RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Zna li iko kada se s Olimpicom igra ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Bola Ibro kakva su bicikla ito jos nizbrdo pa nisu na ljetovanju. Tegove im na noge i nek trce uz Bjelasnicu. Tako 3 puta dnevno
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
-
Crvenarmija
- Kontakt:
OLIMPIC – VELEŽ 1:0 (0:0)
Četvrtu pripremnu, a drugu sa Olimpicom utakmicu odigrali su danas fudbaleri Veleža na Bjelašnici. Stručni štab odlučio je u ovom meču priliku pružiti igračima koji nemaju preveliku minutažu u pripremnom periodu.
„Rođeni“ su počeli utakmicu u sljedećem sastavu: Hero, Škahić, Mahinić, Zolj, Zuhrić, Zvonić, Marić, Ramović, Rašević, Ćemalović, Hajdarović.
U posljednjih 20-tak minuta priliku su još dobili Bašić, Peco, Isić, Jakupović, Isić i Bešo.
Na kraju meča uspješniji je bio Olimpic, golom Muharemovića iz slobodnjaka sredinom drugog poluvremena.
Iako su nastupili bez velikog broja standardnih igrača, a treba istaći da je i na drugoj strani strateg Olimpica Jusufbegović također kombinovao sastav, „Rođeni“ su pružili dobru partiju. Propušteno je nekoliko dobrih prilika za postizanje pogotka.
Četvrtu pripremnu, a drugu sa Olimpicom utakmicu odigrali su danas fudbaleri Veleža na Bjelašnici. Stručni štab odlučio je u ovom meču priliku pružiti igračima koji nemaju preveliku minutažu u pripremnom periodu.
„Rođeni“ su počeli utakmicu u sljedećem sastavu: Hero, Škahić, Mahinić, Zolj, Zuhrić, Zvonić, Marić, Ramović, Rašević, Ćemalović, Hajdarović.
U posljednjih 20-tak minuta priliku su još dobili Bašić, Peco, Isić, Jakupović, Isić i Bešo.
Na kraju meča uspješniji je bio Olimpic, golom Muharemovića iz slobodnjaka sredinom drugog poluvremena.
Iako su nastupili bez velikog broja standardnih igrača, a treba istaći da je i na drugoj strani strateg Olimpica Jusufbegović također kombinovao sastav, „Rođeni“ su pružili dobru partiju. Propušteno je nekoliko dobrih prilika za postizanje pogotka.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Jel' iko slucajno vidio utakmicu?
Kakav vam je Skahic??
Kakav vam je Skahic??
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Ovi sto su igrali su vecina kadeta i juniora, rezultat nije toliko los, svaka cast Ibri sto mladim momcima daje sanse da igraju u najdražem dresu! FORZA VELEŽ!Crvenarmija je napisao/la:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- Al pashino
- Kontakt:
Ja mislim da je nedopustivo izgubiti dva puta od Olimpica u roku od para dana. Ozbiljno razmisljam da bojkotujem forum radi toga.
Support Velez, It's logical! ★
Veliku ces stetu uciniti time, odmah ce Velež poslije toga izboriti Evropu pod pritiskom da moraju biti bolji...Mont0 je napisao/la:Ozbiljno razmisljam da bojkotujem forum radi toga.
I necu se vracati sve dok forumasi ne budu imali svog clana u Upravnom Odboru.
Support Velez, It's logical! ★
sa sirokim, petak 12.7. u vrapcicimaAl pashino je napisao/la:hoce li jos igrati neku tekmu ?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
gledam malo rezultate od ujedinjenja sa srbima 2001 Velež nikada nije bio bolje plasiran od 8. pozicije i nikada nije osvoji 50+ bodova. paradoksalno najviše bodova je velež osvojio one sezone kad je ispao 48, a od kad se igra sa 16 klubova 44. u kupu nikada u polufinalu a ne u finalu. ipak je ovo premalo za jednu ekipu kao što je Velež. mnogo kvazi timovi nažalost imaju bolju statistiku.
Igrali su u polufinalu kupa pretprošle sezone protiv Širokog brijega.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 09 jul 2013, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kad je to 8. bio? Bio je 6 ili 7 nisam siguran u sezoni 2009/10Bistrik je napisao/la:gledam malo rezultate od ujedinjenja sa srbima 2001 Velež nikada nije bio bolje plasiran od 8. pozicije i nikada nije osvoji 50+ bodova. paradoksalno najviše bodova je velež osvojio one sezone kad je ispao 48, a od kad se igra sa 16 klubova 44. u kupu nikada u polufinalu a ne u finalu. ipak je ovo premalo za jednu ekipu kao što je Velež. mnogo kvazi timovi nažalost imaju bolju statistiku.
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Ma care **** sve to.Zar je bitno jesli li u ovoj ligi 5-ti ili 14-ti ?Ova liga je dno i nije velika stvar ni kad je osvojiš, bar ja tako to gledam.Nekada je liga bila jaka, bivša ex Yu, a ovo danas je sranje.Bistrik je napisao/la:gledam malo rezultate od ujedinjenja sa srbima 2001 Velež nikada nije bio bolje plasiran od 8. pozicije i nikada nije osvoji 50+ bodova. paradoksalno najviše bodova je velež osvojio one sezone kad je ispao 48, a od kad se igra sa 16 klubova 44. u kupu nikada u polufinalu a ne u finalu. ipak je ovo premalo za jednu ekipu kao što je Velež. mnogo kvazi timovi nažalost imaju bolju statistiku.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Bistrik da je politika imala uticaja u Velezu mozda bi i nama nastelili titulu kao sto su nasim komsijama. Neka hvala nama to ne treba mi smo RSD klub obicni gradjana i mi kad svoju osvojimo to ce biti iskljucivo nasom dobrom igrom a ne zaslugama stranaka djamija ili crkvi. I kad smo kod toga nesto sam nacuo,napadac dobar,susjedna drzava,mozda
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Kod nas, istok ili zapad?moRAja je napisao/la:Bistrik da je politika imala uticaja u Velezu mozda bi i nama nastelili titulu kao sto su nasim komsijama. Neka hvala nama to ne treba mi smo RSD klub obicni gradjana i mi kad svoju osvojimo to ce biti iskljucivo nasom dobrom igrom a ne zaslugama stranaka djamija ili crkvi. I kad smo kod toga nesto sam nacuo,napadac dobar,susjedna drzava,mozda
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Nego raja, vade li se te godišnje/članske???Ja sam svoju uplatio, kažu još malo pa nestalo!Navalite! 
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Ima li kakvih vijesti oko transfera, reko je ibro da ce dovesti jos jednog provjerenog nadaca, ima li ko dobre vijesti
?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Ćemalović: Možemo biti zadovoljni do sad urađenim
Već gotovo sedam dana Veležova posada boravi na olimpijskoj Bjelašnici. Tamo Mostarci hvataju zalet pred start nove sezone, a u do sad dva odigrana pripremna meča ostvaren je polovičan uspjeh. Prvo je savladan Travnik sa minimlanih 1:0, a istim rezultatom dva dana kasnije Rođeni su poraženi od Olimpica.
“Iako smo poraženi protiv Olimpica smo igrali dosta dobro. Šef na pomenutoj utakmici odmarao nekoliko igrača iz prve postave,” kaže mladi napadač Mirza Ćemalović, koji je u prošloj sezoni bio najbolji Veležov strijelac.
Već 12.jula u Vrapčićima će gostovati Široki Brijeg, a potom će uslijediti ponovni, ovog puta šestodnevni boravak na Bjelašnici. Posljednja etapa odradit će se u Mostaru.
“Uslovi na Bjelašnici su izuzetno dobri. Temperature su mnogo ugodnije od onih mostarskih. Svi možemo biti zadovoljni do sada urađenim. Vjerujem da ćemo protiv Širokog Brijega odigrati dobru utakmicu i nagovijestiti uspješnu sezonu u Premier ligi. Prošle godine smo na kraju brinuli o opstanku, u narednoj se nadam mnogo boljim rezultatima,” dodaje Veležov napadač.
Već gotovo sedam dana Veležova posada boravi na olimpijskoj Bjelašnici. Tamo Mostarci hvataju zalet pred start nove sezone, a u do sad dva odigrana pripremna meča ostvaren je polovičan uspjeh. Prvo je savladan Travnik sa minimlanih 1:0, a istim rezultatom dva dana kasnije Rođeni su poraženi od Olimpica.
“Iako smo poraženi protiv Olimpica smo igrali dosta dobro. Šef na pomenutoj utakmici odmarao nekoliko igrača iz prve postave,” kaže mladi napadač Mirza Ćemalović, koji je u prošloj sezoni bio najbolji Veležov strijelac.
Već 12.jula u Vrapčićima će gostovati Široki Brijeg, a potom će uslijediti ponovni, ovog puta šestodnevni boravak na Bjelašnici. Posljednja etapa odradit će se u Mostaru.
“Uslovi na Bjelašnici su izuzetno dobri. Temperature su mnogo ugodnije od onih mostarskih. Svi možemo biti zadovoljni do sada urađenim. Vjerujem da ćemo protiv Širokog Brijega odigrati dobru utakmicu i nagovijestiti uspješnu sezonu u Premier ligi. Prošle godine smo na kraju brinuli o opstanku, u narednoj se nadam mnogo boljim rezultatima,” dodaje Veležov napadač.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
ssto se pojacanja tice sigurno ce doci neki dobar spic...ako ne nadju u bih onda se ide u srbiju po njega.po gradu se prica smo ponudili ugovor i osmanagicu iako on ima sa sarajevom ugovor ne igra sjedi na klupi pa mozda bude posudba neka....nama fali play a njima ne igra sjedi na klupi.
dobro bi nam upao
vidicemo naredni par dana sta ce biti ko ce jos doci
dobro bi nam upao
vidicemo naredni par dana sta ce biti ko ce jos doci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.