Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Ako Rooney ode samo Lewandovski moze biti konkretna zamjena. Valjda ce ostati jer ovog je trenutno tesko dovesti.
Ova zamjena sto se spominje je smijesno... Thiaga i jos 15mil onda moze a dovesti Villu to je cist promasaj.
Ova zamjena sto se spominje je smijesno... Thiaga i jos 15mil onda moze a dovesti Villu to je cist promasaj.
- red devil88
- Kontakt:
Lewandovski je igrac Bayerna tako sam barem procitao ne znam jel istina .alexferguson je napisao/la:Ako Rooney ode samo Lewandovski moze biti konkretna zamjena. Valjda ce ostati jer ovog je trenutno tesko dovesti.
Glory Glory Man United !!! 

Ne znam ,vjerovatno i umor je ucinio svoje i pritisak u drugom dijelu svoje,cak neko je na temi Milana napisao da je Prandelli slabo koristio El Shaarawya na kupu Konfederacija zbog toga sto su sve one spekulacije dosta uticale na njega ,ali ako Bog da bice on odlican u buducnosti .I ovo procitaj jos kopirano s teme Milanabeka23 je napisao/la: Sve je to okej, ali ne možeš biti toliko dobar jedan dio sezone, a onda jednostavno nestati dolaskom Balotellija koji pokupi svu pažnju oko sebe (dovoljno govori činjenica da je El Shaarawy tokom cijelog Kupa Konfederacija grijao klupu). Shvatam da je mlad, ali ovo mi je nekako neshvatljivo iako smatram da će biti još bolji, koliko god sad bio neprimjećen pored Balotellija. I još da dodam, 40 miliona eura United ne bi dao ni za duplo bolje igrače od njega, tako da ga teško možemo vidjet u dresu Uniteda. Ma da, to je bila politika Fergija, ne znam kako je kod Moyesa, čini mi se da on još gori kad je u pitanju keš za igrače
Galliani: "Ono što dosad nismo rekli nikome je da smo dobili jako visoku ponudu za El Shaarawyja, ali neću imenovati klub o kojem se radilo. Riječ je o jako važnom klubu. Informirao sam igračevog agenta i čim se vratio s Kupa konfederacija razgovarao sam sa Stephanom. Nismo ga željeli prodati, ali smo informirali momka i njegovu obitelj o ponudi koja je za njega došla. Pitao sam ga što on želi. Rekao je da mu je novac koji ima i više nego dovoljan, da je Milanov navijač i da ne želi otići. Poljubio sam ga u obraz i to je bilo to. Koliko je visoka ponuda bila? Veća od 30 milijuna eura."
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- BritishCore
- Kontakt:
Jeste, ali tek od sljedećeg ljeta i u Bayern će otići kao slobodan igrač.
Sad, može li se šta izmajmunisati pa da se kako on otme Bayernu, to cemo tek da vidimo.
Sad, može li se šta izmajmunisati pa da se kako on otme Bayernu, to cemo tek da vidimo.

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Zasto pricate o Lewandowskom kao zamjeni za Rooneya? Rooney uopste ne igra centarfora za United.
On igra ulogu iza napadaca, sto Lewandowski defnitivno ne moze igrat.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Igra cesto i povucenije od toga. Za dovodjenjem Poljaka nema apsolutno nikakve potrebe, evo i Villa je otisao Atletico Madrid tako da smo tu izbjegli metak. NIkakva zamjena ne dolazi u obzir, jedino mozda Rooney za Fabregasa.Cartman je napisao/la:Zasto pricate o Lewandowskom kao zamjeni za Rooneya? Rooney uopste ne igra centarfora za United.On igra ulogu iza napadaca, sto Lewandowski defnitivno ne moze igrat.
Ne znam stvarno. Ja sam u nekim situacijama za prodaju Rooneya dok, kako sada stvari stoje, nikako ga ne smijemo prodavati.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- red devil88
- Kontakt:
Ma to sam napisao samo jer je momak spomenuo Lewata , to za Rooneya sto igra si 100 % u pravu a moje misljenje je da on to uopce ne igra na nekom zavidnom nivou barem ne ovu zadnju sezonu i koci samo druge igrace kojima je to prirodna pozicija .Cartman je napisao/la:Zasto pricate o Lewandowskom kao zamjeni za Rooneya? Rooney uopste ne igra centarfora za United.On igra ulogu iza napadaca, sto Lewandowski defnitivno ne moze igrat.
Edit: Sreca pa Villa ode tamo koji ce nam q igrac od 32 godine .

Postoji interes i za Veratija. Tek 20 godina, koliko znam vec igra odlicno na poziciji zadnjeg veznog. Uf kakav bi to transfer bio..
http://www.click-manchester.com/sport/m ... ratti.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.click-manchester.com/sport/m ... ratti.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Kako je se ovaj Sport danas provalio, na naslovnicu stave da ce Villa i Thiago u United, a debeli u Barcelonu, i onda isti dan Villa potpise za Atletico. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
- Kontakt:
To bi bilo idealno tako mlad i kvalitetan, vec se pokazao na evropskoj sceni kao jako dobar igrac. Mada za dovodenje ovog igraca treba puno truda uloziti... Znamo gdje igra i da mu apsolutno nista ne nedostaje.trxel je napisao/la:Postoji interes i za Veratija. Tek 20 godina, koliko znam vec igra odlicno na poziciji zadnjeg veznog. Uf kakav bi to transfer bio..
- dr.van nostrand
- Kontakt:
http://www1.skysports.com/football/news ... n-Utd-link" onclick="window.open(this.href);return false;

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Fletcher: "Rečeno mi je da ukoliko operacija uspije neće biti ničega što bi me spriječilo da zaigram ponovo."
Naše najveće pojačanje ove sezone, kakav Thiago, kakav Strootman
Naše najveće pojačanje ove sezone, kakav Thiago, kakav Strootman

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
http://www.soccernews.com/anzhi-prepare ... ni/123257/" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Jooj baš mi nam dobro došao ovaj Verratti. Iako je još mlad dokazao se kao veoma kvalitetan veznjak. Baš ima sve što jedan play treba da ima, po meni on bi nam više ''leg'o'' nego Thiago ,mada je i ovaj dobar.

Sretan rođendan Ashley Youngu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Sretan rođendan braći Da Silva

Kao i bratu Toma Daleya, uz želju da što prije ode sa Old Trafforda.
Sreća, pa barem dijelim rođendan sa braćom Da Silva, a Young flop se valjda il' proda il' popravi
Nego, jel' imaju neke slike sa treninga, slike Moyesa na treningu, Zaha se isto priključio ekipi. Znam da Moyes nije media whore i da mu nije stalo do toga, ali bilo bi fino ovako kad se ništa ne dešava, bar to pogledat...

Nego, jel' imaju neke slike sa treninga, slike Moyesa na treningu, Zaha se isto priključio ekipi. Znam da Moyes nije media whore i da mu nije stalo do toga, ali bilo bi fino ovako kad se ništa ne dešava, bar to pogledat...

The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Mislim da ce Moyes 100 % dovesti jednog igraca iz Evertona, a to bi po svemu sudeci mogao biti Baines. Rade skupa vec oko sest sezona. Evra moze jos ponuditi dvi sezone, ali Moyes "mora" imati svog igraca, kojeg vrlo dobro poznaje. Nekako je logicno ovo rjesenje.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
- red devil88
- Kontakt:
Mike Prindiville iz Pro Socer Talk- a vjeruje kako ce Alcantra do srijede postati igrac Uniteda.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.