FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Neki bi ovdje mozda zeljeli da igramo prijateljske sa radnikom iz hadzica ili nekim klubavima iz kantonalne pa da ih pobjedjujemo.
Moze i Slovenska druga tu je to negdjeterabajt je napisao/la:Neki bi ovdje mozda zeljeli da igramo prijateljske sa radnikom iz hadzica ili nekim klubavima iz kantonalne pa da ih pobjedjujemo.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jeste sve je kupljeno (imamo love za to, pojacanja nam ne trebaju) i naravno dva Osima sve stele, a vi ste najbolji u drazvi, grad je vas.aS_Roma je napisao/la:al ovo sto vi radite kazem opet , znate na koji nacin vam klub dolazi do trofeja toliko ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Onda bi bila priča, gledaj sa kakvim levatima igramo, đe su pare za pripreme, sve se rastalilo.terabajt je napisao/la:Neki bi ovdje mozda zeljeli da igramo prijateljske sa radnikom iz hadzica ili nekim klubavima iz kantonalne pa da ih pobjedjujemo.
Imaš domaće dušmane, imaš pitare. Svi imaju svoje interese koji su različiti do jedne tačke gdje se spajaju - loš Željezničar. Jednima odgovara da bi mogli uzimati titule, drugima da hajruju kao što su hajrovali dok smo bili loši. Pet milja, pet milja, super, **** klub.
Gubimo utakmice, ja i, kao neki problem. Niđe veze. Dok uzimamo titule i dok nismo nositelji u Europi, ne bunim se. Kad počnemo da ispadamo iz Europe kao nositelji i budemo konstantno bez titula onda treba da se bunimo. Do tada..............ne razumijem kritike, kakve god da su, država u banani, privreda propala, sponzora na mapi, uprava nesposobna, para nema, a mi očekujemo da budemo na europskom nivou. Who is you, this is my town

Zadnja izmjena: Glodar, dana/u 09 jul 2013, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/metal ... _6414.html" onclick="window.open(this.href);return false; vidite kolko su jaki pa onda pricaj te jel sramota izgubit u prijateljskim utakmicama 5:1 i to uigravanje ekipe je u prvom planu a ne rezultat 

- invincible1921
- Kontakt:
citiracu sam svoj post od prije nekolko dana :
CITAVA DRZAVA CEKA DA NAS PLZEN NAGUZI,DA LIJECE KOMPLEKSE !
=\_1921_/=
Godina- ma varao sam teee...sjećanje im više nije kratko.Elegant je napisao/la:Jeste sve je kupljeno (imamo love za to, pojacanja nam ne trebaju) i naravno dva Osima sve stele, a vi ste najbolji u drazvi, grad je vas.aS_Roma je napisao/la:al ovo sto vi radite kazem opet , znate na koji nacin vam klub dolazi do trofeja toliko ...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Al nece docekat to je najsladje u cijeloj priciinvincible1921 je napisao/la:citiracu sam svoj post od prije nekolko dana :

- invincible1921
- Kontakt:
I ja bi volio da tako bude prvenstveno radi dusmananime_tm87 je napisao/la:Al nece docekat to je najsladje u cijeloj priciinvincible1921 je napisao/la:citiracu sam svoj post od prije nekolko dana :

=\_1921_/=
Nije bitno da li me cini boljim ili gorim (nije to poenta mog posta) .Znaci realna prica je pljuvati sto vise po klubu da bi neka realna osoba ispala neki strucnjak ili sta vec. Previse ste vi POJEDINCI sebi dali za pravo da iznosite koje kakve gluposti .ninox je napisao/la:To te ništa ne čini boljim od ovih što pričaju realno, mozda da od onih što pretjeruju i bubaju svakojake g....!MuhamedTM je napisao/la:Samo jedno znam da nikada necu pljuvati na svoj tim pa da je u 3 ligi ba ,nek izgubimo 50 -0 opet ja volim Zelju svog.
A ovi dezurni pljuvaci eno vam man.u,barsa,juve itd....
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
I jos nesto zaboravi napisati.... za ove pljuvace et ove godine ja predlazem da se ne borimo za titulu pa da u evropi igramo sa amaterima i dodjemo do 3 pretkola. Et da glasamo pa da to predlozimo vodstvu kluba i amaru.
A šta ako odigramo protiv amatera 5:2 kući i u gostima 4:4 ? Primimo 6 golova od amatera i prođemo dalje.Hoće li to biti uspjeh ?terabajt je napisao/la:I jos nesto zaboravi napisati.... za ove pljuvace et ove godine ja predlazem da se ne borimo za titulu pa da u evropi igramo sa amaterima i dodjemo do 3 pretkola. Et da glasamo pa da to predlozimo vodstvu kluba i amaru.
DRUG NEBI TI PUNCA
Pojeda se racuna nije bitno kakva bitan je prolaz.bagrcavi je napisao/la:A šta ako odigramo protiv amatera 5:2 kući i u gostima 4:4 ? Primimo 6 golova od amatera i prođemo dalje.Hoće li to biti uspjeh ?terabajt je napisao/la:I jos nesto zaboravi napisati.... za ove pljuvace et ove godine ja predlazem da se ne borimo za titulu pa da u evropi igramo sa amaterima i dodjemo do 3 pretkola. Et da glasamo pa da to predlozimo vodstvu kluba i amaru.
- invincible1921
- Kontakt:
POTPIS.Radije cu gledat dvije euro tekme al sa ekipom koja je fkt evropska a ne furati se da smo prosli neka predkola protiv amatera i onda jadikovat i plakat citavu sezonu dok neko uzima duple kruneterabajt je napisao/la:I jos nesto zaboravi napisati.... za ove pljuvace et ove godine ja predlazem da se ne borimo za titulu pa da u evropi igramo sa amaterima i dodjemo do 3 pretkola. Et da glasamo pa da to predlozimo vodstvu kluba i amaru.

=\_1921_/=
Zaje.bi tu pobjedu ako od amatera sa Malte primiš 6 golova u 2 tekme.I to od ekipe koja ne može biti prva na Malti.terabajt je napisao/la:Pojeda se racuna nije bitno kakva bitan je prolaz.bagrcavi je napisao/la:A šta ako odigramo protiv amatera 5:2 kući i u gostima 4:4 ? Primimo 6 golova od amatera i prođemo dalje.Hoće li to biti uspjeh ?terabajt je napisao/la:I jos nesto zaboravi napisati.... za ove pljuvace et ove godine ja predlazem da se ne borimo za titulu pa da u evropi igramo sa amaterima i dodjemo do 3 pretkola. Et da glasamo pa da to predlozimo vodstvu kluba i amaru.
U našoj ligi ćemo tamburati ostale, u evropi šta Bog da.
DRUG NEBI TI PUNCA
- inacefindecko
- Kontakt:

česi će se sasrat kad ugledaju ovu facu

realno, mi ekipe nemamo, štoperski par nam je nula, sredina nam je pozitivna nula..
nemaš igrača koji zna podvalit loptu, nemaš nijednog tehničara u ekipi da zna igrat lopte (Zeba, Bekrić, nekad Štilić)
pa bekrić je sam izvozao pola ekipe maribora na koševu, zeba je bio majstor iako se gubio u velikim utakmicama..
ko sad može PROĆI IGRAČA?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Prodati: Adilovic, Svraka, Jamak, B. Colic
KERLA I E. COLIC TREBA POKLONITI

Za razliku od nekih koji u nasoj ligi meda ne mogu, a nama nesto pricaju za ove poraze od velikih timova.bagrcavi je napisao/la:U našoj ligi ćemo tamburati ostale, u evropi šta Bog da.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja najvise ocekujem od Hodzica, mislim da bi on nesto mogao uradit. Mozda Bucan...inacefindecko je napisao/la:
česi će se sasrat kad ugledaju ovu facu![]()
realno, mi ekipe nemamo, štoperski par nam je nula, sredina nam je pozitivna nula..
nemaš igrača koji zna podvalit loptu, nemaš nijednog tehničara u ekipi da zna igrat lopte (Zeba, Bekrić, nekad Štilić)
pa bekrić je sam izvozao pola ekipe maribora na koševu, zeba je bio majstor iako se gubio u velikim utakmicama..
ko sad može PROĆI IGRAČA?
sinoc sam gledao Zebu protiv Maribora najlosiji na terenu, prvi izmenjen, fizicki ne moze pratiti igru, igrao na lijevom krilu....
Ima li iko da napise kratki izvjestaj , makar sastav ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.