FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tri utakmice 15 golova.
Pa da je Osim stavio par momaka sa ulice bolje bi odradili ove pripreme.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
ja ovih ,pa nije ovo bruka samo zelje ovo je bruka BH fudbala,Zeljo je opet najmanje los u ovome svemu, prianje je kako bi ostali prolazili kad nam sampion ovako prodje van granica BIH.Mogu se nasladjivati porazima tudjim jer to je jedin osto je ostalo od valstitog uspjeha.Ali opet i jak dokaz kakav se fudbal igra ovdje.Is ovom ligom treba nesto raditi jer ovo ne vodi nigdje,storiziji kriteriji moraju bit.Ovi koji ovu ligu hvale ili su ludi ili blesavi trece nema.Odrec je se ne trebamo ali svi bi trebali nesto poduzet kako navijaci tako i igraci da se to promjeni na bolje
Ja bi poceo sa ovom odbranom Kerlu bi otjero a Skaljicu dao jos pola sezone sansu !DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Treba obda rasprodati ekipu skroz sada i krenuti od pocetka skupiti malo para
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Gdje pare skupit?DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Treba obda rasprodati ekipu skroz sada i krenuti od pocetka skupiti malo para
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- invincible1921
- Kontakt:
Ma realno ovo za mene nije neuspjeh,metalist je po meni u zadnjih nekolko godina uz sahtar ekipa koja je najvise napredovala u evropi.Proslih sezona u EL niko protiv njih nije smio rec da je favorit ljudi imaju pare infrastrukturu igraju kao sat,a i kako sam vidio maloprije na nekoj stranici prije medju samom elitom su po fifinoj listi.Treba da nam bude cast sto su nam uopste sparing partner a rezultat manje vise,ako nista dali smo im go i to je uspijeh kad skontas protiv kakve ekipe igras.Na kraju krajeva skuplji su skoro 20 puta od nas,zar je neko ocekivo drugaciji rezultat.Vjerovatno da smo igrali bunker moglo se i povljnije proc tipa 3 1,ali zasto igrati bunker u prijateljeskoj,pa takve utakmice i sluze da se isprobaju opcije da se vidi gdje smo sta smo,kako stojimo na terenu,kakvi smo sa fizickom spremom,akcijama,itd..
Medjutim brine me jedna druga stvar,mislim da je nas najveci problem psiha kod igraca.Ako pogledate utakmice sa hapoelom,makabiem,pa eo i sa metalistom,strasno dobro stojimo dok go ne primimo,ali cim primimo jedan automatski primamo jos 2 3 u narednih 5 min
niko nije tolko kvalitetan da te tako natrpa u 5 min,to mora bit do nas i nase psihe.Ne sumnjam da ce amar ekipu pripremiti na pravi nacin,ali isto tako mislim da bi im prije utakmice u ceskoj trebao odrazti govor kakv koji ce uticati na stanje u njihovim glavama 

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Prodati: Adilovic, Svraka, Jamak, B. Colic
KERLA I E. COLIC TREBA POKLONITI
KERLA I E. COLIC TREBA POKLONITI
trebo si se ti prijavitiSaurman je napisao/la:Tri utakmice 15 golova.Pa da je Osim stavio par momaka sa ulice bolje bi odradili ove pripreme.
Nego sta li mi uvjezbavamo na ovim pripremnim tekmama, da je napad uvalili bi poneki, da je odbrana nesto sumnjam da bi primali ko na traci.Da uvjezbavamo neke akcije cisto sumnjam, sve ovo izgleda vrlo zabrinjavajuce i treba boga moliti da primimo sto manje.
Ili na dogovor s Cesima da nas prodju uz neki dostojan rezultat, po mogucnosti remi ili nasa neka pobjeda na Kosevu radi bodova za iducu sezonu.
Ili na dogovor s Cesima da nas prodju uz neki dostojan rezultat, po mogucnosti remi ili nasa neka pobjeda na Kosevu radi bodova za iducu sezonu.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
- Kontakt:
Ja mislim da kada je izvlacenje parova za lp ostale ekipe mole daj nam Zeljeznicar ko da smo sa Andore
- pintol_TM87
- Kontakt:
ni oni sigurno ne bi znali računatiSaurman je napisao/la:Tri utakmice 15 golova.Pa da je Osim stavio par momaka sa ulice bolje bi odradili ove pripreme.

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Kako gdje pred begovom ! kako boracipetm je napisao/la:Gdje pare skupit?DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Treba obda rasprodati ekipu skroz sada i krenuti od pocetka skupiti malo para

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- invincible1921
- Kontakt:
ali zato svi pitari po fb stavljaju link sa utakmice.Sta da kazem,ljudi prate i nase prijateljske

=\_1921_/=
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ako im se proda onaj u sredini od 7 miliona, najjaci, uz povrijedjenog prvog napadaca (slomio rebro) mozemo se nadati ne vise od 3 gola uz to da zabijamo 1 i ludnica na Kosevu... Amin (ramazanska, bajramska i novogodisnja Zelja)
P.S. Hajduk Vitez 2:2, i onda neko gleda prijateljske...
P.S. Hajduk Vitez 2:2, i onda neko gleda prijateljske...

Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 08 jul 2013, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
svim navijaćima manjeg sarajevskog klubčića iskrene čestitke jer u zadnjih nekoliko utakmica nije vam lahko pozdrav od nedimka posebno za brku osima i samo neka tako nastavi negine vam borba za drugu ligu
-
- Kontakt:
**** ga ako smo ozbiljna ekipa treba li bi imati u klubu nekoga ko se brine za financije i da nadje nacin da skupe pare
Izgubili pa šta, ova provjera kao i ostale pravo dobro dodju igras sa dobrim ekipama i tako se spremas za
Plzen. **** fildzan lige i utakmice ovako se stice rutina, moje misljenje je da cemo protiv Plzena izgledati mocno i cvrsto na terenu. A sutra ili najkasnije prekosutra bi valjda napokon trebali znati da li ce ona dva igraca doci ili ne. Bar jedan i ja bi bio zadovoljan!!! pozzzz i dusmani jadni vi!!!!!!
Plzen. **** fildzan lige i utakmice ovako se stice rutina, moje misljenje je da cemo protiv Plzena izgledati mocno i cvrsto na terenu. A sutra ili najkasnije prekosutra bi valjda napokon trebali znati da li ce ona dva igraca doci ili ne. Bar jedan i ja bi bio zadovoljan!!! pozzzz i dusmani jadni vi!!!!!!
Sad ćemo vidjeti vjerne navijače koji kako kažu mora ih zabrinuti poraz na pripremama jer oni vole Želju, iako nisu bili minute na pripremama, ne znaju da svako jutro imaju trening od sat i po, a navečer tekma. Ako se proda više od 2 000 članskih...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ma nije to problem primiti 15 golova, nije problem primiti pet od Metalista, ali je problem primiti cetiri od Slavena, Aluminija ...Saurman je napisao/la:Tri utakmice 15 golova.Pa da je Osim stavio par momaka sa ulice bolje bi odradili ove pripreme.
Mi nemamo napada uopce, nemamo napadaca, igramo bez napadaca ne znam kako okarakterisati ove pripreme.
Ne moze nikome dati 2-3 gola, ne znam sta se samo pripremaju.

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Izvinjavam se ipak je 13 komada što je u prosjeku gotovo 4 gola po utakmici.Odlična uvertira pred Plzen.pintol_TM87 je napisao/la:ni oni sigurno ne bi znali računatiSaurman je napisao/la:Tri utakmice 15 golova.Pa da je Osim stavio par momaka sa ulice bolje bi odradili ove pripreme.
Neka se i dalje uzimaju otpaci iz drugih klubova i onda im se daju masne plate a ovamo se baca šuplja kako nema para.
Ima para kad se treba dati invalidu Smajiću 7000.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 55 gostiju.