FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ko je dao gol ?
- champions1921
Haha baš i ja htio da napišem isto, još jedan optimista na forumu.Consigliere je napisao/la:preokret
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Znaci, Aco uopste nema nikakvih ponuda za navede igrace? A ne fakat, dobro covjek pita. Uredu, besparica, ali zasto onda uopste odbijaju bilo kakve pare?aleksandar_veliki je napisao/la:Nije istina, lazu te.Semper je napisao/la:Istina je da se nema para ,ali zašto se odbijaju ponude za Adilovića i Svraku od 150 000 eura(ako je istina)?Svraka i Adilović ne prave razliku na terenu i treba ih pustiti za bilo šta novca.
Ma nema nikakvih ponuda bolan čisto sumnjam sve su to bacanje prašine u oči i da se neko ne zaleti.
Ara dao go.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Consigliere
- Kontakt:
Vils je napisao/la:Haha baš i ja htio da napišem isto, još jedan optimista na forumu.Consigliere je napisao/la:preokret![]()
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ko će drugi, da neće ona grablja.exbabilon je napisao/la:Ara dao go.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Izvini ciko molim techampions1921 je napisao/la:@Keenan Bojim se da tebe nista nisam pitao..
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 08 jul 2013, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
5' Sosa J. 3-1 51 Armin hodžić
37' Blanco S.
39' Dević M.
37' Blanco S.
39' Dević M.
Hodzicterabajt je napisao/la:Ko je dao gol ?
-
Amar TM'87
- Kontakt:
VODIMO al u kornerima 
haj ako ništa imamo više kornera, možda smo preuzeli inicijativu i uspostavili dominaciju na sredini terena. 
Odlazi Safete.
i zutim kartonimaAmar TM'87 je napisao/la:VODIMO al u kornerima
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Pustis dva najbolja igraca( Svraka reprezentativac koji je dao 2 gola, i Adilovic 2 sezone statisticki nas najbolji igrac) za 150 00 eura, za koliko mislis da ces prodati Kvesica, Zolotica, Tomica, Bajica, Sadikovica... ?Semper je napisao/la:Istina je da se nema para ,ali zašto se odbijaju ponude za Adilovića i Svraku od 150 000 eura(ako je istina)?Svraka i Adilović ne prave razliku na terenu i treba ih pustiti za bilo šta novca.
NO PYRO NO PARTY
30 FC Metalist Kharkiv UKR 18.325 2.660 10.016 19.550 11.900 62.451
31 Borussia Dortmund GER 4.537 3.616 10.133 10.050 33.585 61.922
Dati ovakvoj ekipi gol je čast, pa makar bila i prijateljska. Ljudi su ispred BVB-a na uefinoj listi
31 Borussia Dortmund GER 4.537 3.616 10.133 10.050 33.585 61.922
Dati ovakvoj ekipi gol je čast, pa makar bila i prijateljska. Ljudi su ispred BVB-a na uefinoj listi
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Iskreno pitam sada.
Da li ikako mozemo dogovoriti sa njima da zamijenimo domacistvo u prvom mecu? Njima 0:3 (tajno, kao Hajduk sto je uradio sa Interom), makar da zaradimo sta na ovim kartama?
Da li ikako mozemo dogovoriti sa njima da zamijenimo domacistvo u prvom mecu? Njima 0:3 (tajno, kao Hajduk sto je uradio sa Interom), makar da zaradimo sta na ovim kartama?
mozda je i moglo prije al sad je vec kasno.DzoleZeljo je napisao/la:Iskreno pitam sada.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Google [Bot], Google Adsense [Bot], HugoSancez, Pact1921, Sarun i 35 gostiju.