Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jesam iskreno ovo je ekipa 86 miliona vrijednost. I mislim da nam se lose pise sto se tice evropeboccaccio je napisao/la:
Pa sada bi vec trebao biti
Nema cuh da Velez igra sa Man Utd, Schalkeom, Laziom i generalka sa Atletico M. pa probaj na tim cvaknuti sta.mujoisuljo je napisao/la:Danas ćuknuh finu lovu!Ima li Željo više prijateljskih u Sloveniji ili moram na Plzen čekat?
Ma mozemo mi djelovati bolje koliko god hocemo, ali rezutat nam pokazuje suptrotno. Ne treba bjezati od istine. Predati ovo ljudima, da izbjegnemo blamazu jos vecu od ovih na koje smo navikli. Kada budemo pare imali, mozemo igrati ovo takmicenje, u suprotnom, nesto pokusavati sa sironjim napraviti u ovom takmicenju, je ravno samoubistvu.Rade Paprica 9 je napisao/la:Sa lica mjesta uopšte nismo loše izgledali. Primili smo dva gola iz offsise i poništen nam gol, čist. Naravno ljudi su bolji, ali djelujemo bolje nego prošle godine.
Kroz krv i znoj treba proći da bi se nešto veliko postiglo ! Predaja je odlika bijednika i ljudi koji nemaju snage ni volje pokušati.Dok su svi napredovali mi smo nazadovali jer smo MORALI, sve je ovo napredak..Spustite se na zemlju malo i počnite koristiti taj mozak koji vam je dat !DzoleZeljo je napisao/la:Ma mozemo mi djelovati bolje koliko god hocemo, ali rezutat nam pokazuje suptrotno. Ne treba bjezati od istine. Predati ovo ljudima, da izbjegnemo blamazu jos vecu od ovih na koje smo navikli.Rade Paprica 9 je napisao/la:Sa lica mjesta uopšte nismo loše izgledali. Primili smo dva gola iz offsise i poništen nam gol, čist. Naravno ljudi su bolji, ali djelujemo bolje nego prošle godine.
Tjesi se drug ali realnost je druga stvar.ennis je napisao/la:Amar zna sta radi,ovo je "priprema" utakmice u Plzenu,nisu ni svjesni sta ih ceka
hahaha dobra ova je sa stilom ostale su seljackeRafael30 je napisao/la:Još u srijedu kod nas u Bihaću izgubitei onda uzmite Plzena
i dalje vjeruješ da je to u pitanju ? ovo nije nikakvo taktiziranje, ovo je trenutni kvalitet naše ekipe i neuigranost izazvana odlaskom nekoliko vrlo važnih igrača proteklih sezona. ne treba biti pesimista i reći da ćemo primiti 6 ili 7 golova, jer se iskreno nadamo da nećemo, ali treba biti realan i reći da ćemo prije primiti cenera u dvije utakmice nego proći u naredno kolo.ennis je napisao/la:Ovo je cisto taktiziranje i "uspavljivanje" Plzenovaca,oni su nas potcijenili vec a pogotovo nakon ovih prijateljskih koje su sigurno ispratili.
Amar zna sta radi,ovo je "priprema" utakmice u Plzenu,nisu ni svjesni sta ih ceka
Ako je tako zadovoljan sam, X u plzenu nam ne gineRade Paprica 9 je napisao/la:Sa lica mjesta uopšte nismo loše izgledali. Primili smo dva gola iz offsise i poništen nam gol, čist. Naravno ljudi su bolji, ali djelujemo bolje nego prošle godine.
Kako ne mozes da svatis. U nasoj ligi covjek moze sa 1 KM napraviti cudo, u prevodu da dovete neke odbacene igrace pa da ih on trenira. U takmicenjima tipa Liga prvaka, gdje svi ulazu maksimalno da bi postigli nesto, jer je zarada najveca moguca, ti ne mozes korisiti isti sistem kao u domacem prvenstvu ili pak moras cekati svaku 10 godinu, da ti se potrefi ekipa tipa Serif, koja ce zamijeniti pola tima, pa da bi imao neke izglede. Ovako, bez uloga nemas ni dobitka, u prevodu bez rizika, nema ni profita.KosevskoHill je napisao/la:Kroz krv i znoj treba proći da bi se nešto veliko postiglo ! Predaja je odlika bijednika i ljudi koji nemaju snage ni volje pokušati.Dok su svi napredovali mi smo nazadovali jer smo MORALI, sve je ovo napredak..Spustite se na zemlju malo i počnite koristiti taj mozak koji vam je dat !DzoleZeljo je napisao/la:Ma mozemo mi djelovati bolje koliko god hocemo, ali rezutat nam pokazuje suptrotno. Ne treba bjezati od istine. Predati ovo ljudima, da izbjegnemo blamazu jos vecu od ovih na koje smo navikli.Rade Paprica 9 je napisao/la:Sa lica mjesta uopšte nismo loše izgledali. Primili smo dva gola iz offsise i poništen nam gol, čist. Naravno ljudi su bolji, ali djelujemo bolje nego prošle godine.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Pablo11 i 59 gostiju.