Bistrik je napisao/la:AnelZ je napisao/la:Luksemburg je na uzlaznoj putanji prema rezultatima iz proteklih 5 godina, stvarno zanimljivo. Slucaj sa Azerbejdzanom i Kazakhstanom je druga stvar, tu je doslo do velikog ulaganja u fudbal u proteklim godinama, pa je i logicno da rezultati idu na bolje. Bice zanimljivo nakon revans susreta, imam osjecaj da ce biti zanimljivih rezultata

lux sam stavio jer oni vise ocito nespadaju u ekipe za nabijanje i siguran prolaz. takve zemlje ostaju
andora i san marino i evenutalno malta da mozes biti siguran. a kaz i aze sam stavio jer znas pricu kad nas igrac ode tamo a recimo aze ima bolji koeficijent od nase lige a mozemo za godinu dvije ocekivati i da ce nas kaz klubovi prestici
Andorra i San Marino su daleko od ostalih, i klubovi i reprezentacije...kanta za nabijanje.
Malta nije nista posebno, ali biljeze dosta bolje rez. od ovih gore. Maltezani ne gube lagano sa 5-6 golova razlike...
Azeri i Kazaci, pogotovo Azeri, ulaganjem u timove, omladinske pogone, gradnjom stadiona i sportskih objekata su prestigli nas kao i nama slicne, donekle nas izvlaci talenat, ali i to lagano hlapi, svjedoci smo toga...(Neftci igrao grupnu fazu EL)...
Npr. Super kup Turske izmedju Galate i Fenera se igra u
Bakuu.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black