FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Casper vjerujem da si ti malo upuceniji i ako mozes da se izjasnis u vezi ovih igraca da li idu ili ostaju : Dzanic, Jaranovic, Tasic, Mitrovic, Bekric ( spominje se Sloboda ), i zasto su Jahic i Gogic ( cuo sam da je i on imao premier ligaski angazman ali mu je propao) opravdano odsutni, da nije neko more u pitanju ?
I da li ce doci pojacanje iz veceg ranga ili bar istog, pozz

- MladostPuracic
- Kontakt:
lukavcan je napisao/la:Slazem se u potpunosti s tobom Casper, jer bolje platiti Slomicu njegove uslove i opet ce biti jeftinije nego kad platimo ovu sve trojicu iz ProleteraCasp3r je napisao/la:Po meni ovog momka je trebalo zadržati, neki možda namjerno zanemaruju - ali Sloma je igračina za većinu našeg trenutnog rostera, od iskustva pa nadalje.Gorki je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/slomic-n ... cki/108440nije da dizem Slomica u nebo jer je po meni odigrao jednu sasvim solidnu sezonu, al' opet ponavljam vrijedniji nam je on nego svi sto su dosli iz Proletera, Puracica i tih vaserskih ekipa gdje se treniralo citavu godinu 2 sedmicno, pozz

http://www.nkmladost.ba - Službena web stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
-
- Moderator
- Kontakt:
Casper, gdje te nađe lik sa ovim imenimalukavcan je napisao/la:Casper vjerujem da si ti malo upuceniji i ako mozes da se izjasnis u vezi ovih igraca da li idu ili ostaju : Dzanic, Jaranovic, Tasic, Mitrovic, Bekric ( spominje se Sloboda ), i zasto su Jahic i Gogic ( cuo sam da je i on imao premier ligaski angazman ali mu je propao) opravdano odsutni, da nije neko more u pitanju ?I da li ce doci pojacanje iz veceg ranga ili bar istog, pozz

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Džana kreće s treninzima od danas, Jare je tu cijelo vrijeme, ali je lakše povrijeđen, Tasić koliko znam je dobio ponudu ali mu valjda daleko, sa Mitorvićem je završeno još pred kraj sezone, Giga je tu trenira, ako mu se ponude uslovi koje zaslužuje ostaje definitivno, on nije kao neki da se zalijeće i nameće uslove, trenira i čeka. Jahić je u inostranstvu na odmoru, dakle opravdano, uskoro bi se vjerovatnot trebao priključiti treninzima, a Gogić je još uvijek na putu oporavka od povrede koja ga je izbila s terena evo već 4 mjeseca.lukavcan je napisao/la:Casper vjerujem da si ti malo upuceniji i ako mozes da se izjasnis u vezi ovih igraca da li idu ili ostaju : Dzanic, Jaranovic, Tasic, Mitrovic, Bekric ( spominje se Sloboda ), i zasto su Jahic i Gogic ( cuo sam da je i on imao premier ligaski angazman ali mu je propao) opravdano odsutni, da nije neko more u pitanju ?I da li ce doci pojacanje iz veceg ranga ili bar istog, pozz
Što se tiče novih imena tek nakon druge pripremne utakmice ćemo znati nešto konkretno, zato sabur.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sta se desava sa teme lukavcani...ice age 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Posmatramo sa strane.staragarda je napisao/la:sta se desava sa teme lukavcani...ice age

1921
1989
1989
Mladi Mirza Halilagić na probnom radu u FerencvarošuArness je napisao/la: Što se tiče Halilagića tip "babin sin igrač".
Toliko o tebi i toj demagogiji koju si provukao kroz ovu izjavu.
-
- Kontakt:
posto vidim da se nekoliko puta spominje dolazak Joguncica iz tuzlanske Slobode moram vas ispraviti i napisati da je momak odigrao proslu polusezonu za Mladost Solinu u 3 ligi TK
al sve u svemu dobili ste extra igraca!

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Tu je on kod nas, redovno zabijafukaratz je napisao/la:posto vidim da se nekoliko puta spominje dolazak Joguncica iz tuzlanske Slobode moram vas ispraviti i napisati da je momak odigrao proslu polusezonu za Mladost Solinu u 3 ligi TKal sve u svemu dobili ste extra igraca!

1921
1989
1989
-
- Interni moderator
- Kontakt:
da je dobro pojacanje..to cemo vidjet...3 liga TK i ova su razlika ko nasa PL i premiership....joge igra srcem i tu mu je najveci plus..daje duplo vise od mogucnosti u svakoj tekmi i zna nekako podic ekipu....iskreno meni jedan od najdrazih Slobodinih igraca...ikad...a to da redovno zabija vam nije nikakav plus,vjeruj mi...ako je on redovan sa pogodcima,j.e.b.a.l.i ste jeza u ledza...VolimRadnicki je napisao/la:Tu je on kod nas, redovno zabijafukaratz je napisao/la:posto vidim da se nekoliko puta spominje dolazak Joguncica iz tuzlanske Slobode moram vas ispraviti i napisati da je momak odigrao proslu polusezonu za Mladost Solinu u 3 ligi TKal sve u svemu dobili ste extra igraca!
, bit će odlično pojačanje kada se spremi..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jel poznato gdje ce igrati sljedecu sezonu??Casp3r je napisao/la:Po meni ovog momka je trebalo zadržati, neki možda namjerno zanemaruju - ali Sloma je igračina za većinu našeg trenutnog rostera, od iskustva pa nadalje.Gorki je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/slomic-n ... cki/108440
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
Vjerovatno u Banovićima, iskreno nisam ga pitao vezano za to, nekako se nadam da će ipak ga vratiti ovi naši, ali slaba vajda.
-
- Kontakt:
Najvjerovatnije ni od Jogunčića ništa, nije bio juče na treningu, nije bio ni jutros.
1921
1989
1989
Danas prva pripremna utakmica, igra se protiv NK Prokosovići (član 2. federalne).
-
- Kontakt:
Valjda će u Priluk.VolimRadnicki je napisao/la:Najvjerovatnije ni od Jogunčića ništa, nije bio juče na treningu, nije bio ni jutros.

1921
1989
1989
-
- Kontakt:
Al je kod nas rasprodaja i rasulo,imali kakvo jace pojacanje da ce doci?Do kad traje prelazni rok,ako ovako nastavimo crno nam se pise,nadam se da grijesim.
Koliko je vec dugo kod vas Jasmin Jaranović i koju on najcesce igra poziciju?
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
U Lukavac se nako premijerligaške epizode vratio pretprošle sezone, a i prije je igrao kod nas, obzirom da je djete Radničkog.NeRi_K je napisao/la:Koliko je vec dugo kod vas Jasmin Jaranović i koju on najcesce igra poziciju?
Hvala unaprijed
Pozicije neke određene nema, jer je opasan bilo gdje da ga postaviš na protivničkoj polovici, najviše vremena ove sezone je proveo na lijevoj strani našeg napada.
U prvoj pripremnoj utakmici Radnički odigrao bez pogodaka 0-0 sa ekipom iz Prokosovića.
Mali Jahić mislim da polahko daje znakove da je strašno pojačanje (pogotovo za trenutni roster radničkog), Tinja mali također fino odigrao, Džana nije bio u potpunosti u ovoj utakmici, Mace standardan, Redža promašio jednom prazan gol sa 7-8 metara, imao još dvije tri šanse u kojima je lopta završavala pored gola. Giga standardan, Čupo možda bio i najkonkretniji u prvom poluvremenu, slijedeća provjera je u Bijeljini protiv premijerligaša Radnika.
Mali Jahić mislim da polahko daje znakove da je strašno pojačanje (pogotovo za trenutni roster radničkog), Tinja mali također fino odigrao, Džana nije bio u potpunosti u ovoj utakmici, Mace standardan, Redža promašio jednom prazan gol sa 7-8 metara, imao još dvije tri šanse u kojima je lopta završavala pored gola. Giga standardan, Čupo možda bio i najkonkretniji u prvom poluvremenu, slijedeća provjera je u Bijeljini protiv premijerligaša Radnika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.