Facebook (pitanja, problemi...)
Moderator/ica: insider
Re: Facebook i ostalo..
Bit će tebi dobro kad' konačno skineš mrak a sada u troskoku ganola.
Da se citiram.uschtipak je napisao/la:Nemoj se brukati bolan.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ko te ne zna.. 
Obrazuj se, pa cemo onda pricat'. 
LANET OLSUN!
Verbalni sukobi su postali dio svakodnevnice. Prije se je*avale majke zbog klubova i navijača, a vidi sad....
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Svako radi ono sto zeli,svako je gospodar svoga tijela.
Meni licno to ne predstavlja nista ono boli me taki,handrila se pa se pokrila cool drago mi je zbog nje,radi sta hoce ima pravo ha ya na njenu dusu,nisam nikad moralista bio niti cu bit,drzim se par nekih nazovi ih pravila,ne diram djevojku od druga,cak i ako je bivsa(naravno ako je to bila neka veza),ostalo sve ide,pijem kurvam se zajebavam se radim ono sto me cini sretnim,i takav cu umrijeti.
Meni licno to ne predstavlja nista ono boli me taki,handrila se pa se pokrila cool drago mi je zbog nje,radi sta hoce ima pravo ha ya na njenu dusu,nisam nikad moralista bio niti cu bit,drzim se par nekih nazovi ih pravila,ne diram djevojku od druga,cak i ako je bivsa(naravno ako je to bila neka veza),ostalo sve ide,pijem kurvam se zajebavam se radim ono sto me cini sretnim,i takav cu umrijeti.
:fejspalmkoćaba:uschtipak je napisao/la:Obrazuj se, pa cemo onda pricat'.
Jesam li ja jedini koji misli da se Steph i uštipak znaju 
Steph je napisao/la:Bit će tebi dobro kad' konačno skineš mrak a sada u troskoku ganola.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ne znam ja njega hvala Bogu, a ni on mene.
Nego lik navalio, ne znam sta hoce. Samo napada, a nije svjestan kakve gluposti pise. Mogu ja njega vrijedjati, ali necu. Mogu mu svasta napisati, imam materijala, ali ja nisam taj tip da iznosim neke privatne ili druge stvari vezane za nekoga. On baca replike, koje nemaju veze sa zivotom a kamoli sa mojim postovima. Ne zna normalno, civilizovano da se obrati. Sav je nekakav djetinjast. 
Zadnja izmjena: uschtipak, dana/u 08 jul 2013, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
LANET OLSUN!
Ne znaš je, toliko. 
- BritishCore
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Jesam li ja jedini koji misli da se Steph i uštipak znaju
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Da nisu bivsi pa sad se malo ovde prepucavaju
?
#TrebaoSiReciSrecaPaJuNeZnaSteph je napisao/la:Ne znaš je, toliko.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Da i ja sam to pomislio no demantirali su to 
#ČekajDaMuSeNatovariNaPPGreivis je napisao/la:#TrebaoSiReciSrecaPaJuNeZnaSteph je napisao/la:Ne znaš je, toliko.
@Neutral
#JaNjuZnamVišeNegoDobro
@Steph da ti se nije kojim slučajem dotična sviđala? pa te nije primjećivala
to zna da boli..
#JesteToJeUPitanju
#MoguDaTiPotvrdeOviKlixaši
#MoguDaTiPotvrdeOviKlixaši
Zadnja izmjena: Steph, dana/u 08 jul 2013, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
- BritishCore
- Kontakt:
vi i da pogodite kako se oni znaju, neće vam to priznati, tako da.. 
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Rece neko ko trazi djevojku na netu.
Da bar zna kol'ko ne zna, laksi bi mu zivot bio.
Ja njega ne znam, ali fakat ga ne znam. Nisam mahalusa k'o on.
@Namrgodjeni
Je l' to ne vjerujes u ono sto ja pisem, oba oka ti?
Da bar zna kol'ko ne zna, laksi bi mu zivot bio.
Ja njega ne znam, ali fakat ga ne znam. Nisam mahalusa k'o on.
@Namrgodjeni
Je l' to ne vjerujes u ono sto ja pisem, oba oka ti?
LANET OLSUN!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.