i sambu vratio u juniore.Toliko za sad pozdrav

-
- Moderator
- Kontakt:
Šta to sad imate 3 golmana?
Baščelić, Zukić, Prljaca?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ispravka, 4Benjo_AFC86 je napisao/la:Šta to sad imate 3 golmana?

od ove trojice jedan neće ostati, a prije će biti od dvojice, jer sumnjam da bi Zukića doveli pa pustili...ovaj četvrti je neki mladac, vjerovatno iz naših juniora
dakle, Baščelić ili Prljača out, 99,9%
Undici stelle - ACM 1899
-
- Kontakt:
Ima'l neko informacije vezane za stadion?? 

- 7aprildomemoj
A šta bi to trebalo bit sa stadionom ? Kao i svake godine izmijeniće travu pred golovima, malo šta ofarbat i to je to. Ja bi bio presretan da hoće pred svaku domaću tekmu platit kome da se očiste stolice od prašine da se može sjest ko insan 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Ma može on trenirat,al neće bit ni na klupi,,,,kolko je šansi dobijo od Nusreta a ništa...e jedino ako je mlađi od 21 ,,,pa i nekako...baltazar1 je napisao/la:danas popodne trenirao i Muslimović
ne mora da znači, mali ima brzinu, dobru tehniku, dobar šut i centaršut...ja mislim da je njemu najveći problme bio što je igrao skoro sve na terenu osim golmana, sad je bio lijevo, sad desno, pa naprijed, pa nazad, vjerovatno se i sam dečko pogubio u svemu tome**** je napisao/la:Ma može on trenirat,al neće bit ni na klupi,,,,kolko je šansi dobijo od Nusreta a ništa...e jedino ako je mlađi od 21 ,,,pa i nekako...
sa kapacitetima koje ima, ako mu novi trener nađe pravo mjesto, mislim da može odigrati jako kvalitetno, al čini mi se da je ipak najviše do njega i njegove glave
Undici stelle - ACM 1899
Od svega toga nema ništa,nit je brz,nit ima tehniku,a nema ni centaršut,,,mali je drvo,,,što mu prije to ljudi objasne,biće bolje za njega,,,problem je to što je trener pokušavo na silu da ga ugura u ekipu,zato ga je baco na razne pozicije al ništa,najbolji je bio kad nije bio u sastavu,,,ka čovjek je nula čista,jer na derbiju sa Vitezom kad je Panta dobio crveni on je ubrzo zamijenjen i zamisli dečko se pokupio i otišo kući nije ni sačeko kraj utakmice,,,baltazar1 je napisao/la:ne mora da znači, mali ima brzinu, dobru tehniku, dobar šut i centaršut...ja mislim da je njemu najveći problme bio što je igrao skoro sve na terenu osim golmana, sad je bio lijevo, sad desno, pa naprijed, pa nazad, vjerovatno se i sam dečko pogubio u svemu tome**** je napisao/la:Ma može on trenirat,al neće bit ni na klupi,,,,kolko je šansi dobijo od Nusreta a ništa...e jedino ako je mlađi od 21 ,,,pa i nekako...
sa kapacitetima koje ima, ako mu novi trener nađe pravo mjesto, mislim da može odigrati jako kvalitetno, al čini mi se da je ipak najviše do njega i njegove glave
Koliko je vec dugo kod vas Jasmin Jaranović i koju on najcesce igra poziciju?
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
NeRi_K je napisao/la:Koliko je vec dugo kod vas Jasmin Jaranović i koju on najcesce igra poziciju?
Hvala unaprijed
Zar on ne igra u Radničkom?
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
profulo si jaraneNeRi_K je napisao/la:Koliko je vec dugo kod vas Jasmin Jaranović i koju on najcesce igra poziciju?
Hvala unaprijed

jučer opet bio na treningu, nema Murselovića, kako se priča babo mu traži nekakav angažman, lično će mi biti žao ako ode iz Bratstva
primjetno je da se na treninzima radi "ludo"...što je i logično, novi trener, svi se žele dokazati, osjeti se novi elan kod svih igrača, e sad vidjet ćemo koliko će to trajati i kako će se prenijeti na teren u utakmice
Undici stelle - ACM 1899
Ma znam da igra u Radnickom, ali eto slucajno sam na pogresnu temu napisaoNeRi_K je napisao/la:Koliko je vec dugo kod vas Jasmin Jaranović i koju on najcesce igra poziciju?
Hvala unaprijed

Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Damir Murselovic u Radnickom.... Steta jako dobar igrac....
-
- Moderator
- Kontakt:
Gazda da nece vama ? Zna se to da Mesa ode jer imamo 4 golmana i jedan mora ici.. Zukic je doveden ,Prljaca u-21 i Mustafic iz juniora...Benjo_AFC86 je napisao/la:I Baščelić izgleda ode

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.