Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Illara i Xabi u sredini i moji mokri snovi ispunjeni.Sljedeće sezone dovodimo Kondogbiu,Xabi se seli na klupu i onda dominacije Konoplje i Ilije sljedećih 10 godina.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sveti je napisao/la:haj sve, al nasilnim putem![]()
![]()
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- RickBlaine
- Kontakt:
Kad se daje vec tih 30 dat ce Pero jos deset. Ta napokon, kad je beg bio cicija.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
S teme Bayerna ne bi se slozili s tobomRaul_64 je napisao/la: Apsolutno je tako.
Zbog tog poreza je i Bayern platio Martineza 55/65 miliona , il nije.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Pa ja bi se slozio s njima.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Evo da se ljudi malo skontaju o kome se pricaRickBlaine je napisao/la:Kad se daje vec tih 30 dat ce Pero jos deset. Ta napokon, kad je beg bio cicija.
Top 20 potpisa za Perinog mandata:

J3bes 40 miliona
Zadnja izmjena: Dzoni, dana/u 08 jul 2013, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
- RickBlaine
- Kontakt:
Na toj listi dva puta ime "Ronaldo", Midzetovo nijednom. Dominacija.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Nego sta.RickBlaine je napisao/la:Na toj listi dva puta ime "Ronaldo", Midzetovo nijednom. Dominacija.
A sta tek reci za broj 4 sa ove liste?
- anonymousHD
- Kontakt:
Woodgate, ubi me u oči. 
- RickBlaine
- Kontakt:
Na vrijeme shvatio da je igrao u klubu punom nedojebanih lobotomaca budimo realniDzoni je napisao/la:A sta tek reci za broj 4 sa ove liste?
U debiju autogol i crveni hahaanonymousHD je napisao/la:Woodgate, ubi me u oči.
Eto pogledaj sadanonymousHD je napisao/la:Woodgate, ubi me u oči.
Bog te cuo.MARCELO je napisao/la:Pepe na Etihadu?
To nam plaćaju da ESB preimenujemo?MARCELO je napisao/la:Pepe na Etihadu?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- RickBlaine
- Kontakt:
Gdje ti je ostalih 19 kola? 
U zadnjem kolu vidim Espanyol. Bas fino.
Prvenstvo zavrsavamo bez ijednog poraza. Osim ako nam se ne omakne u Almeriji. Ti lobotomci su imali isuvise srece u play-offu da bi ih sada napustila.

U zadnjem kolu vidim Espanyol. Bas fino.
Prvenstvo zavrsavamo bez ijednog poraza. Osim ako nam se ne omakne u Almeriji. Ti lobotomci su imali isuvise srece u play-offu da bi ih sada napustila.
Volim kada ti dajes prognoze. 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Consigliere
- Kontakt:
Protiv Espanyola za titulu. 10:0, ako treba 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- RickBlaine
- Kontakt:
Nece bit potrebe. Dobit cemo oba clasica. Bolje 1-1 do 90. minute. A onda neki otpadak.Consigliere je napisao/la:Protiv Espanyola za titulu. 10:0, ako treba

-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Neka se ponovi MallorcaRickBlaine je napisao/la:Nece bit potrebe. Dobit cemo oba clasica. Bolje 1-1 do 90. minute. A onda neki otpadak.Consigliere je napisao/la:Protiv Espanyola za titulu. 10:0, ako treba
btw. odličan raspored.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.