FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KrajPrice
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KrajPrice » 08 jul 2013, 22:10

Na ovaj forum vise ne treba ni ulaziti.
Pogledajte druge klubove i sve ce da vam bude jasno.
Mi ako nista ispadamo u LP, realno momcima ne treba nista zamjeriti makar primili 10, oni ce sasvim sigurno dati 200%.

Za ove pitare sto sami sebi jedu muda evo vec dugi niz godina jedno mahanje.

Ispadnes od Plzena niko ti nece nista , ispadnes od Zete smije ti se cijela drzava!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 jul 2013, 22:11

prOka je napisao/la:
krmak je napisao/la:Jel vukasović išao na pripreme ili je ozlijeđen?

Sent from my PMP5580C using Tapatalk HD
Ako nemas sta pametno napisati mani nas glupih komentara, pitarskih, jadnih.
E ovo je postalo vrh :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 08 jul 2013, 22:11

nama je jedina sansa Ramazan :mrgreen:

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 08 jul 2013, 22:11

Sta je smarajuce sto nam nije svejedno sto klub se bruka i sto ga brukaju

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 08 jul 2013, 22:15

Amar Osim nije adresa na koju treba uputiti kritike. Mozda i jest, al ima puno vaznijih, pocevsi od Uprave pa do vrha drzave.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 jul 2013, 22:16

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Sta je smarajuce sto nam nije svejedno sto klub se bruka i sto ga brukaju
Meni je veca sramota biti drugi ili treci u nasoj ligi ili ne igrati evropu od gubljenja 5-1 protiv Metalista koji vrijedi 86 miliona. Bolan igracima treba biti cast sto su igrali protiv takve ekipe.

prOka
Kontakt:

Post Postao/la prOka » 08 jul 2013, 22:19

pile87 je napisao/la:
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Sta je smarajuce sto nam nije svejedno sto klub se bruka i sto ga brukaju
Meni je veca sramota biti drugi ili treci u nasoj ligi ili ne igrati evropu od gubljenja 5-1 protiv Metalista koji vrijedi 86 miliona. Bolan igracima treba biti cast sto su igrali protiv takve ekipe.
a Slaven, a Alumiji ?

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 08 jul 2013, 22:20

Ok **** i Aluminij, Plzen, Slaven itd hocemo 3 boda sa gostovanja kod Zvijezde, jel ovo puno traziti

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 jul 2013, 22:21

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Ok **** i Aluminij, Plzen, Slaven itd hocemo 3 boda sa gostovanja kod Zvijezde, jel ovo puno traziti
Naravno da nije to je nesto sto se ocekuje. Mada nije pod moranje jer duga je sezona. Bitno je biti prvi na kraju sezene.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 08 jul 2013, 22:22

krmak je napisao/la:
prOka je napisao/la:
krmak je napisao/la:Jel vukasović išao na pripreme ili je ozlijeđen?

Ako nemas sta pametno napisati mani nas glupih komentara, pitarskih, jadnih.
Ma nisam pitar al mi je interesantno.

Nama nije interesantno,svake godine ista prica Željo osvaja titule,svake godine Liga Prvaka.....

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 08 jul 2013, 22:23

Daj ba raja koji vam je klinac. Dok god nam je liga jadna kakva jeste nema teoretske da protiv jačih klubova napravimo nešto. Pa mi imamo godišnje 2-3 (polu)jake tekme gdje se igra 60-70 minuta jačeg tempa, sve ostalo se il sredi u prvom il na vrat na nos nadoknađuje u drugom poluvremenu. Kako onda očekivati rezultat protiv ekipe koja je nabrijana i spremna igrati i 120 ako treba?

Da se pojačamo, za šta? Za jednu, eventualno dvije tekme u europi i da nas onda ta pojačanja tokom cijele godine zavaljuju platama, premijama i završe ko Zeba, Bekrić, Višća a evo i Svraka, da "prekucaju" ligu i da nemaju motiv nakon par mjeseci, stvaraju lošu atmosferu u svlačionici?

Volio bi i ja ba, pratim evo svaki dan ne bi li stiglo kakvo ime al treba biti i realan, valja ga plaćati, godinu, dvije il koliko već a nikad ne znaš hoće li se opet desiti Zeba il Bekrić, Višću smo uspjeli tušnuti a moglo je i to biti gusto...

Ja stvarno vjerujem Amaru iako me često, prečesto nervira, zadnji primjer Bekrić ali čovjek dobro radi, ugovori s juniorima su nam korisniji nego 2 dobra pojačanja.

Kod susjeda je to nešto bolje, oni imaju pare koje smiju rizikovati i bukvalno bacati tokom cijele godine za par euro tekmi, većinom im se i vrate ali oni bar imaju pa ulože.

Zabili smo jedan Metalikama znači možemo i Vitoriji, nek primimo 1-2 manje i eto dobrog rezultata, nije sve tako crno! Samo nek daju sve od sebe, krv propišaju pa šta bude, ja zadovoljan.

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 08 jul 2013, 22:23

Postujem ok. Nego sta je sa novim zutim dresovima ima li ih u prodaji

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 08 jul 2013, 22:24

joj Plzen Plzen ufatili ste se te ekipe ko da je Manchester , a pola vas do prije pola godine nikad za taj klub nije ni culo , a sad dizete tu ekipu do nebesa i sa tom pobjednom nad Napolijem , a taj isti Napoli je igrao sa 2-3 ekipom , sve rezvrve i to , al opet rezultat vrijedan paznje bez daljeneg ...

Svaki nas klub bi ispao od njih, tako ce te i vi , jer ste i vi losi ko klub, a samo ne znam kako vam se da pisati gluposti jedne te iste , neka Osim zna , pustitite Amara ovo su teorije , neka gubimo pripreme , dobijemo Plzena , prvaci smo itd .. I sami znate kako dobijate utakmice tako da vam je sve jasno i vama se mora obiti o glavu ..
Tako da ce ti i ovaj put primiti minimalno 5-6 komada i tako dalje ..

A vi da ste narednih 100 godina prvaci i da narednih 100 godina ispadate kako ispadate, gdje je tu napredak ?
Stojite previse na jednom mjestu ..

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 08 jul 2013, 22:26

Joj sto ne mogu ovih "satro manijaka" ,pa gdje ste Mahalci? Lafo ljoze do bagro na Fb a ovdje se izgubi na pripremama i odma se pljuje vako nako ko eto vi bi znali bolje !?! Igrali sa ekipom koja vrijedi ko citava nasa liga ,komplet od do i nadju se pametnjakovici i krenu pljuvat. Nek izgubimo od Plzena pa nek bude i 5 razlike,jer evropa je jos,ajmo realno dok ne budemo nosioci daleko od nas. Meni sve sto treba su pehari u nasoj ligi, dominacija,dominiramo i nek se nastavi tako.

I sta se sje.bajete ba ljoZe sampion ma vozdra masiv.

Laku noc
Ma vi stvarno niste normalni !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 jul 2013, 22:28

aS_Roma je napisao/la:joj Plzen Plzen ufatili ste se te ekipe ko da je Manchester , a pola vas do prije pola godine nikad za taj klub nije ni culo , a sad dizete tu ekipu do nebesa i sa tom pobjednom nad Napolijem , a taj isti Napoli je igrao sa 2-3 ekipom , sve rezvrve i to , al opet rezultat vrijedan paznje bez daljeneg ...

Svaki nas klub bi ispao od njih, tako ce te i vi , jer ste i vi losi ko klub, a samo ne znam kako vam se da pisati gluposti jedne te iste , neka Osim zna , pustitite Amara ovo su teorije , neka gubimo pripreme , dobijemo Plzena , prvaci smo itd .. I sami znate kako dobijate utakmice tako da vam je sve jasno i vama se mora obiti o glavu ..
Tako da ce ti i ovaj put primiti minimalno 5-6 komada i tako dalje ..

A vi da ste narednih 100 godina prvaci i da narednih 100 godina ispadate kako ispadate, gdje je tu napredak ?
Stojite previse na jednom mjestu ..
E ti si rekao jednu pravu stvar mi stojimo na mjestu na kom bi se nesto moglo desiti a vi stojite na drugom mjestu gdje je mrtvo more. I u tome je sustinska razlika a i pehari se broje. Vi bi za pocetak trebali osvojiti nase prvestvo pa onda pametovat a do tada pssssst

prijatelj
Kontakt:

Post Postao/la prijatelj » 08 jul 2013, 22:29

posto vecina ocigledno ne razumije pricu o prijateljskim utakmicama, da pojasnim jednom recenicom..... NISMO MI MALOUMNI, ZNAMO DA SU PRIJATELJSKE ZA UIGRAVANJE EKIPE.......... ALI MOZE LI TO UIGRAVANJE PROTECI BEZ 5-6 GOLOVA U NASOJ MREZI ?
Zadnja izmjena: prijatelj, dana/u 08 jul 2013, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 08 jul 2013, 22:31

ADILOVIC ide u poslije evrope, zato ne igra prijateljske da se ne bi slucajno povrojedio.

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 08 jul 2013, 22:34

Pozdravio vas je aco :lol: Biće sanitarna inspekcija u toku dana na ovoj temi 8-)
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 08 jul 2013, 22:34

prijatelj je napisao/la:posto vecina ocigledno ne razumije pricu o prijateljskim utakmicama, da pojasnim jednom recenicom..... NISMO MI MALOUMNI, ZNAMO DA SU PRIJATELJSKE ZA UIGRAVANJE EKIPE.......... ALI MOZE LI TO UIGRAVANJE PROTECI BEZ 5-6 GOLOVA U NASOJ MREZI ?

Idi zali se negdje drugo il /i ima mogucnost,real,bayern,city,monaco i lagano uzivaj
Ma vi stvarno niste normalni !!!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 08 jul 2013, 22:38

ja ne znam,ali i ja pomalo gubim zivce..Mozete brate pricati koliko hocete najjaci smo u nasoj ligi boli nas briga kao da nam je tu kraj,kao da poslije nase lige nema nista,brate necemo svake godine izlaziti da se brukamo u evropi,j...a evropa vise.I ta titula se izgubi nakon debakla u evropi nema je nigdje,sve manje navijaca i onda se pitaju sto,pa eto sto hocemo samo srce na terenu svih 180+ minuta da pisaju krv,i nece dozivjeti debakl to je sigurno,a posto svake godine skinemo gace prije nego i izvucemo nekoga onda j..o ti to.Mene boli dusa zbog trpanja konstantnog i sto se nista ne mice sa tacke,pustite price sjetite se Hotica,Krunica i mi smo sampioni ostali su k...c,i mi smo to isto jer obrukamo Ivicu,obrukamo nase legende,obrukamo ono najvaznije grb svetog kluba,naravno ne mi ali zna se ko..mi da smo navijaci koji vole svoj klub koliko se hvale vrsili bi konstantan pritisak da svi daju otkaz,makar Amar Osim bio sve u klubu i trener i direktor,i za marketing ama bas sve pun mi ... od tapkanja u mjestu i idiota koji nista ne rade a uzimaju lovu od naseg Želje
Zadnja izmjena: old school, dana/u 08 jul 2013, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kontra, Pact1921, shminka i 52 gosta.