FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

terabajt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la terabajt » 09 jul 2013, 00:00

Neki bi ovdje mozda zeljeli da igramo prijateljske sa radnikom iz hadzica ili nekim klubavima iz kantonalne pa da ih pobjedjujemo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 jul 2013, 00:01

terabajt je napisao/la:Neki bi ovdje mozda zeljeli da igramo prijateljske sa radnikom iz hadzica ili nekim klubavima iz kantonalne pa da ih pobjedjujemo.
Moze i Slovenska druga tu je to negdje :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 jul 2013, 00:05

aS_Roma je napisao/la:al ovo sto vi radite kazem opet , znate na koji nacin vam klub dolazi do trofeja toliko ...
Jeste sve je kupljeno (imamo love za to, pojacanja nam ne trebaju) i naravno dva Osima sve stele, a vi ste najbolji u drazvi, grad je vas.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Glodar
Kontakt:

Post Postao/la Glodar » 09 jul 2013, 00:07

terabajt je napisao/la:Neki bi ovdje mozda zeljeli da igramo prijateljske sa radnikom iz hadzica ili nekim klubavima iz kantonalne pa da ih pobjedjujemo.
Onda bi bila priča, gledaj sa kakvim levatima igramo, đe su pare za pripreme, sve se rastalilo.

Imaš domaće dušmane, imaš pitare. Svi imaju svoje interese koji su različiti do jedne tačke gdje se spajaju - loš Željezničar. Jednima odgovara da bi mogli uzimati titule, drugima da hajruju kao što su hajrovali dok smo bili loši. Pet milja, pet milja, super, **** klub.

Gubimo utakmice, ja i, kao neki problem. Niđe veze. Dok uzimamo titule i dok nismo nositelji u Europi, ne bunim se. Kad počnemo da ispadamo iz Europe kao nositelji i budemo konstantno bez titula onda treba da se bunimo. Do tada..............ne razumijem kritike, kakve god da su, država u banani, privreda propala, sponzora na mapi, uprava nesposobna, para nema, a mi očekujemo da budemo na europskom nivou. Who is you, this is my town :mrgreen:
Zadnja izmjena: Glodar, dana/u 09 jul 2013, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.

patoo
Kontakt:

Post Postao/la patoo » 09 jul 2013, 00:08

http://www.transfermarkt.co.uk/en/metal ... _6414.html" onclick="window.open(this.href);return false; vidite kolko su jaki pa onda pricaj te jel sramota izgubit u prijateljskim utakmicama 5:1 i to uigravanje ekipe je u prvom planu a ne rezultat ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 jul 2013, 00:12

Ovi su strah i trepet :arrow: Libertas, ta ce Metalis.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 09 jul 2013, 00:15

citiracu sam svoj post od prije nekolko dana :

CITAVA DRZAVA CEKA DA NAS PLZEN NAGUZI,DA LIJECE KOMPLEKSE !
=\_1921_/=

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 09 jul 2013, 00:16

Elegant je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:al ovo sto vi radite kazem opet , znate na koji nacin vam klub dolazi do trofeja toliko ...
Jeste sve je kupljeno (imamo love za to, pojacanja nam ne trebaju) i naravno dva Osima sve stele, a vi ste najbolji u drazvi, grad je vas.
Godina- ma varao sam teee...sjećanje im više nije kratko.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 jul 2013, 00:17

invincible1921 je napisao/la:citiracu sam svoj post od prije nekolko dana :

Al nece docekat to je najsladje u cijeloj prici ;)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 09 jul 2013, 00:23

nime_tm87 je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:citiracu sam svoj post od prije nekolko dana :

Al nece docekat to je najsladje u cijeloj prici ;)
I ja bi volio da tako bude prvenstveno radi dusmana :D al najjace mi je kad dodju neki ne bi da imenujem nek se prepoznaju i pricaju kako se brukamo a oni jedva dobijaju ljude za koje je previse rec da su amateri ili ispadaju od seoskih klubova,koji kad su zadnji put trofej uzeli djeca sto su tad rodjena sada idu u 2 raz devetogodisnje.Al jos jace mi je kad neko kaze da mi imamo kompleks od nekoga,a zbog cega bi imali kad smo najveci,najtrofejniji i najpoznatiji klub iz nase drzave. :lol: :lol: :lol:
=\_1921_/=

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 09 jul 2013, 00:23

ninox je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Samo jedno znam da nikada necu pljuvati na svoj tim pa da je u 3 ligi ba ,nek izgubimo 50 -0 opet ja volim Zelju svog.
A ovi dezurni pljuvaci eno vam man.u,barsa,juve itd....
To te ništa ne čini boljim od ovih što pričaju realno, mozda da od onih što pretjeruju i bubaju svakojake g....!
Nije bitno da li me cini boljim ili gorim (nije to poenta mog posta) .Znaci realna prica je pljuvati sto vise po klubu da bi neka realna osoba ispala neki strucnjak ili sta vec. Previse ste vi POJEDINCI sebi dali za pravo da iznosite koje kakve gluposti .
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 jul 2013, 00:28

I jos nesto zaboravi napisati.... za ove pljuvace et ove godine ja predlazem da se ne borimo za titulu pa da u evropi igramo sa amaterima i dodjemo do 3 pretkola. Et da glasamo pa da to predlozimo vodstvu kluba i amaru.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 jul 2013, 00:30

terabajt je napisao/la:I jos nesto zaboravi napisati.... za ove pljuvace et ove godine ja predlazem da se ne borimo za titulu pa da u evropi igramo sa amaterima i dodjemo do 3 pretkola. Et da glasamo pa da to predlozimo vodstvu kluba i amaru.
A šta ako odigramo protiv amatera 5:2 kući i u gostima 4:4 ? Primimo 6 golova od amatera i prođemo dalje.Hoće li to biti uspjeh ?
DRUG NEBI TI PUNCA

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 jul 2013, 00:31

bagrcavi je napisao/la:
terabajt je napisao/la:I jos nesto zaboravi napisati.... za ove pljuvace et ove godine ja predlazem da se ne borimo za titulu pa da u evropi igramo sa amaterima i dodjemo do 3 pretkola. Et da glasamo pa da to predlozimo vodstvu kluba i amaru.
A šta ako odigramo protiv amatera 5:2 kući i u gostima 4:4 ? Primimo 6 golova od amatera i prođemo dalje.Hoće li to biti uspjeh ?
Pojeda se racuna nije bitno kakva bitan je prolaz.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 09 jul 2013, 00:33

POTPIS.Radije cu gledat dvije euro tekme al sa ekipom koja je fkt evropska a ne furati se da smo prosli neka predkola protiv amatera i onda jadikovat i plakat citavu sezonu dok neko uzima duple krune :D :D Dzaba im i da udju u EL,pehari su ono sto ostale bole jer kako kaze colonia-SVIJET VOLI POBJENDIKE VOLI ZLATNO ZNAMENJE !
=\_1921_/=

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 jul 2013, 00:37

terabajt je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Pojeda se racuna nije bitno kakva bitan je prolaz.
Zaje.bi tu pobjedu ako od amatera sa Malte primiš 6 golova u 2 tekme.I to od ekipe koja ne može biti prva na Malti.
U našoj ligi ćemo tamburati ostale, u evropi šta Bog da.
DRUG NEBI TI PUNCA

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 09 jul 2013, 00:43

slika
česi će se sasrat kad ugledaju ovu facu :mrgreen:

realno, mi ekipe nemamo, štoperski par nam je nula, sredina nam je pozitivna nula..
nemaš igrača koji zna podvalit loptu, nemaš nijednog tehničara u ekipi da zna igrat lopte (Zeba, Bekrić, nekad Štilić)
pa bekrić je sam izvozao pola ekipe maribora na koševu, zeba je bio majstor iako se gubio u velikim utakmicama..
ko sad može PROĆI IGRAČA?

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 09 jul 2013, 00:45

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Prodati: Adilovic, Svraka, Jamak, B. Colic

KERLA I E. COLIC TREBA POKLONITI
:lol: :lol: Dobar, dobar...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 jul 2013, 00:45

bagrcavi je napisao/la:U našoj ligi ćemo tamburati ostale, u evropi šta Bog da.
Za razliku od nekih koji u nasoj ligi meda ne mogu, a nama nesto pricaju za ove poraze od velikih timova.

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 09 jul 2013, 00:46

inacefindecko je napisao/la:slika
česi će se sasrat kad ugledaju ovu facu :mrgreen:

realno, mi ekipe nemamo, štoperski par nam je nula, sredina nam je pozitivna nula..
nemaš igrača koji zna podvalit loptu, nemaš nijednog tehničara u ekipi da zna igrat lopte (Zeba, Bekrić, nekad Štilić)
pa bekrić je sam izvozao pola ekipe maribora na koševu, zeba je bio majstor iako se gubio u velikim utakmicama..
ko sad može PROĆI IGRAČA?
Ja najvise ocekujem od Hodzica, mislim da bi on nesto mogao uradit. Mozda Bucan...

sinoc sam gledao Zebu protiv Maribora najlosiji na terenu, prvi izmenjen, fizicki ne moze pratiti igru, igrao na lijevom krilu....
Ima li iko da napise kratki izvjestaj , makar sastav ?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.